- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Bnce haberdar olsun.. Haddini bilsin... İş için bile olsa ararken bidaha düşünsün.. Tawrını belli et... Hatta imkanın warsa kadınla bunu yüzyüze yap.....yada konusarak telefondan ama ciddi oldugunu anlıcak bi konusma..yoksa hergece hergün her aksaö aramısmı kacta aramıs niye aramıs bunlar sizi yorar evliliğinizi yıpratır... İçinde kalıp seni yıpratcagına dısına dök o yıprasınBu cok mumkun degil canim ya
Mecbur konusmak Zorundalar
Esimi Zor durumda bırakmak istemiyorum
Kimsenin agzina malzeme verecek hareketlerde bulunmak istemiyorum
Acaba ruh halimden haberdar olsa yine de yapar mi ki?
En son konusmamizdan sonra huzursuzluk olabilecek hicbisey söylemedim .. Kendi kendime sinirlerimi ziplatiyorumEşinize huzur verin bence, olmadık sebepten huzursuzluk yaratıp itmeyin eşinizi.
Ota b.ka araması haricinde nasıl bi sebep soyleyebilirim.. Bu arada geceleri aramiyor o kadar da degil yani:) oyle olsa coktan ciddi adım atmam gerekirdiBnce haberdar olsun.. Haddini bilsin... İş için bile olsa ararken bidaha düşünsün.. Tawrını belli et... Hatta imkanın warsa kadınla bunu yüzyüze yap.....yada konusarak telefondan ama ciddi oldugunu anlıcak bi konusma..yoksa hergece hergün her aksaö aramısmı kacta aramıs niye aramıs bunlar sizi yorar evliliğinizi yıpratır... İçinde kalıp seni yıpratcagına dısına dök o yıprasın
Canım şimdilik o zamn herseyı unutmuş gibi yap... Bakalım nolcak böle böle...Ota b.ka araması haricinde nasıl bi sebep soyleyebilirim.. Bu arada geceleri aramiyor o kadar da degil yani:) oyle olsa coktan ciddi adım atmam gerekirdi
Yani esim aradiginda ayila bayila konustugunu gormedim hic zaten
Kisa kisa kesiyor
Amaaa kiz afedersin bi bahane bulabiliyor aramak icin sagolsun
Canım bu rahatsizligini sakın olaki o kıza belli etme,kıskandığını anlarsa dahada fazla yapablir karakterini bilmiyoruz cunku ama bazı takıntılı kadınlar var bu sekilde kiskanildigini bilirse daha da senin inadına gideblir,hoşuna gidebilir kıskanılmak bence belli etme derim benOta b.ka araması haricinde nasıl bi sebep soyleyebilirim.. Bu arada geceleri aramiyor o kadar da degil yani:) oyle olsa coktan ciddi adım atmam gerekirdi
Yani esim aradiginda ayila bayila konustugunu gormedim hic zaten
Kisa kisa kesiyor
Amaaa kiz afedersin bi bahane bulabiliyor aramak icin sagolsun
İş için ricalar vs
Veya işte o gün izinliyse yoktun gibi...
Takip aynenCanım şimdilik o zamn herseyı unutmuş gibi yap... Bakalım nolcak böle böle...
Ama kendı kendıne kurma böle. Yıpratma kendini neolur..
Eşindede bişi yok şükrolsun... Kadın artık amacı ne ise ergec belli olur... Uzaktan takip
Kizi giyaben taniyorum sadeceCanım bu rahatsizligini sakın olaki o kıza belli etme,kıskandığını anlarsa dahada fazla yapablir karakterini bilmiyoruz cunku ama bazı takıntılı kadınlar var bu sekilde kiskanildigini bilirse daha da senin inadına gideblir,hoşuna gidebilir kıskanılmak bence belli etme derim ben
İs yeri ziyareti filan cok mumkun degilEşine söyleyeceğini söylemişsin. Artık top, eşinde. Yani is ortamında konuşmadan olmaz ama biraz daha resmi davranabilir. Is disin da bir sebepten aramadi gini göre fazla takılma ama esin kız aradığında mesai saatimi doldurdum, evdeyken is konuşmak istemiyorum diyemez mi? Ama eşinde is icin onu araması gerekiyorsa yapılacak hiç birşey yok, esine güvenmekte başka.
Ben senin yerinde olsam is ortamı musait se arada gidip bir süpriz yapar bir Çaylarının içer ve çaktırmadan gözlem yapardım çünkü belli ki çok huzursuz sun.
Yalnız eşinden tarafa bir şüphe yoksa erkekler ortada birsey yokken eşlerinin bu tavırları na anlam veremez ve cok sinir olurlar.hatta sen neyle itham etmeye çalışıyorsun a kadar is gider.Gereksiz huzursuzluk olur.Dikkat et.
İs yeri ziyareti filan cok mumkun degil
Ne bilim eşimin tutup onu aratmasina rastladim iki kez filan
Tabi ki şusn eşime cok guveniyor sukur
Ama şuda var surekli samimi ve farkli yonde bi ilgi olunca insan degisir mi ki??
Konusunca zaten soyledi neyle itham etmeye calisiyorsun filan
Ona guvendigimi ama karsi tRafin davranuslarinin normal olmadigini vs konusunca haklisin ama ne yapBilirim gibi seyler soyledi
haremlik selamlik bunlari önler, kim ne derse desin.. modernlik derken kimin eli kimin cebindeye donmemek, boyle icli disli olmamak lazim.. geri kafaliyim bu gericilikse, kabul :)bdv de '' sevgilim, arkadaşı ve arkadaşının nişanlısıyla tatile çıktık arkadaşının nişanlısından hoşlandım'' konulu başlıklar görünce bi kadınla bi erkeğin bu denli yakın olmaması taraftarıyım, geri kafalılık olarak algılanmasın ama her an her şeyin olması müsait bu dünyada.. Allah saklasın
Esin yeterince elini tasin altina koymuyor.Yasim 28
İyi bir iste ayni pozisyondalar
Dediginiz gibi yapicak bisey yok
Ben derdimi cok anlatamadim galiba isle ilgili Basit seyler bunlar.. Son gunlerde baska ozel durumlarda oluyor ayrca
İllaki sakalasilir
Ama herseyin bi siniri var dediginiz gibi
Bu sınır beni rahatsiz edicek boyuta ulasmamalı
Ayni sekilde bi erkek arkadas edinsem olur mu dedim esime konustugumuzda adam kac saat trip attı bana
Kac gundur ya gelen aramalari siliyor
Ya cevapsiz dun aksam fena patladım
Oyle ki kendi kendime zarar bile verdim
Agzima geleni de saydim
Hayatimda soylemedigim seyleri bile
Soyledim
Hicte pisman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?