Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

Din kültürü öğretmeni daha cok dikkat etmesi lazım derken islamın yabancı kadınla erkek hukukuna çizdiği bir sınır vardır onu aşmaması gerekir demek istediniz sanırım. Din kültürü öğretmeni diye dinini yaşıyor demek olmuyor. Tatil günlerinde namazı bırakan imamlar bile var malesef sırf maaş için bu işi yapıyorlar kimisi.
Eşinle konuşsan yine kavga cıkar şiddet uygular diye mi korkuyorsun?

Bu arada sakın kadınla iletişime geçme. Sana şiddet uygulayan bir adam için bu kadar hırpalama kendini lütfen...

Vaktim bol bugün, üşenmiyorum da; tek tek bakıyorum inceliyorum; düşünce yapınız, beklentileriniz cidden üzerine tartışılası, sosyolojik tez yazılası cinsten.

"Hocam" hitabının neresi tuhaf, kadının üslubunun neresi sizi uyardı?
Eşiniz atlamış avukat olayına ve kadının, sonucu eşinize sevinçle bildirmesinin neresi "aww dine göre değil" oluyor?
Din kültürü öğretmeni diye üzerine basıyorsunuz, biz de takılmayacağız buna? Siz niye bu ayrıntıyı verme ihtiyacı hissediyorsunuz?
Herkes sizin gibi mi yaşamak-görmek zorunda, herkes siz gibi mi yorumlamak zorunda inançlarını ya da din kültürü öğretmeni olması kadını direkt Müslüman mı yapıyor? Çok ama çok sığ bir bakış bu.
Sizin hayatınız-niyetiniz sizi bağlar, bir insanın mesleğine bakıp onun özel hayatında nasıl davranması gerektiğini kalıp gibi ortaya koyamazsınız. Mesleki eleştirileriniz de, o kişinin mesleğini icra ettiği zamanlar içinde geçerlidir.

Kadın herkesle samimiymiş, mizacı bu demek, eşinize özel bir durum değil ve bu yüzden sizin -rahatsızlığınızı- göremez. Kendisi bu tarz şeyleri dert etmediğinden, dert edilebileceğini düşünememiştir; tıpkı sizin de herkesin bunu dert etmesi gerektiğini düşündüğünüz ve karşı taraftan bunun beklentisine girdiğiniz gibi.
Elin kadını üzerine beklentiye girebilirsiniz, kendinizce samimiyetini sorgulayabilirsiniz, davranışlarını hata olarak görebilir mukayese edebilirsiniz düşünsel olarak ok, tüm bunlarda özgürsünüz ama gidip müdahil olup çıkışamazsınız. Bunu yaparsanız da ancak siz komik duruma düşersiniz. Kocanız çevresinden korunması gereken bir çocuk değil, arkadaşlık ilişkilerini düzenleyecek bir yetişkin. Anladınız mı?

Kadınla konuşmak yerine eşinizin yularını tutun tutabiliyorsanız "Abla abi bacı olunmaz iş arkadaşlarıyla" diye. Ama ona gücünüz yetmiyor tabi. Siz kadın-erkek arkadaşlığında herkesin flört edip sevişeceğini düşünüyor olabilirsiniz, olabilir ama bunun sorgusunu, rahatsızlığınızı göre bile hala arkadaşlığını aynı samimiyette sürdüren eşiniz üzerinden yapabilirsiniz. Muhatabınız o ama bi laf var, insan o...ysa, zincire vursan kilidiyle oynaşır diye; bunu göremiyorsunuz ve elinizde zincir, kocanızın etrafında tur atıyorsunuz.

Neyse, siz gidin bizzat kadınla konuşun da biraz eğlensin millet.

Kadina bak ya nasil evli bi adami ariyabiliyor birdaha yaziyorum utanmiyor mu anlamadim. Hanimefendi bir dul dediniz diye linç yiyorsunuz boşverin o kadin normal degil eşinizde terslesin bunu.

Ikinci esi olanlar dindar mi geciniyor? Tam tersi dindar oldugu icin nikah kiymis oluyor.

Yalniz konuyu oyle bir anlattiniz ki kadin sevincle kocanizin boynuna atladi sandim.

Ne var ki kadincagizin konusmasi gayet makul mantikli, kocaniz ona daha cok deger veriyor gibi mi hissettiniz acaba ondan mi kiskandiniz.

