- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Canım ben mi sakinimBen bu şüpheyle surduremem bu evliliği de deseydin hazır ağzını açmışken.
Ben burdan sinir oldum valla sen ne kadar sakinsin böyle. Valla eşin yatsın kalksin sukretsin senin gibi bir kadinla evli olduğu için. Başka bir kadın olsa işyerini başına geçirirdi..
İş yeri ortaminda bulunmam cok mumkun degil simdilikyazılanların hepsini okumadım ama siz nekadar eşnzn uzerne gidersenz oda iyi ya da kotu tum kanıtları yani telf. kayıtları, mesajlar, mailler,face vs... herşeyi temizleyecektir, sık sık. birşey olmasa bile yapacaktır bunu. adamların entrasan bir düşnce yapıları oluyor çnkü. gitmeyın ustune çok fazla, eşşek aklına karpuz kabuğu olmasın, kadını değerli kılmayın, yani fevrilikten ziyade oyunluluk daha cok işinize yarayacaktır, birde kendinizi gösterin arada kadına, iş ortamını bilmıyorum ama sizin varlığınızı ve sizin varlğnzı eşinizn onemsediğini hissetsin, ne bilym sizi iş cıkışı biyerden almak zorunda kalsın, ya da iş çıkışı bulşmanız olsun, işinz olsun birlikte, kendnze güvendgnzı eşinzde hissetsin. bell,i etmeyın ama boş da bırakmayın...
Herkesin hayat sartlari, yetisme tarzi, benimsedigi degerler farklidir.anacım benimde sevgilimin iş yerinde iyi anlaştığı biri var , kıskansam mı bilemedim
Bu kadar samimi davranmasi beni sinir ediyor
Telefonda kahkahalarini diymak bile sinirlerimi ziplatiyor
Esime bisey soylemek istemiyorum artik adam iyiden iyiye diken ustunde olur da
Benden herseyi gizler diye korkuyorum
Yapicak bisey yok su durumda artik
Kizi karsima alip konusma imkanim olmadigina gore
Bu kadar samimi davranmasi beni sinir ediyor
Telefonda kahkahalarini diymak bile sinirlerimi ziplatiyor
Esime bisey soylemek istemiyorum artik adam iyiden iyiye diken ustunde olur da
Benden herseyi gizler diye korkuyorum
Yapicak bisey yok su durumda artik
Kizi karsima alip konusma imkanim olmadigina gore
canım kadınlar hisseder
ama bu eşinin illa bişey yaptığı anlamına gelmez
bir daha aradığında kesinlikle sen aç
hafif sert konuş "hayırdır eşim uyuyo veya banyoda
mesai saati dışı ya acil bişey mi var gibi"
aynen bende öyleBu iyi bir yöntem ben olsam böyle yapardım sanırım, biraz hissettirmek lazım.
Ama bu taktikler iyice niyeti bozmuş birine kar eder mi bilmiyorum... Asıl güç eşinizde o dikkat edecek,
Benim aklım çıkıyor iş saati dışında erkek arkadaşları ararken mühim şey de olsa. arasam mı aramasam mı ne yazsam mesaj olarak diye...bu ne rahatlık ya...
kadınlar hisseder altında mutlaka çıkar bi iş,Dun gece isi vardi bi yere gitti, tam o esnada yine aramis... Bi mesele icin...
O kadar adam var . Neden hep o ariyosa
Bugun yolculuga cikildi 10 saat mesafe..
Onun olmadigini soyledi...
Yinede inanamiyorum
Aksam gidecegini soyleyince
Onunda olacagini dusunup. Biraz kizdim,atistik
Gece giderken işiyle ilgili mailleri kontrol etmemi istedi, bende sekterin varya ona devret onuda dedim tam kapidan cikarken
İyi de ayrilmadik yani
Nasil davranacagim bilmiyorum
Cok tatlisin Ama farkli bi konuyu okuyup bana mi yazdin kiBence hamileliğini kullan bu kadar.Bazı arkadaşlar belki doğru bulmaz ama bu terbiyesiz kadına bu taktik kızlar. Sancın tutsun, aş er. Bebeğini kullanarak acındır kendini.-NET- Adamı bir şekilde uzaklaştırmaya çalış. Çok fazla yağlı kalorili şeyler yeme bu aylarda çok hızlı kilo alınır. Bir diyetisyene gitmeni öneririm. Bazen adamlar karısı hamileyken böyle ilgilerini başka yerlere verebiliyorlar. Doğumdan sonra hiiiççç birşeycikleri takma kafana al kocanı bebeğini gezmelere git. Millet çölde tarlada bebek büyütüyor. Evin dışına çıkartmamamzlık etme sakın. mümkün mertebe para biriktir. Gerektiği zaman bir yardımcın olabilsin yanında (mümkünse tabii). Fönsüz gezme. bir oje sür. Kokular sık. Prenses gibi gez. Prensessin zaten. Pis iş çeviren adam dakika durmaz defolur gider. Hiç sıkma güzle canını. Bunlar çocuk gibidir. Dikkati dağılmıştır. Sens toplarsın bacım. adam Adamı iyice uzaklaştır. Kadın zaten büyükmüş senden sen hem karısı olarak hem de yaştan zaten öndesin. hiç bir şey olmaz korkma. Endişelerini de at kafandan. Allah yolunu açık etsin birtanem.
Kesinlikle tatlim var bi işkadınlar hisseder altında mutlaka çıkar bi iş,
bende bundan 3 yıl önce eşimin bir personelinden şüphelendim
çoook kavgalar ettik bu yüzden kadın dul du ve eşim sürekli koruyor gibi hissediyordum.diğer personeller çok asılıyormuş çünkü
ne mi oldu bu kadın sırılsıklam aşık çıktı eşime.eşimin müdürü söledi sonradan kadın istifa etti çok olylar oldu.
şimdi eşimde hak verdi bana ben birini sevmessem mutlaka bir pisliği çıkıyo
valla baktın şüpheler doğruya gidiyo kızla konuş korkut gözünüKesinlikle tatlim var bi iş
Eşim tarafinda his etmiyorum ama
Kiz tarafinda var (artik buna kanaat getirdim)
Biraz acik kapi gorse girecek sanki
Bu arada kiz buyuk degilmis
Fitograflardan ben oyle saniyordum aama
Sadece 1 yas varmis aramizda
Fazla dusunmuorum
Aramiyor zaten eskisi gibi
Yined icimde buyu bi huzursuzluk var
Cok tatlisin Ama farkli bi konuyu okuyup bana mi yazdin ki
Ben hamile degilim..
Kucuk benisimde yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?