Zaten şu an sessizdeyim konuyu açmadımFİlm siteleri hep filme tıklayınca istemsiz olarak yeni sekme veya pencerede böyle siteler açıyor. O sitede hesabı olsa giriş yap şu kişeye baktı bu mesaj geldi gibi başka linklerde olmaz mıydı? Vardır da onları silmiş bunu unutmuş diyorsanız demekki bu adamın sabıkası var ki şüpheleniyprsunuz. Çünkü ben olsam bir siteye girerken açılmıştır diye şüphelenmezdim. Şüphelenmek için bir sebebiniz varsa takipte kalın. Hemen delil yokken olay çıkarırsanız yapıylrsada daha iyi saklar.
Hala anlamadım siz böyle site görünce soruyorsunuz da eşiniz kabul mü ediyorEvet yapınca ediyor benim eşimde en büyük avantajım yalan söylemiyor olması
Sorsam haberim yok dicek eminimCanım sor kısaca ortada kaosluk bi durum yok evlisiniz siz sevgili değil sor rahatla
Sorsam haberim yok der biliyorumgirdim baktım ciddi evlilik sitesi diyo. Kayıt vs ilk sayfası. Ee şimdi ne yapacaksınız damla? Bir sorun olduğunda eşinizle konuşamayacak kadar uzaksanız siz nasıl bir hayatı paylaşıyorsunuz bu adamla bir sorgulayın.
Ne yapayım diye soruyorsunuz ya. Söyleyeyim açık açık anlayabileceğiniz şekilde. Eşinize telefon geçmişini gösterip bu nedir diye basit bir soru soracaksınız. Beni rahatsız etti şu girdiğin site buna neden girdin diye soracaksınız. İnsan gibi. Her normal insanın sorabileceği şekilde. En ufak bir durumu kolayca çözmek yerine bir kriz ortamı oluşturmak bazı insanların tek Başarabildiği şey sanırım. Buda her zaman bana güçsüzlük ve işsizlik olarak görünür.
Hanım efendi anlatamıyorum sanırımNasıl değil ? Eğee eşinizin gözü dışarıdaysa geçmişte de bir şeyler olduysa size verilecek tavsiye bellidir : boşanın. Ama sanırım siz kocanızı yine affedeceksiniz buraya teselli cümleleri duymak için geldiniz.
Ne diyelim kuzeni girmiştir, virüstür, kocanız yapmaz öyle şey.
Aynen öyle ben bu durumu bir kere yaşadım olay aynen şöyle oldu baba candır dizinde ceylan karakteri var melis tüzüngüç mü ne adı biz sabah kahvaltı yaparken bu kız çok tatlı değil mi falan gibi bir muhabbet yaptı ben ikindin youtube geçmişinden bakarken bu kızın bir videosunu gördüm video aynen şu melis tüzüngüç ve muhtrşem göğüsleri videoyu açtım kız bir derenin içinde gömleğinin düğmelerini tek tek açıyor falann neyse kalktım üstümü giydim saçımı makyajımı yaptım ama tüm bunları 3 dk da yaptım kapıları vurdum be oldu falan diye geldi hemen sen beni salak mı zannediyorsun dedim bağır çağır laptopu aldım fırlattım (benim kızdığım şey o videoyu izlemesi değil yüzüme baka baka ne tatlı cart curt demesi) aldım çantamı evden çıkıyordum beni kucakladı bin bir özür neyse yarım saatlik bir sinir krizinden sonra kalk üstünü giyin dışarda yemrk yiyelim o kadar hazırlandım dedim ve dışarı yemek yemeye gittik.Hala anlamadım siz böyle site görünce soruyorsunuz da eşiniz kabul mü ediyor
Biraz daha açıklayıcı yazar mısınız lütfen
Cnm bende sen soleyince merakimdan actim baktim ole site var kisisel ozel bilgiler ve mustehcen resimler iceren bi siteymis bilgin olsunZaten şu an sessizdeyim konuyu açmadım
Bir aklım film bakarken açılmıştır sonuçta bir kere diyor bir aklım niye bende hiç çıkmıyor diyor
Teşekkür ederim sizeAynen öyle ben bu durumu bir kere yaşadım olay aynen şöyle oldu baba candır dizinde ceylan karakteri var melis tüzüngüç mü ne adı biz sabah kahvaltı yaparken bu kız çok tatlı değil mi falan gibi bir muhabbet yaptı ben ikindin youtube geçmişinden bakarken bu kızın bir videosunu gördüm video aynen şu melis tüzüngüç ve muhtrşem göğüsleri videoyu açtım kız bir derenin içinde gömleğinin düğmelerini tek tek açıyor falann neyse kalktım üstümü giydim saçımı makyajımı yaptım ama tüm bunları 3 dk da yaptım kapıları vurdum be oldu falan diye geldi hemen sen beni salak mı zannediyorsun dedim bağır çağır laptopu aldım fırlattım (benim kızdığım şey o videoyu izlemesi değil yüzüme baka baka ne tatlı cart curt demesi) aldım çantamı evden çıkıyordum beni kucakladı bin bir özür neyse yarım saatlik bir sinir krizinden sonra kalk üstünü giyin dışarda yemrk yiyelim o kadar hazırlandım dedim ve dışarı yemek yemeye gittik.
Evet bende inceledimCnm bende sen soleyince merakimdan actim baktim ole site var kisisel ozel bilgiler ve mustehcen resimler iceren bi siteymis bilgin olsun
Teşekkür ederim size
Ben olsam sanırım yemeğe gidemezdim ayrılık eşiğine gelirdim
Daha sonra hiç gördünüz mü
Ya bazi erkekler bundan ne anlior anlam veremiorum arkadas evlisin iste onlarda olan karindada var ne gereksiz bi merakEvet bende inceledim
Eşimin mailinle kayıt olmaya çalıştım ama olmuyor
damla hep böyleZaten bakmaya,incelemeye başladıysa o evliliği orda bitir..
Şüphe,Güvensizlik varsa birbirinizi yormadan bitirmek gerek..
Ne yani kadın yoktu da ben mi uyduruyorumdamla hep böyle
adama %100 bile güvense illa böyle şeyler yapacak
üzme kendini diyoruz dinlemiyor
damla mhrs ye girdiğimizde de oluyo öyle geçmişte
tıkladım bayanlar çıktı dediğinde öyle görmek istiyorsun da onda kusura bakma
şartlamışsın kendini!
Bir kere gördüm ama reklam olup olmadığına emin değilimGeçmiş kısmında sadece bir tane link varsa reklam olarak çıkmış olabilir. Bir ara chrome yerine mozilla kullanıyordum. Hep yan sekmede reklam açıp duruyordu. Böyle bir şey olabilir. Emin misiniz?
iyi de damla sen en ufak birşeyi o kadar didikliyorsun kiNe yani kadın yoktu da ben mi uyduruyorum
Güvensizim hep ama güven sorunum varNeden bakma gereği duydun bence ondan da bahset biraz . probleminiz ney eşinle ?
Sogukmusunuz
Guvensizmisiniz
Çok mu çapkın
Nedir bakma gerekceniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?