Konu bu değil
Konu ben ne yapıcam
Sitenin içini gördüm diyorum kadınlar vardıbide merak ediyorum @damla_83 bu adam hiç aldattı mı seni
Boşuna adamın günahını alıyorsunuz belki. Bence bu meseleyi kurcalayıp ne olduğunu bilmediğiniz sitelere daha fazla bulaşmayın. Dolandırıcı falan olabilirler.Bir kere gördüm ama reklam olup olmadığına emin değilim
Eşimin mail adresi için o sitenin mailine mesaj yazdım
Sistemimize bu mail kayıtlı değildir diye cevap geldi
Çok biliyorsun arkadaşım manken gibi eşini kilolu çirkin bir kadınla sırf meraktan aldatanları okudum burada ben daha neler neler var burada okuduğumHaklısınız ben aldatilicak veya aldatilmayacak diye siniflandirmadim ama eşini Çok kötü bi sitede yakalamamis bence neden güvenmiyor yani neden eşi dışarı yönelsin bunu düşündüm eşinin onda bulamadığı dışarıda bulacağı bişey mi var onu anlamadım
O sitenin mail adresine eşimin mail adıyla mesaj yazdım bu mail ile kayıt yoktur diye cevap geldiiyi de damla sen en ufak birşeyi o kadar didikliyorsun ki
hislerin oyun oynuyor senle yaşlılarımız şeytan işi der
o sırada tam senin şansına reklam çıkmıştır bişey olmuştur
öyle enerji verdiğin için hep o yönde görüyorsun herşeyi
Zaten şu an Google tekrar yükledim hergün geçmişine bakıcam ama birşey demedim onaBoşuna adamın günahını alıyorsunuz belki. Bence bu meseleyi kurcalayıp ne olduğunu bilmediğiniz sitelere daha fazla bulaşmayın. Dolandırıcı falan olabilirler.
Başka bir hata görürseniz üstüne düşersiniz.
Dalga geçmedim hanfendi gülmüş müyüm mesajımda?Allah aşkına ya git dalganı başka yerde geç
Sen reklam tiklamamissindir o tiklamistir telefonda ayni mantik ben bilgisayari ornek verdim bakin kk da mamografi icin ilan var arada alta kaydirirken basiyorum hemen geri al yapsanda tarihcemde o sitenin ismi cikiyor baskasi telefon gecmisimi kurcalasa ay kisti falanmi var niye bakma geregi duymus diye endiselenir oysa reklama dokundum yanlisliklaTamam haklısınız da eşim bilgisayardan girmez nete telefondan girer
Ayrıca ben az önce kendi geçmişime baktım girdiğim yerlerin hepsi belli hatırladım bende hiç öyle site yok
Niye onda çıktı
Konuyu açtım birdaha giremedim tamam mı ama şimdi yazıyorumDalga geçmedim hanfendi gülmüş müyüm mesajımda?
Siz hep adama dünyayı dar ediyormuşsunuz sürekli bi didiklemeler hatta şiddet eğiliminiz varmış niye sinirleniyorsunuz?
Ayrıca konuyu açıp gittiniz bi zahmet kalıp bizi aydınlatsaydınız madem.
Ve ek olarak eşimin mail adresini girdim böyle bir mail kayıtlı değildir demiş site, bir işler karıştırıyor olsa kendi mail adresiyle mi alır sizce? Biraz mantık.
Birde eşimin telefonundan arama yerine birşey yazdığımda mor renk oluyor(Iph...kullananlar bilir)Dalga geçmedim hanfendi gülmüş müyüm mesajımda?
Siz hep adama dünyayı dar ediyormuşsunuz sürekli bi didiklemeler hatta şiddet eğiliminiz varmış niye sinirleniyorsunuz?
Ayrıca konuyu açıp gittiniz bi zahmet kalıp bizi aydınlatsaydınız madem.
Ve ek olarak eşimin mail adresini girdim böyle bir mail kayıtlı değildir demiş site, bir işler karıştırıyor olsa kendi mail adresiyle mi alır sizce? Biraz mantık.
Nasıl kurtulayım Allah aşkınaparanoyalarından kurtulmayı dene.
Çok merak ettim evli misinBöyle konular ve kadınlar gördükçe erkeklerin yerine ben darlanıyorum. Ne özgüvensiz hareketler bunlar ya kazık kadar evli barklı, çocuk yetiştiren, toplumun geleceğini büyütecek kadınlar kocalarının telefonunu karıştırıp en ufacık noktayı aldatılmaya yoruyor. Bu kadar mı edersiz görüyorsunuz kendinizi kocalarınızın gözünde?
Kesinleşti mi arkadaşlık sitesi olduğu ? mhrs olabilir deniyorduÇok merak ettim evli misin
Senin en ufak nokta dediğin şey arkadaşlık sitesi
İsmi tam aklımda kalmadı ama pembe panjur diye bir siteydiKesinleşti mi arkadaşlık sitesi olduğu ? mhrs olabilir deniyordu
Ooooooooovvv ne yapmam kiİsmi tam aklımda kalmadı ama pembe panjur diye bir siteydi
Sen olsan ne yapardın söyler misin
İşte benim elimde net birşey yokOoooooooovvv ne yapmam kibir akrabam oradan kız bulup evlendi sen düşün artık işin boyutunu de sen ne yapmayı düşünüyorsun yenilir yutulur cinsten değil yaptığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?