eşimin iş arkadaşı

Eşinize huzur verin bence, olmadık sebepten huzursuzluk yaratıp itmeyin eşinizi.

Bu cok mumkun degil canim ya
Mecbur konusmak Zorundalar
Esimi Zor durumda bırakmak istemiyorum
Kimsenin agzina malzeme verecek hareketlerde bulunmak istemiyorum
Acaba ruh halimden haberdar olsa yine de yapar mi ki?
Bnce haberdar olsun.. Haddini bilsin... İş için bile olsa ararken bidaha düşünsün.. Tawrını belli et... Hatta imkanın warsa kadınla bunu yüzyüze yap.....yada konusarak telefondan ama ciddi oldugunu anlıcak bi konusma..yoksa hergece hergün her aksaö aramısmı kacta aramıs niye aramıs bunlar sizi yorar evliliğinizi yıpratır... İçinde kalıp seni yıpratcagına dısına dök o yıprasın

Ota b.ka araması haricinde nasıl bi sebep soyleyebilirim.. Bu arada geceleri aramiyor o kadar da degil yani:) oyle olsa coktan ciddi adım atmam gerekirdi
Yani esim aradiginda ayila bayila konustugunu gormedim hic zaten
Kisa kisa kesiyor
Amaaa kiz afedersin bi bahane bulabiliyor aramak icin sagolsun

Canım şimdilik o zamn herseyı unutmuş gibi yap... Bakalım nolcak böle böle...
Ama kendı kendıne kurma böle. Yıpratma kendini neolur..
Eşindede bişi yok şükrolsun... Kadın artık amacı ne ise ergec belli olur... Uzaktan takip

Canım bu rahatsizligini sakın olaki o kıza belli etme,kıskandığını anlarsa dahada fazla yapablir karakterini bilmiyoruz cunku ama bazı takıntılı kadınlar var bu sekilde kiskanildigini bilirse daha da senin inadına gideblir,hoşuna gidebilir kıskanılmak bence belli etme derim ben

İş için ricalar vs
Veya işte o gün izinliyse yoktun gibi...

Eşine söyleyeceğini söylemişsin. Artık top, eşinde. Yani is ortamında konuşmadan olmaz ama biraz daha resmi davranabilir. Is disin da bir sebepten aramadi gini göre fazla takılma ama esin kız aradığında mesai saatimi doldurdum, evdeyken is konuşmak istemiyorum diyemez mi? Ama eşinde is icin onu araması gerekiyorsa yapılacak hiç birşey yok, esine güvenmekte başka.

Ben senin yerinde olsam is ortamı musait se arada gidip bir süpriz yapar bir Çaylarının içer ve çaktırmadan gözlem yapardım çünkü belli ki çok huzursuz sun.

Yalnız eşinden tarafa bir şüphe yoksa erkekler ortada birsey yokken eşlerinin bu tavırları na anlam veremez ve cok sinir olurlar.hatta sen neyle itham etmeye çalışıyorsun a kadar is gider.Gereksiz huzursuzluk olur.Dikkat et.

Takip aynen
Tesekkurler canim
Yasinin buyuk oldugu dusuncesi rahatlatiyodu beni(sanki ne fark etcekse)
Benle yasitmıs
İs yerinde olan bikac biseyden bahsetti(normalde cok anlatmaz)
Sinirim bozuldu ya (belli etmedim tabi)
Uzak olur ins

Kizi giyaben taniyorum sadece
Haklisin bende bunu bilmiyorum zaten
Sadece ararsa telefonu kendim acip
Hayirdir, sorun ne vs demek istiyorum
Normalde hep yanimda denk gelirdi
Kac zamandir yakalayamdm bi turlu

İs yeri ziyareti filan cok mumkun degil
Ne bilim eşimin tutup onu aratmasina rastladim iki kez filan
Tabi ki şusn eşime cok guveniyor sukur
Ama şuda var surekli samimi ve farkli yonde bi ilgi olunca insan degisir mi ki??
Konusunca zaten soyledi neyle itham etmeye calisiyorsun filan
Ona guvendigimi ama karsi tRafin davranuslarinin normal olmadigini vs konusunca haklisin ama ne yapBilirim gibi seyler soyledi

Yaşın kac ayıp olmazsa sordum ama?
Bu işler yasa bakmıyo malesed.. Hayır sunu anlamam mesai dısında aramanın manası ne?? Neyse sorun not al ertesi gün belirt.. Eşin ne iş yapıyo o kadın ne pozüsyonunda calısıyo.. Her be olursa olsunzz mesai dısında evli birini aramak biraz cekimser olunması gereken bi durum..bende calıstım.. Özel bi hastanede idari amirimiz vardı bizden bi kac yas büyük evliydi.. Böle gece onun yerine nöbete kalıyodum bazen bişi lazım oluyosu gercekten cok geç saat olmuyodu bile ama kimseyi bulamassam kantindeki abiye arattırıp abi işte amiri arayıp su belge nerde diye sorduryodum ... Bi kere bile ben aramadım.. Çnkü cekındım ...bnmi cok aptlmışım yada kötu noyetli anlamadım.. Ben arasam kötü niyetlemi aratdım hayır belki ama dünyanın binbir türlü hali bar.. Eşi rahatsız olsa bile bana vcdan azabı cekmeme yeterdi...

