eşimin iş arkadaşı

yazılanların hepsini okumadım ama siz nekadar eşnzn uzerne gidersenz oda iyi ya da kotu tum kanıtları yani telf. kayıtları, mesajlar, mailler,face vs... herşeyi temizleyecektir, sık sık. birşey olmasa bile yapacaktır bunu. adamların entrasan bir düşnce yapıları oluyor çnkü. gitmeyın ustune çok fazla, eşşek aklına karpuz kabuğu olmasın, kadını değerli kılmayın, yani fevrilikten ziyade oyunluluk daha cok işinize yarayacaktır, birde kendinizi gösterin arada kadına, iş ortamını bilmıyorum ama sizin varlığınızı ve sizin varlğnzı eşinizn onemsediğini hissetsin, ne bilym sizi iş cıkışı biyerden almak zorunda kalsın, ya da iş çıkışı bulşmanız olsun, işinz olsun birlikte, kendnze güvendgnzı eşinzde hissetsin. bell,i etmeyın ama boş da bırakmayın...

Canım ben mi sakinim
O gece oyle bi cikeflestim ki
Wuu
Gittim bide karyolaya tekme attim
Simdi topalliyorum iyi mi
O cok sskindi
Ya sabir cekti durdu

İş yeri ortaminda bulunmam cok mumkun degil simdilik
Cocuklar var yalniziz
Oyle disarida da bulasamam
Gun icinde ariyorum
Dun onlien islemlerdende baktim son ay 1 aramasi bile yok esimin
Ne yapayim simdi
İsi gucu yerinde birisi yok hayatinda cani sıkılyor
Bulundukları yerde ki tek gencde esim olunca ona sariyor bence

Bu kadar samimi davranmasi beni sinir ediyor
Telefonda kahkahalarini diymak bile sinirlerimi ziplatiyor
Esime bisey soylemek istemiyorum artik adam iyiden iyiye diken ustunde olur da
Benden herseyi gizler diye korkuyorum
Yapicak bisey yok su durumda artik
Kizi karsima alip konusma imkanim olmadigina gore

kiz aradiginda ac telefonu konus madem.
Ne kadar da sIk ariyorsun esim evdeyken de.

Eşinin tepki koyması lazım... sen eşisin o ise iş arkadaşı.. hanginiz daha önce geliyor? Senin rahatsız olduğunu bile bile kahkahalar eşliğinde konuşmaya devam mı ediyor?

Ya sen derdini çok iyi anlatamadın eşine, ya da eşin seni ciddiye almıyor...

Bu iyi bir yöntem ben olsam böyle yapardım sanırım, biraz hissettirmek lazım.
Ama bu taktikler iyice niyeti bozmuş birine kar eder mi bilmiyorum... Asıl güç eşinizde o dikkat edecek,
Benim aklım çıkıyor iş saati dışında erkek arkadaşları ararken mühim şey de olsa. arasam mı aramasam mı ne yazsam mesaj olarak diye...bu ne rahatlık ya...

Evet mantikli gercekten acil bir sey mi var isle ilgili su an mesai saati disi, acildir diye ben actim de hatta.

Aynı durumu yaşadım, eşimle değil ama bir önceki evlenmeyi düşündüğüm kişiyle..aynı işyerindelerdi ve cok samimilerdi, işte beraber çalışmayı dostluğa da taşımışlardı, kadın bunun herşeyini biliyor hatta akıl veriyor ötesi yönetiyordu..oyle kötü bi durum ki başka yerde bi kadın olsa açar konuşur bidaha arama kocamı dersin ama aynı işyerinde olunca boyle desen de yine de konusup goruceklerini biliyorsun...üstüne bir de sen kötü olursun, eşin kalkar kadını över ne suçu var kızcagızın der, kadın daha degerli olur...yoktun diye araması kesinlikle oldukca yakın olduklarının gostergesi...

Aynı seyi yasamıs ve hata yapmış biri olarak sana tek tavsiyem kesinlikle bu konuyu gundeme getirme durdukyere...ama munasebetsiz bi zamanda ararsa o kadın kısaca rahatsızlıgını dile getir...konuyu cok dile getirirsen durum lackalasıyor ve daha bi rahat oluyorlar...takıntı yapma dusunmemeye calış ben takıntı yaptım ve cok kıymete binmişti en sonunda da o benim için önemli dedi orda koptu zaten

aynen bende öyle
arayacak olsa 40 kez düşünüyorum

eğer bu şahsın içinde kötülük yoksa utancından kaçacak delik arar
ama niyeti bozduysa daha çok yapar konu sahibi de anlar gibime geldi..

