eşimin iş arkadaşı

Canim benim senin durumun daha ilerlemis tabi
Ben bu duruma getirmek istemiyorum iste
Yarin öbür gün...
Bide sende karsi taraf evli..
Ya benimki evli olsa benim kiskanclik kesilecek diye dusunuyorum ...
çok problem etme diye düşünüyorum. eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak gibi bi şey olur bu.

Bence takipte kalin tel casuslugu diye bir program var onu yukleyin ne yazismislarsa anlarsiniz bu arada gitmek istiyen gider.
Esinde seni seviyorsa bence o kadinla alakasi yoktur ...
Ya da biswer yaa o kadini esinle mutlu ol oda bok yesin...yani

her zaman ilk aklına gelen doğrudur..artık sen düşün..

Valla hak veriyorum sana.allahtan esimin isyerinde sadece erkekler var.bigun bi bayan orda ise baslarsa hic alisik olmadigim birdurum bu ve cok kiskanirim sanirim.bide esim yonetici yani ister istemez diyolog olacak.ve ben kadinlarin hislerine cok guvenirim.cunku ben neyi hissettiysem oldu bu zamana kadar.ama sana tavsiyem esine bu durumu belli etme.inan uzerine gelir.kiskandirirmaya calisir seni en ufak kavganizda.uzaktan takip et.ne sozlu ne fiziksel hic bisekilde kiskandigini acik verme. Daha cok uzulursun tatlim

ayni sorunları ben de yasadim arkadasim. Beraber alisverise Girmeler eve birakmalar ve daha neler neler bir sure hatasini anlasin diye bekledim güzelce anlattim anlamayinca artik tavrimi koydum. Bildiğim kadariyla su an gorusmuyorlar ama bi gün illaki girişecekler bundan da eminim.

yanlis anlama ama asil esseklik senin esinde. Ben uyandim siz de uyanin nedemek ki ? Buna ragmen gorusuyorsa demek ki esinin de hosuna gidiyor ilgi gormek.

Oha yani.

Bir de burda evli olan arkadaslarimin esiyle gorusmem onlar yokken konusmak bile istemem yazinca bazi bayanlar guya alay ediyor. Iste insanlarin esleri rahatsiz olabiliyor diye dikkat ediyoruz kili kirk yararak.

bende çok kıskanç bır ınsanım eşine güvenın tam ıse sorun yok ama yınede bıraz uyara bılırsın diye düşünüyorum

Kız baya gevşek davranıyo anlaşılan ben çok kıskancmdr eşim de bilir ben o yüzden böyle bi durum karşısında empati kurmasını sağlayarak anlatrdm eşime beni bi erkek böyle arayıp dursa diye.siz erkeğinizi uyarmayp kadına yönelirseniz rezil olma ihtimaliniz var

Doğru soyluyorsunuz ben bunları evlenmeden önce konuştum bi adim atarken ayni şeyi Esim napsa ne Düşünürüm diye düşünerek hareket et dedim. Ama onlar nedense kendilerinin yanlis yapmayacaklarina çok güveniyorlar.

Oha yani.

Bir de burda evli olan arkadaslarimin esiyle gorusmem onlar yokken konusmak bile istemem yazinca bazi bayanlar guya alay ediyor. Iste insanlarin esleri rahatsiz olabiliyor diye dikkat ediyoruz kili kirk yararak.
Evet keşke herkes ayni şekilde ince fikirli olabilse. Baskalari bunu alaya alabilir ama benim için bu bir prensipdir.

Geneli öyle ama eşim allahtan kendisi de çok kıskanç ondan anlıyor ve ona göre davranıyor :)

yanlis anlama ama asil esseklik senin esinde. Ben uyandim siz de uyanin nedemek ki ? Buna ragmen gorusuyorsa demek ki esinin de hosuna gidiyor ilgi gormek.

Evet canm maalesef bende bunun farkindayim zaten belirttigim gibi benim esimde o kadin kadar suçlu ikisinide allaha havale ettim kadinla muhattap olmuyorum esimide uyardim yaparsada gizli yapacaktir ne yapayim elimden geldigince takip etmeye calisiyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum Allah boylelerini bildigi gini yapsın ne diyim başka..

Canm maalesef benim esimin onunla gorusmeme gibi bir durumu yok ayni ortamdalar karsilikli oturuyorlar esime sorsam icim temiz digeri esimi kardesi gibi goruyormus peki kendi kardesine niye bu ilgiyi gostermiyor kendi esinin arabasi var esi ogretim uyesi ona sozunu geciremiyor benim aptal kocama naz i geçiyormus oyle diyor o kurban olsun esine esi o ladar beyefendi biri iken bu o kadar karektersiz ne diyim zaten ikiside birbirinden aciz piyango da bize vurdu olmaz olsun..

Esim eger önceki işinde calismaya devam etseydi ben de yine engel olamazdim. Düşünün ikisi nobetteyken gelip eşinin üstünü ortmeler ona yemek getirmeleri falan düşündükçe sinir oluyorum. Simdi farklı yerlerde calistiklarindan görüşmeleri daha zor tabi. İnşallah siz de en yani. Zamanda bu yakınlaşmalar dan kurtulursunuz.

Amin insaallah

Kizin yaptigi hos degil elbette ..

Ama esinde o kiz kadar suclu ..

Araya mesafe koymasini bilmeli ..

esinle güzel bir gün gecir
plan yap ..piknik veya sinema günü vs
ve telefonlarinizi kapatmanizi söyle
kimse rahatsiz etmesin diyerek ..
bir veya iki defa bunu yapin sonra izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…