Yani olabilir değişebilir de degismeye bilir de? Ama söyle birsey var aldatmayi meyilli olan ayşe olmaz fatma olur.Bu korkuyla evliliğini yipratmaktan başka bir işeyaramaz ki.Cunku ortada somut hhiçbir şey yok çünkü konuşmalar hep işle ilgili.Hee özel şeylerkkonuşuyor olsalardı is değişir di tabi.

Ama birde söyle birsey var is yerinde insanlar yeri geliyor ailelerinden daha fazla vakit geçirmek zorunda kalıyorlar. Ister istemez çizgiyi aşmayacak şekilde bir ortam oluyor.Buna engel olmak pek mümkün değil. Yani yeri gelir ciddi konuşurlar yeri gelir üslubu ile sakala sırlar. O sinir zorlanıyor ancak ben o zaman tepkimi koyarim yoksa benim için sorun değil yani.

bir de erkeklerin genelinde söyle birsey var.hakli olduklarını düşündükleri seylerde eşler ısrar ettiginde o konuda daha çok relaks olup pek dikkate almıyorlar. Sen eşinle konusmussunuz daha fazla uzatma zaten çok bir samimiyet kurmuş olsalardı şimdiye ortaya çıkardı.

Yasim 28
İyi bir iste ayni pozisyondalar
Dediginiz gibi yapicak bisey yok
Ben derdimi cok anlatamadim galiba isle ilgili Basit seyler bunlar.. Son gunlerde baska ozel durumlarda oluyor ayrca
İllaki sakalasilir
Ama herseyin bi siniri var dediginiz gibi
Bu sınır beni rahatsiz edicek boyuta ulasmamalı
Ayni sekilde bi erkek arkadas edinsem olur mu dedim esime konustugumuzda adam kac saat trip attı bana

Benimde benzer sorunum vardı çözüldü gibi çok şükür. Huzursuzluğumuz bitti resmen..
Benim ki nasıl mı bitti?
Eşim araya olması gereken mesafeyi koydu.
Samimiyeti sağlayan, lafta topluca kahve içmeleri kesti, topluca yemek muhabbetini bitirdi, topluca işten dönmeyi bitirdi, 1-2 aradığında açmadı, kız uzaklaştı.
Eşime güveniyorum diye birşey yok, herkes evliliğin gerektiği gibi hareket edecek, yerini bilecek, nasıl davranması gerektiğini bilecek. Seni huzursuz etmeye, uykusuz bırakmaya hakkı yok. 1 kere ve net şekilde tepkini koymalısın. Bu şekilde gitmesi mümkün değil, iyice saplantılı hale geleceksin, nerde nasıl patlayacağın belli olmayacak..
Inşallah sende atlatırsın..

Esin ne yapabilirim demis ya...
Iste orda sinirlendim.
Rahatsiz oldugunu belli edebilir.
Mesafeyi koyabilir... bunu hepimiz yapabiliyoruz degilmi? Yapariz.
Rahatsiz oldugum insanlara durusumla bile mesafemi koyarim.
Esinin hosuna gidiyor olabilir kadinin ilgisi belki... cok ic acici degil yani bu durum..
Allah yardimcin olsun.. aslinda hic degmez kendini yipratmaya
aldatan adam aldatir..ne yaparsan yap senin elinde degil..
belkide sadece ilgilensin dursun diyodur egosunu sisiriyordur esin ve böylece de noktalanir bu hikaye..

haremlik selamlik bunlari önler, kim ne derse desin.. modernlik derken kimin eli kimin cebindeye donmemek, boyle icli disli olmamak lazim.. geri kafaliyim bu gericilikse, kabul :)

Esinize devamli o bayanla ilgili tutum ve dusuncelerinizi yansitmayin ancak is arkadasi munasebeti ve mesafesini korumasini rica edin.
Eger siz o bayanin davranislarinda bir yanlislik, bir asirilik gorurseniz o zaman ayri...
Takipte kalin, esinizin is yerine ziyaretler yapin, ogle arasinda yanina gidip onu yemege cikarin.
Is yemeklerine ailecek katilma firsatiniz olursa hic kacirmayin.
Ancak kendi kafanizda kurup dusundugunuz seylerden oturu(egerki elinizde rasyonel bir delil yoksa) esinizle tartismayin.

Esin yeterince elini tasin altina koymuyor.
Kizin aramasindan bence cok rahatsiz deyil, sadece sen huzursuzsun diye kisa kesiyor.

Sen uygun dille bundan hoslanmadigini soylemeye devam etmelisin. Eminim ki seni bir erkek arasa dursa seni bosardi bile.
Bunu ona anlatman lazim sakince.
Yavas yavas kizla iliskisini kesmesi lazim. Mesgulum her zaman telefona bakamiyorum demek cok zor olmamali.

Kac gundur ya gelen aramalari siliyor
Ya cevapsiz dun aksam fena patladım
Oyle ki kendi kendime zarar bile verdim
Agzima geleni de saydim
Hayatimda soylemedigim seyleri bile
Soyledim
Hicte pisman degilim

Kac gundur ya gelen aramalari siliyor
Ya cevapsiz dun aksam fena patladım
Oyle ki kendi kendime zarar bile verdim
Agzima geleni de saydim
Hayatimda soylemedigim seyleri bile
Soyledim
Hicte pisman degilim

Ben bu şüpheyle surduremem bu evliliği de deseydin hazır ağzını açmışken.

Ben burdan sinir oldum valla sen ne kadar sakinsin böyle. Valla eşin yatsın kalksin sukretsin senin gibi bir kadinla evli olduğu için. Başka bir kadın olsa işyerini başına geçirirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…