- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Telefon görüşmesi mi var hala aynı yerdede çalışmıyorlar diyorsunuz fazla mıç mıç olmuş o zaman çoktan kopması gereken bağ o zaman haklısınsessiz kalamam ki patlattım mevzuyu konuşmam bundan sonra diyip whatsapptan yazmıyor ama konuşmaları 5 dk sürüyor :|
Malesef sonraki mesajları okudum hala aynı yerde de çalışmıyormuş çoktan bağ kopardı erkeklerin böyle şeyler hoşlarına gidiyor malesef kılıfı da bulmuşTuzsuzum pek birşey yok gibi görünmüyor maalesef
Doğu i nsanlarının böyle konuştuğunu hiç gormedim canım kusura bakma ama gebertirim o kocayı ben olsamMerhaba , biraz önce başka bir başlıkta açılan konuya yorum olarak yazmıştı. Şimdi konu açmayı becerebildim.
Eşimin eski iş yerinden mimar bayan arkadaşı var bir kaç kere yazışmalarında eşime "Paşam" diye yazdığını gördüm. Eşime söyledim hatta kavga ettim ama eşim biz doğu insanıyız bu tarz konuşulur gibi saçma şeyler zırvaladı. Pazar günü de tekrar bir mesajlaşmasına sahit oldum. iş arkadaşlarıyla toplanacaklardı (haberim var )
kız gelemem o gün gibi birşeyler yazmış eşim de meleksiz cennet mi olur demiş . kızın adı melek bu arada.
Tabi ben yine kavga ettim tartıştım hatta şu anda gerekli olmadıkça konuşmuyorum ama çok sinirliyim. Ben yanlış anlamıyorum muhtemelen ama ne yapmalıyım bilemedim. Teşekkürler yardımlarınız için..
Bu tarz konular söylenmesi zor şeyler .. kimse aman araya girmeyelim , biz kötü olmayalım der .. ( eğer ki öyle bir durum varsa )İş yeri kapandı,alacaklarını alamadılar çıktılar.. ortak arkadaşlarıyla görüşüyorum eşimin ama hiç bu konuyla ilgili bir sey söylemedi. belki de eşimin arkadaşı diye bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?