- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
İnançlı bir insanım bununla birlikte karşı cinsle olan ilişkilerde çoğu insanın,
özellikle de erkeklerin inançlarıyla değil güdüleriyle hareket ettiğine çok şahit oldum.
Ne dindar geçinen veya öyle olduğunu iddaa eden erkekler tanıyorum,ikinci eşleri var,
bazısı günübirlik ilişkiler yaşıyor ve en acısı da bunlara dini bir kılıf uydurmakta da zorlanmıyorlar.
Müge Anlı'ya veya haberlere konu olan,başörtülü ama kocasını sevgilisine öldürten kadınlara ne demeli?
Kısacası kişi din bilgisi öğretmeni diye daha ahlaklı ve erdemli davranır,davranmalıdır diye düşünmüyorum ben.
İnsanoğlu nefis taşıyor ve adı üstünde beşer,şaşar.
En doğrusu mayınlı tarlalara hiç girmemek,
yanlış anlaşılabilecek yakınlıklar kurmamak,
evliyseniz evli gibi davranmak.
Kadın da erkek de buna dikkat etmeli.
İnsan ilişkilerindeki,özellikle de karşı cinsle olan ilişkilerdeki yaklaşım ve tavırların meslekten bağımsız olduğunu düşünüyorum.
Bu konularda devreye giren şey kişinin iç dinamikleri,yetişme tarzı ve değer yargıları.
Konu sahibi kocasıyla da konuşsa,
diğer öğretmen hanımla da konuşsa,
görüşmelerine yasak da koysa bunlar geçici tedbirler.
İş kocasının iç dünyasında bitiyor.
Şimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?
iyide bunda birşey yok ki esin yardimci olmak istemis avukat tanidigim var,kadinda parasini alinca aramis avukata gerek kalmadigi icin aramis iste,belki bu olayi sadece esiniz biliyordu herkesin icinde soylemek istememis olabilir.Şimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?
Hitap şekliniz berbat dul değil o hanımefendi BEKAR BEKAR!!Hangi çağda kaldınız siz??Iyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Ikinci esi olanlar dindar mi geciniyor? Tam tersi dindar oldugu icin nikah kiymis oluyor.
İki esin mi var yoksa?Ikinci esi olanlar dindar mi geciniyor? Tam tersi dindar oldugu icin nikah kiymis oluyor.
Tam olarak ne söylemek istediğimi ifade edememiş olabilirim,biraz karışık olmuş,haklısınız.Ikinci esi olanlar dindar mi geciniyor? Tam tersi dindar oldugu icin nikah kiymis oluyor.
Tam olarak ne söylemek istediğimi ifade edememişim,bir karışıklık olmuş,haklısınız.
Burda tartışmak istediğim şey ikinci eş-nikah mevzusu değildi aslında.
Bu konuyu tartışmak,forum kuralları açısından da doğru olmayacaktır zaten.
Ben,karşı cins arasındaki ilişkilerde dindar olan,olduğunu iddaa eden veya dindar geçinen insanların da hata yapabileceğini ve inançlı olmanın,her zaman,yanlış ilişkilere engel olmada yeterli gelmediğini anlatmak istemiştim.
Ikinci esi olanlar dindar mi geciniyor? Tam tersi dindar oldugu icin nikah kiymis oluyor.
İslamda yabancı bir kadına bakmak dahi yasakken, bu güya imam nikahı kıyanlar her haltı yiyorlar hiç dindar oldukları akıllarına gelmiyor. Sırf kılıf olsun diye bak imam nikahı kıydık demek için dini kullanıyorlar. Dindar oldukları için falan değil. Kurdugun cümle cok ters geldi bana.
Hitap şeklinden kasıt?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?