Eşimin iş arkadaşına tavrı.

Doğuyla alakası yook sallamış!

Merhaba
Bence şimdilik uzaktan takip edin, hiçbir şey yapmayın. söylenirseniz eğer aklında yoksa bile aklına girer.
Hani bir söz vardır ya; Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak' diye.. Ona dönmesin..
Sinir ve stres yapmayın.. Bekleyin..
Sevgiler....

Çok teşekkür ederi, sağolun...

Valla pek kıskanç biri değilimdir, hatta eşim bile söyler beni hiç kıskanmıyorsun diye. Ama eşim böyle bir diyaloğa girse onu sağlam pişman ederim. Bu ne hadsizlik ya. Karşıdaki kadın da hadsiz ama bu kendini bağlar, gereksiz lakayıtlık yapan eşiniz sonuçta.

Eşinizi şu şekilde uyarabilirsiniz eğer bu tarz bir konuşma ben ve iş arkadaşım arasında geçseydi bana karşı tepkin ne olurdu ne düşünürdün diye sorun. kendini sizin yerinize koymasını sağlayın, dışardaki insanlarla bu kadar samimi olmasına gerek yok. belki aralarında bir şey yok ama gereksiz bir samimiyet karşı tarafı beklentiye sokabilir

Reactions: bay

Aynı şekilde sordum ve hata olduğunu yanlış konuştuğunu kabul etti. Belki şuan için sustum ama içimde hep bir şüphe var maalesef

Aynı şekilde sordum ve hata olduğunu yanlış konuştuğunu kabul etti. Belki şuan için sustum ama içimde hep bir şüphe var maalesef

Sen yinede çok düşünüp kendini yıpratma her şey olacağına varır zaten biraz rahat bırak zihnini. Umarm her şey düzelir kısa zamanda canım

Reactions: bay
Susup ne yaptınız?? Gebertirim seni pişman olacağın hareketler yapma bi daha deyip gözlerinizi belertmediniz mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…