Bence hamileliğini kullan bu kadar.Bazı arkadaşlar belki doğru bulmaz ama bu terbiyesiz kadına bu taktik kızlar. Sancın tutsun, aş er. Bebeğini kullanarak acındır kendini.-NET- Adamı bir şekilde uzaklaştırmaya çalış. Çok fazla yağlı kalorili şeyler yeme bu aylarda çok hızlı kilo alınır. Bir diyetisyene gitmeni öneririm. Bazen adamlar karısı hamileyken böyle ilgilerini başka yerlere verebiliyorlar. Doğumdan sonra hiiiççç birşeycikleri takma kafana al kocanı bebeğini gezmelere git. Millet çölde tarlada bebek büyütüyor. Evin dışına çıkartmamamzlık etme sakın. mümkün mertebe para biriktir. Gerektiği zaman bir yardımcın olabilsin yanında (mümkünse tabii). Fönsüz gezme. bir oje sür. Kokular sık. Prenses gibi gez. Prensessin zaten. Pis iş çeviren adam dakika durmaz defolur gider. Hiç sıkma güzle canını. Bunlar çocuk gibidir. Dikkati dağılmıştır. Sens toplarsın bacım. adam Adamı iyice uzaklaştır. Kadın zaten büyükmüş senden sen hem karısı olarak hem de yaştan zaten öndesin. hiç bir şey olmaz korkma. Endişelerini de at kafandan. Allah yolunu açık etsin birtanem.

kadınlar hisseder altında mutlaka çıkar bi iş,

bende bundan 3 yıl önce eşimin bir personelinden şüphelendim
çoook kavgalar ettik bu yüzden kadın dul du ve eşim sürekli koruyor gibi hissediyordum.diğer personeller çok asılıyormuş çünkü
ne mi oldu bu kadın sırılsıklam aşık çıktı eşime.eşimin müdürü söledi sonradan kadın istifa etti çok olylar oldu.
şimdi eşimde hak verdi bana ben birini sevmessem mutlaka bir pisliği çıkıyo

Cok tatlisin Ama farkli bi konuyu okuyup bana mi yazdin ki
Ben hamile degilim..
Kucuk benisimde yok :))

Yoktun falan mi yazmis o na neymis olip olmamasindan valla ben olsam esimle konusurdum guzel bir dille rahatsiz oldugumu belirtirdim.

Kesinlikle tatlim var bi iş
Eşim tarafinda his etmiyorum ama
Kiz tarafinda var (artik buna kanaat getirdim)
Biraz acik kapi gorse girecek sanki
Bu arada kiz buyuk degilmis
Fitograflardan ben oyle saniyordum aama
Sadece 1 yas varmis aramizda
Fazla dusunmuorum
Aramiyor zaten eskisi gibi
Yined icimde buyu bi huzursuzluk var

valla baktın şüpheler doğruya gidiyo kızla konuş korkut gözünü
ben çok pişmanım çirkinleşmediğim için eşim kızın şefiydi sürekli ilgili görünüyordu.o yüzden kapılmış eşime.

Valla ben psikoloji öğrencisiyim kendi söküğümü dikemem ama başkalarına yol gösterebiliyorum. Kesinlikle eşinize bunu hissettirmeyin , çünkü aklında yoksa bile siz onun aklına bunu sokarsınız. Belki eşinizin aklında hiç yok kötü niyet ,işten ibarettir. Ama siz bunu ona yansıtırsanız , o bayanla konuştuğu zaman, sizin söylediklerinizi düşünücek. Şeytanı harekete geçirmeyin. Eğer bir çözüm bulmak istiyorsanız şunlara dikkat etmeniz yeterli; eşiniz ev içerisinde telefonlarını saklıyor mu ? sosyal medya hesapları varsa şifresi gizli mi ? bence bu kadarıyla anlayabilirsiniz hodri meydansa ,boşuna kuruntu yapmayın derim size. Bir bayan bir başka bayanı kıskanıyorsada bu fiziksel özelliklerinden dolayıdır. Kendinize bakın eviniz içerisinde dahi olsa, kendinizi iyi hissedin. İş içinse bırak konuşsun yanınızda dahi olsa surat asmayın düşürmeyin garip olmayın yani. Ben şunu öğrendim, bir bayan eşi veya sevgilisinin karşı cinsle iletişimini ne kadar kısıtlar ve kıskanırsa erkek o kadar çok sapıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…