- Konu Sahibi Minikkelebk
-
çok problem etme diye düşünüyorum. eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak gibi bi şey olur bu.Canim benim senin durumun daha ilerlemis tabi
Ben bu duruma getirmek istemiyorum iste
Yarin öbür gün...
Bide sende karsi taraf evli..
Ya benimki evli olsa benim kiskanclik kesilecek diye dusunuyorum ...
Bence takipte kalin tel casuslugu diye bir program var onu yukleyin ne yazismislarsa anlarsiniz bu arada gitmek istiyen gider.Arasammı ki yazmistim ki
O aradı
Nasilsin dedi iyi degilim dedim
Ne istedigimi sordu.. Guzel
Konustuk kapattik
Yani artik karpuz kabugu dusurmek mevzusunu gectim ben.. Dusucegi varsa dusmustur
Kizlar sizce akillica cildirmadan nasil davranirim bu tur olaylarda...
Konustum ben gecen gun
Rahatsiz oldugumu bil ona gore davran dedim
Baska ne yapabilirim
AynennnBence takipte kalin tel casuslugu diye bir program var onu yukleyin ne yazismislarsa anlarsiniz bu arada gitmek istiyen gider.
Esinde seni seviyorsa bence o kadinla alakasi yoktur ...
Ya da biswer yaa o kadini esinle mutlu ol oda bok yesin...yani
her zaman ilk aklına gelen doğrudur..artık sen düşün..Selamlar
Kizlar ben eşimin işten bi kız arkadaşını kıskanıyorum
Bu durum beni cok rahatsz ediyor
Bunu nasıl aşabilirim
Eşime bundan hiç bahsetmedm
Doğrusu bahscedilecekte bişey yok zaten
Eşimin telefonunda ismini görsem
Moralim bozuluyor
Ya başkasına karşı his etmiyorum
Ona karşı neden???
İş yerinde bi sürü adam var
Bi işi olduğunda tutup eşimi arıyor, eşimde işi düşünce onu
Neyse boyle his etmek istemiyorum
Bunu nasıl aşabilirim???
Yeni durum
5.sayfa da benzer olaylAr??
ayni sorunları ben de yasadim arkadasim. Beraber alisverise Girmeler eve birakmalar ve daha neler neler bir sure hatasini anlasin diye bekledim güzelce anlattim anlamayinca artik tavrimi koydum. Bildiğim kadariyla su an gorusmuyorlar ama bi gün illaki girişecekler bundan da eminim.Allah böyle kadinlarida kizlarida bildigi gibi yapsin başka isleri yok gibi birde normal deyip insanlarin hayatini huzurunu bozarlar ben kendimde hamile kaldiktan yani kisa zaman once buna benzer bisey yaşadım ve o bayani bogmak istiyorum üstelik evli cocuklu esimin isyerinde mesai arkadaşı esimle birlikte alışverişe cikmislar esimde guya kirmamis niye baska adammi yok vallahi o isyerinde 300 tane adam var bir benim essek esim varmis onun yardimcisi esimde suclu onun kadar. ben tesadüfen pencereden görüyorum onlari arabaya binerken sanki esi gibi esimin yanina oturdu ve esimde onu evine birakmis ben ne diyim allah boylelerine firsat vermesin anlamıyorum hem bana yakınlık gosteriyor hem esimle surekli dip dibe sonrada icimiz temiz kesinlikle isyerine gittiğimde bile yuzune bakmiyorum artık ve esimide sert bir dille uyardim bir daha olmaz diyor ama artik inanmak bile gelmiyor icimden sadece yavruma tutundum o da bana Allah sonumuzu hayr etsin..
