- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Gercekten de degisik bu kadar tepki.
Bende böyle düşünüyorum onunla konuşursam tavırlarına dikkat etmesi ve diğer arkadaşlarına da bildirmesi acisindan
Hakaret aşağılama olarak algıladıkları için takıldılar, lakin öyle ironik bir durum ki eşi ölene dul denir diye de özellikle belirttiler, yani boşanan kişiye hakaret algıladıkları o cümle kullanılamaz ama eşi ölene kulağa hakaret gibi bile gelse dul denilebilire geldi konu.Kadının kocasının ölmesinde hiçbir suçu yok ama ne hikmetse algı olarak hakaret kabul edilen kelimenin münasip görüldüğü kişi özellikle belirtilmiş.Boşanana bekar deniyor artık diye de belirtmişler lakin bilmedikleri bir şey var kocası ölene de bekar deniyor artık, kimlikte dul değil bekar olarak geçiyor.Gemisini kurtaran kaptan gibi bir şey oldu mevzu.Dul kelimssine neden herkes takıldı, hakaret aşağılama falan mı ki
Diger insanlarla mesafeli olmak konusunda evlilerin yada bosanmis olanlarin farkli davranmasi gerekmiyor. Neden daha dikkatli olmasi gerekiyor. Kendini eve kapatsin hic kimseyle konusmasin olurmu. Yapmayin allah askina ne bu dul dul dul diye tekrarlariniz. Bosaninca insanlar herkese yesil isik yakiyormus gibi davraniyorsunuz. Sizin sorununuz esinizle kadinla degil.Arkadaşlar benimde ailemde dul var onlara kasetten bir şey demedim ki ben biz evliyken bile dikkat ediyoruz erkeklerle samimiyetimize onun daha çok dikakt etmesi geliri manasında söyledim ne diyeceğim dul diye aşağılamak vs niyetim yok
Belkide rahatsiz olmayan ve yaklasmaya calisan kocanizdir hic dusundunuzmu. Niye kadin kendini toplamasi ve uyarilmasi gereken kisi.Bize göre yaşayınız düşüncemize göre ters bir şey olduğunu o bizden çok daha iyi bilmedi gerekir o manada diyorum
Konu sahibi kullandığı yanlış ifadeden dolayı linç yemiş. Eşin yüzvermeseydi denmiş, denmiş te denmiş. Hadi adam yüz vermiş, neredeyse melek ilan edilecek olan sözkonusu bayana neden kimse tepki vermemiş hayret.
İnsan bir şeyleri yaşamadan anlayamıyor.
Çok sevdiğim bir sözdür "herkesin derdi başkasına hikaye"
Konu sahibine biraz empati lütfen.
Konu sahibi kullandığı yanlış ifadeden dolayı linç yemiş. Eşin yüzvermeseydi denmiş, denmiş te denmiş. Hadi adam yüz vermiş, neredeyse melek ilan edilecek olan sözkonusu bayana neden kimse tepki vermemiş hayret.
İnsan bir şeyleri yaşamadan anlayamıyor.
Çok sevdiğim bir sözdür "herkesin derdi başkasına hikaye"
Konu sahibine biraz empati lütfen.
Ben olsam kadina degilde esime patlardim, esiniz bu samimiyetin zeminini olusturduki kadin arayipta sevincini paylasabiliyor.
Ayrica dul diye vurgulamanizda garip geldi bana, kadin evli olsaydi olayi hos karsilarmiydiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?