Bence ararsaniz kendinizi kucuk dusurmus olursunuz, beni biri bu sekilde uyarsa onun adina uzulurdum

Boşanmış insanlarda dul değil bekar denir.
Şu yaması insanlara yapıştırmayı bir kesseler iyi olacak.
Siz de kocanıza sahip çıkın,demek ki kocanız ona bu yetkiyi veriyor ki kadın sabahın köründe kocanızı arayabiliyor.
Herşey kocanızda bitiyor.

iyide bunda birşey yok ki esin yardimci olmak istemis avukat tanidigim var,kadinda parasini alinca aramis avukata gerek kalmadigi icin aramis iste,belki bu olayi sadece esiniz biliyordu herkesin icinde soylemek istememis olabilir.

Hitap şekliniz berbat dul değil o hanımefendi BEKAR BEKAR!!Hangi çağda kaldınız siz??
Bir arkadaşımın annesi kızını nişanladı ve erkek tarafı pek eşya almadı aynen şu cümleyi kullandı:'' sanki ona dul kız veriyorum,eşya almamakta neymiş?'' dedi. Bir kaç yıl sonra kızı boşandı.Umarım anlatabilmişimdir.Dilerim eşinizi kontrol altına alabilirsiniz.Zira kadına mesaj atmak biraz tuhaf kaçacaktır.

Güzelim esin avukatla gün içinde konuşup kendisine yonlendirmesin,hem eşinin hem avukatın vaktini çözülmüş bir mesele için boşa harcamamak için aramış kadın.Belki çok da ihtiyacı vardı o paraya çok mutlu oldu bu da sesine yansıdı...eşine sarilmamis,absürt bir konuşma yapmamış...gerçekten iş arkadaşıyla mesafesini ayarlayamayan kadınlar var ağızlarından çıkanı kulakları duymayan!! Ama inan bu olay ne migdeni bulandirsin ne seni sinirlendirsin.Kadinin günahını alma bak...ilerde içine dert olur

Ikinci esi olanlar dindar mi geciniyor? Tam tersi dindar oldugu icin nikah kiymis oluyor.
Tam olarak ne söylemek istediğimi ifade edememiş olabilirim,biraz karışık olmuş,haklısınız.
Burda tartışmak istediğim şey ikinci eş-nikah mevzusu değildi aslında.
Bu konuyu tartışmak,forum kuralları açısından da doğru olmayacaktır zaten.
Ben,karşı cins arasındaki ilişkilerde dindar olan,olduğunu iddaa eden veya dindar geçinen insanların da hata yapabileceğini ve inançlı olmanın,her zaman,yanlış ilişkilere engel olmada yeterli gelmediğini anlatmak istemiştim.

Cok haklisin suan demek istedigini daha iyi anladim.Bende yazmasaydim iyiydi aslinda.

Kocanıza sahip çıkıverin madem öyle hanımefendiciğim.
Duk kadın acık kapı olmuyor veya her erkege verecek potansiyel yollu da olmuyor.
Tek sıkıntı eşinizdir. O kendi mesafesini ayarlamak zorunda.
Ayrıca ben burada abartı bir konu göremedim. Kadın aramıs ne demiş?
Sevincini paylaştı diyorsunuz! Kocanıza ilanı ask etmemiş.
Dul dul dul diye belirtmeniz gerekmez.
Cok rahatsız oldum hitap şeklinizden.

İslamda yabancı bir kadına bakmak dahi yasakken, bu güya imam nikahı kıyanlar her haltı yiyorlar hiç dindar oldukları akıllarına gelmiyor. Sırf kılıf olsun diye bak imam nikahı kıydık demek için dini kullanıyorlar. Dindar oldukları için falan değil. Kurdugun cümle cok ters geldi bana.

Bence siz konunuzu kapattirin yoksa bu tartisma devam edecek. Genel kani eşinizle kati sekilde konusmaniz... esiniz o kadinin telefonlarini acmak zorunda degil onunla is disi muhatap olmak zorunda da degil. Bunu ona anlatin. İnanın yuz vermedgi zaman karsi taraf da ona gore hal takinacaktir.. bir arkadasimin esi anlatiyordu kadin nobet tutarken buna aldigi ayakkabidan elbiseden bahsediyormuş adam da uyarmış ben bu konularda konusmayi sevmem diye kadın da bir daha agzini acmamis. Olay budur. G gizemsz3333

Dogru herhalti yiyip sonra yapanlar var genelde de oyle zaten ama Allah goruyor merak etme.Insanlar kendini kandiriyor.

DUL kadın nedir ya?
Nasıl terbiyesiz bir tabir bu..
Dikkat edin siz de DUL BİR KADIN OLMAYIN.
Ha birde DUL ya gülmeye hakkı yok değil mi?
Sen eşine söz geçir o kadına değil !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…