Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

Benim sevgilimle böyle bir durumum olmuştu. Adam kadını İzmir marşıyla denize dökmüş resmen. Mesajları okuyunca gördüm. Erkekler aptal değil kendilerine olan ilgiyi gayet de farkediyorlar ve istedikleri zaman gayet de güzel postalayabiliyorlar. Sorun, postalamak istemeyen ilgiden bir hayli hoşlanan bu şekilde belki farkında bile olmadan flörtleşen erkekler yüzünden oluyor.

Eşiniz mesafeyi korumalı o kadın arar sorar eşiniz izin veriyor demekki sevincni paylaşmasına

Bende böyle düşünüyorum onunla konuşursam tavırlarına dikkat etmesi ve diğer arkadaşlarına da bildirmesi acisindan

Ay nolur konuşun. Sonra da sonucu buraya yazın.
Umarım uyarınızı dikkate alır ve tavırlarına dikkat eder. Hatta umarım üzerine vazifeymiş gibi ülkedeki tüm "dullara" bildirir de siz de rahat edersiniz.
Konuşun ve kendinizi de kocanızı da bir güzel rezil edin.

Nedir bu esinden ayrilmis kadinlarin cektigi... sanki erkekler olmak icin can atiyorlar.. her zaman potansiyel aldatma araci gibi.. yazik kadina.. ama mesaj atin o zaman madem bu kadar rahatsizsiniz esiniz mesafeyi koyamiyorsa kadin aramasin samimi olmasin. Ben olsam bilmek isterdim. Bir daha da ne sizin ne de yuzune bakmazdim.

Dul yada boşanmış kadınları “bulunmaz hint kumaşı olan kocalarını” ayartacak gibi gören zihniyetten aşırı tiksiniyorum ya! Ayrıca lütfen biraz noktalama işareti kullanın.

Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
Hakaret aşağılama olarak algıladıkları için takıldılar, lakin öyle ironik bir durum ki eşi ölene dul denir diye de özellikle belirttiler, yani boşanan kişiye hakaret algıladıkları o cümle kullanılamaz ama eşi ölene kulağa hakaret gibi bile gelse dul denilebilire geldi konu.Kadının kocasının ölmesinde hiçbir suçu yok ama ne hikmetse algı olarak hakaret kabul edilen kelimenin münasip görüldüğü kişi özellikle belirtilmiş.Boşanana bekar deniyor artık diye de belirtmişler lakin bilmedikleri bir şey var kocası ölene de bekar deniyor artık, kimlikte dul değil bekar olarak geçiyor.Gemisini kurtaran kaptan gibi bir şey oldu mevzu.

Diger insanlarla mesafeli olmak konusunda evlilerin yada bosanmis olanlarin farkli davranmasi gerekmiyor. Neden daha dikkatli olmasi gerekiyor. Kendini eve kapatsin hic kimseyle konusmasin olurmu. Yapmayin allah askina ne bu dul dul dul diye tekrarlariniz. Bosaninca insanlar herkese yesil isik yakiyormus gibi davraniyorsunuz. Sizin sorununuz esinizle kadinla degil.

Daha bugun sizin zihniyetinizdeki bi insani bogmamak icin iş yerinden erken ciktim. Adamin eşi utanmadan gelmiş bana bayan personelimi sikayet ediyor. Kovmaktan beter ettim.

Eşinize bi guvensizliginiz varsa bunu onunla cözun!

Ayrica bosanmiş insanlar BEKARdır, dul degil!
Ek olarak kadinin boşanmış olması onu potansiyel yapmazzz!!

Mune hanim konu sahibi pasif durumda ama konusi açık genelde pasif olan kisilerin konuları da kapatilmiyor muydu? Herkes konu sahibine fazlaca yuklendi bence yeter.

Konu sahibi kullandığı yanlış ifadeden dolayı linç yemiş. Eşin yüzvermeseydi denmiş, denmiş te denmiş. Hadi adam yüz vermiş, neredeyse melek ilan edilecek olan sözkonusu bayana neden kimse tepki vermemiş hayret.
İnsan bir şeyleri yaşamadan anlayamıyor.
Çok sevdiğim bir sözdür "herkesin derdi başkasına hikaye"
Konu sahibine biraz empati lütfen.

Oyle tabi de, konu sahibesi neden esine tepki vermemis oncelikle. Tanimadigin elin kadinina tepki vermektense yanibasinda duran, ayni eve girdigin, burnunun ucundaki insana hesap sormak daha kolay degil mi?

Kocisim sutten cikma akkasik, kadinlar onu yoldan cikardi, Kemalim yapmaz seklindeki kafa bana gayet ikiyuzlu geliyor. Flort karsilikli. Kadin flort ediyorsa, pekala kadinin kocasi da ediyor. Eeee peki neden ona laf yok da kadinlara var madem her 2 taraf da suclu?

Kimse kimseye melek demiyor.Şu konulara böyle uç cevaplar yazmayın ya.Konuda doğru dürüst bir şey bile yok ya neyse.Olaya şu açıdan bakın bir de : linç edilmesinin bir sebebi de bu bakış açısı yüzünden hala ''boşanırsam ne yaparım'' diye boşanamayan bir sürü kadın oluşu...Bu düşünce yapısı yüzünden insanlar 4254521354 kere düşünmek zorunda kalıyorlar bazı şeyleri.Belki okuduğu yorumlardan sonra ''o daha çok dikkat etmeli'' demez.

Beni bir arkadaşımın eşi arasa böyle bir tavırla, arkadaşıma inanılmaz sert bir şekilde tepki gösterir, beni eşiyle bu şekilde muhatap ettiği için ve ikisini de olabildiğince keskin bir şekilde hayatımdan çıkarırdım.

Benim birlikte olduğum kişi bir arkadaşıma böyle bir tavırla yaklaşsa beni çiğneyip yani eşinizin yerinde olsam, o arkadaşıma karşı çok mahçup olur ve ekstra nazik davranır gönlünü almaya çalışırdım. Yanlışlıkla bu hale getirmeyin de işleri, samimiyetlerini bozayım derken bir de iyice yakınlaştırmanın.

Ayrıca sorun dul kelimesinde değil, sorun konu sahibinin o kelimeyi kullanma şeklinde. O yüzden bas bas bağırıyor insanlar boşanmış insana dul denmez diye. Çünkü konu sahibi dul olan ekstra dikkat etmeli tavrında. Neden? Yazdıklarının alt metninde anlaşılıyor zihniyeti, tepki gösterilen nokta o.

Ben olsam kadina degilde esime patlardim, esiniz bu samimiyetin zeminini olusturduki kadin arayipta sevincini paylasabiliyor.

Ayrica dul diye vurgulamanizda garip geldi bana, kadin evli olsaydi olayi hos karsilarmiydiniz ???
kesinlikle katılıyorum dul dul eğer evli olsaydı olayı hoş karsilarmiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…