Bence hic tanışma en iyisi bu olur. sen esinle olabildiginden daha fazla.ilgilen ve ona ayirdigi zamanda yani eşin isyerinde iken ona kendini sürekli hatirlat derim telefonda mesaj ile kendini hatirlatman bile ben burdayim demektir ben kendimi hep geri planda tuttum çünkü bana öyle yakin davraniyordu ki o kadin guvenmistim ben ki kendimi uyanik sanirdim ama hata yaptim ve cok guvendim esim nasil guvenmesin ama sonuc ortada onun yuzunden esime olan butun guvenim gitti guya iyi niyet olmaz olsun oyle iyi niyet zaten o kadinin esiyle arasi cokta iyi degildi simdi okuyan bayanlar soyle dusunursunuz belkide onlarin gunahini aliyorumdur peki siz koyun kendinizi benim yerime surekli esimle mesajlasan ve benim yerime esimle konusan benimle konusmaya gerek duymayan ve surekli esimle disarda gorunmeye gayret gosteren ustelik kucuk bir yer olduhunu herkesin yanlis anlayacagini bile bile esimi kapisina kadar goturen esyalrini evine biraktiran guya dogum yapmis bir kadin ve esime ben uyandim sizde uaynin diye mesaj atan bir kadinin gunahini mi aliyorum ? ama ben onun boyle bisey yapacigini dusunumezdim ve hepte dusunmedigin seyler gercek oluyor sende herseyin farkknda olmaya çalış esinle zaman geçir ben hep uzak ttuttum kendimi baktim oluru yok ne yapayim dogmamis yavrum icin simdilik yuttum ama asla unutmam sende fazla abartmadan uzaktan takip et esinle zaman gecirmeye bak Allah yardimcimiz olsun
ayni sorunları ben de yasadim arkadasim. Beraber alisverise Girmeler eve birakmalar ve daha neler neler bir sure hatasini anlasin diye bekledim güzelce anlattim anlamayinca artik tavrimi koydum. Bildiğim kadariyla su an gorusmuyorlar ama bi gün illaki girişecekler bundan da eminim.
Doğru soyluyorsunuz ben bunları evlenmeden önce konuştum bi adim atarken ayni şeyi Esim napsa ne Düşünürüm diye düşünerek hareket et dedim. Ama onlar nedense kendilerinin yanlis yapmayacaklarina çok güveniyorlar.Kız baya gevşek davranıyo anlaşılan ben çok kıskancmdr eşim de bilir ben o yüzden böyle bi durum karşısında empati kurmasını sağlayarak anlatrdm eşime beni bi erkek böyle arayıp dursa diye.siz erkeğinizi uyarmayp kadına yönelirseniz rezil olma ihtimaliniz var
Evet keşke herkes ayni şekilde ince fikirli olabilse. Baskalari bunu alaya alabilir ama benim için bu bir prensipdir.Oha yani.
Bir de burda evli olan arkadaslarimin esiyle gorusmem onlar yokken konusmak bile istemem yazinca bazi bayanlar guya alay ediyor. Iste insanlarin esleri rahatsiz olabiliyor diye dikkat ediyoruz kili kirk yararak.
Geneli öyle ama eşim allahtan kendisi de çok kıskanç ondan anlıyor ve ona göre davranıyor :)Doğru soyluyorsunuz ben bunları evlenmeden önce konuştum bi adim atarken ayni şeyi Esim napsa ne Düşünürüm diye düşünerek hareket et dedim. Ama onlar nedense kendilerinin yanlis yapmayacaklarina çok güveniyorlar.
yanlis anlama ama asil esseklik senin esinde. Ben uyandim siz de uyanin nedemek ki ? Buna ragmen gorusuyorsa demek ki esinin de hosuna gidiyor ilgi gormek.
ayni sorunları ben de yasadim arkadasim. Beraber alisverise Girmeler eve birakmalar ve daha neler neler bir sure hatasini anlasin diye bekledim güzelce anlattim anlamayinca artik tavrimi koydum. Bildiğim kadariyla su an gorusmuyorlar ama bi gün illaki girişecekler bundan da eminim.
Esim eger önceki işinde calismaya devam etseydi ben de yine engel olamazdim. Düşünün ikisi nobetteyken gelip eşinin üstünü ortmeler ona yemek getirmeleri falan düşündükçe sinir oluyorum. Simdi farklı yerlerde calistiklarindan görüşmeleri daha zor tabi. İnşallah siz de en yani. Zamanda bu yakınlaşmalar dan kurtulursunuz.Canm maalesef benim esimin onunla gorusmeme gibi bir durumu yok ayni ortamdalar karsilikli oturuyorlar esime sorsam icim temiz digeri esimi kardesi gibi goruyormus peki kendi kardesine niye bu ilgiyi gostermiyor kendi esinin arabasi var esi ogretim uyesi ona sozunu geciremiyor benim aptal kocama naz i geçiyormus oyle diyor o kurban olsun esine esi o ladar beyefendi biri iken bu o kadar karektersiz ne diyim zaten ikiside birbirinden aciz piyango da bize vurdu olmaz olsun..
Esim eger önceki işinde calismaya devam etseydi ben de yine engel olamazdim. Düşünün ikisi nobetteyken gelip eşinin üstünü ortmeler ona yemek getirmeleri falan düşündükçe sinir oluyorum. Simdi farklı yerlerde calistiklarindan görüşmeleri daha zor tabi. İnşallah siz de en yani. Zamanda bu yakınlaşmalar dan kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?