- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Evet canm maalesef bende bunun farkindayim zaten belirttigim gibi benim esimde o kadin kadar suçlu ikisinide allaha havale ettim kadinla muhattap olmuyorum esimide uyardim yaparsada gizli yapacaktir ne yapayim elimden geldigince takip etmeye calisiyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum Allah boylelerini bildigi gini yapsın ne diyim başka..
Yooo kadın vasat bi guzellikte,Kadın çok güzel yada havalı bu yüzden kıskandığınızı düşünüyorum
Eşiniz ne iş yapıyor ?
O zaman işveli olduğu için yani sıradan olsa kıskanmazsınız diyorumYooo kadın vasat bi guzellikte,
Hem Bu is guzellige bakmiyor ki..
Sırnaşık olmak ayrı bisey
Aynen arayan 20 li yaslarda havai biri degil ki..Bence edepsiz olduğu için kıskanıyor, bende çalıştım ama bırakın evli adamı bekarı bile zırt pırt aramadın ne gereği var..
Esimle konustum bu konuyu :))
Yeri ve zamanı iyiydi ki... Hasarsiz atlattim cok sukur
Dün yine aramış gördüm
Dedim niye aramış
Şu sebepten aramış dedi(sebepte laf olsun beri gelsin)
İyide dedim niye ariyor ki?
Ne yapabilirim ki dedi..
Mesafeni koru araması beni rahatsiz ediyor dedim
Ama beni falanca, filanca da ariyor dedi
Bende onlardan rahatsiz olmuyorum bu kadın rahatsız ediyor dedim
İstiyorsam mesaj atabilirmisim kendisine(yok artık,şu aşamada bana göre cok sacma)
Neyse dedim bi dAha ararsa ben acacağım
Tabiki acabilirsin dedi :)
Konuyu ilk açtığınızda eşinizin hissettiklerinizden haberi yokmuş, artık paylaşmışsınız ve biliyor. Ona göre davranması gerek, takipte kalırsınız ama sürekli ortada birşey yokken açmayın bu konuyu.Arasammı ki yazmistim ki
O aradı
Nasilsin dedi iyi degilim dedim
Ne istedigimi sordu.. Guzel
Konustuk kapattik
Yani artik karpuz kabugu dusurmek mevzusunu gectim ben.. Dusucegi varsa dusmustur
Kizlar sizce akillica cildirmadan nasil davranirim bu tur olaylarda...
Konustum ben gecen gun
Rahatsiz oldugumu bil ona gore davran dedim
Baska ne yapabilirim
Dun yine esim 1 saatligine ayrilmisti sirketten... Yine aramis aninda... (Cikarken beni aramisti, ordan biliyorum)madem böyle dedin bir daha ararsa kesin sen aç canım
dediğni yap
sonra da buraya yaz
O manasiz manasz aradiginda konu aciliyor zatenKonuyu ilk açtığınızda eşinizin hissettiklerinizden haberi yokmuş, artık paylaşmışsınız ve biliyor. Ona göre davranması gerek, takipte kalırsınız ama sürekli ortada birşey yokken açmayın bu konuyu.
Sana da gecmisler olsun(hayal kırıklığn icin) canimYasadigim hayal kirikligindan sonra gittigim psikolog ic hislerine her zaman guven dedi.. Bence sizde guvenin
Bu cok mumkun degil canim yaBn olsam eşimn tel numaryı önce engeller sonra silerim arasın dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?