- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.583
- 133
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
KADINLAR VE DULLAR diye mi ayırım yapıyorsunuz acaba?Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
Ee. Sorun yok işte.Ben bunu eşime zaten defalarca dile getirdim ona göre yanlış bir şey yok aile gibiler o da onun bacısı ablası vs ..evet düzgün bir evliliğim yok ben ayrılmayı da dile getiriyorum hep ama ona da yaklaşmıyor sevmese ona da karar verebiliriz umursamıyor sanirim
Arkadaşlar benimde ailemde dul var onlara kasetten bir şey demedim ki ben biz evliyken bile dikkat ediyoruz erkeklerle samimiyetimize onun daha çok dikakt etmesi geliri manasında söyledim ne diyeceğim dul diye aşağılamak vs niyetim yok
Linç etmeyiseviyor insanlar.Ya kız bi konu açmış. Millet dul da dul dul da dul... Nolmuş yani dul dediyse. Bu Kötü bişey değil ki...
Hata eşinizde. Demekki o kadar samimi ki kadında onu paylaşma ihtiyacı duyuyo. Eşi olmayan kadınların da evli erkeklere sarmasını ve evli erkeklerin de boşta olan kadınlara sarmasını da anlamıyorum... En uyuz olduğum nokta.
Merhaba tavsiye etmem bizzat yaşamış biri olarak ben uyardım aynı durumda kadın işi inada bindirip eşimle ilişkisi varmış konumuna getirdi nerdeyse hatta konu bile açmıştım sonrasında eşim işinden oldu evde yaşadıklarımızı hiç söylemiyorum bileIyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Esiniz bu bayana vermis bu rahatligi dul ya da evli farketmez.esinizden yuz bulmus esinizi uyarmalisinz ilk onceIyi günler eşimin iş ortamında bir grup var evli bekar dul kadınlarında yer aldığı ve aynı mahallede oturduğumuz bir de dul arkadaşı var kadında bu grupta ve birbirleriyle samimi gırgır falan tek yaşadığı için benim eşim bundn önce bir-çok kez işine koştu ve bugün sabah yaşadığı bir olayın sevincini eşimi arayarak paylaştı ben bunu eşime defalarca anlattım arkadasalriyka hele ki bayan samimiyetine dikkat etmesi gerektiğini fakat dikkat etmemidki kadın sevincini onunla paylaşabiliyor ve sabahtan beri kadına bu durumlardan rahatsız oldugumu yazmsnsk için kendimi tutuyorum
Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
Dul kelimesinde, linç edecek birşey görmüyorum ben.Linç etmeyiseviyor insanlar.
Şimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?
Dul kelimesinde, linç edecek birşey görmüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?