Eşimin iş arkadaşına tavrı.

sessiz kalamam ki patlattım mevzuyu konuşmam bundan sonra diyip whatsapptan yazmıyor ama konuşmaları 5 dk sürüyor :|
Telefon görüşmesi mi var hala aynı yerdede çalışmıyorlar diyorsunuz fazla mıç mıç olmuş o zaman çoktan kopması gereken bağ o zaman haklısın

Eşiniz ve kadın kantarın topuzunu kaçırmışlar. İnsan iş arkadaşıyla böyle konuşmaz. Ne gereksiz ve laubali sıfatlar, ne gereksiz komplimanlar... Bu kadar laubalilik beni de gererdi. İnsanın kadın arkadaşı da erkek arkadaşı da olur ama kiminle nasıl konuşacağını, haddini bilmesi lazım her zaman. Eşinizi empati yapmaya yönlendirin. Bir erkekle aramda, senin şu kadınla yaptığın muhabbet dönse, ne düşürdün deyin. Bu laubali dilini düzeltmedikçe bu aramızda bir sorun olacak ve gittikçe büyüyecek deyin. Umarım hatasını anlar.

Gereksiz konuşmalar iş arkadaşı ile neden mesajlasilir anlamış değilim. Bence takipte kal.

Doğu i nsanlarının böyle konuştuğunu hiç gormedim canım kusura bakma ama gebertirim o kocayı ben olsam

Akraba olmadığı müddetçe kim evli bir adama paşam diyebilir, rahatlığa bak. Size de erkek iş arkadaşlarınız, güzelim, hatun desin o zaman sizde batılı olun ? Kaldırabilir mi acaba paşamız. Üzgünüm ama bayağı flörtvari diyaloglar bunlar. Cıngar çıkarırdım ben olsam, herkes haddini bilsin. Kendisinin hoşlanmayacağı şeyleri de bir zahmet size yapmasın.

Böyle bu tarz konusmalarını görsem eşimin bende yanlış anlarım arkadas ne demek pasam ne demek cennetsiz melek cehennemlik ederim onları

Nişanlısına anlatayım da o karar versin bence deyin hatta demeyle kalmayın nişanlısını bulup aynen anlatın bakalım ona da paşam diyormuymuş bu gereksiz

Esim seni kandiriyor
Resmen oynasiyorlar.

Kizi arayip konusucam hatta nisanlisina bile anlaticam konusmalarinizi bakalim nisanlisi ne diycek? Deee

Korkut biraz.

O meleksiz cennete göm o adamı. Resmen aldatıyor. Ben böyle bir şeyle karşılaşsam Allah korusun tüm ilçeyi karıştırım birbirine. Acaba sen birisine paşam desen de canım biz doğuluyuz normal diyecek mi

Sanirim konu benim mesajima acilmis. Esim bildim bileli o arkadasina pasam der. Ha bu arada cok yakin bir erkek arkadasim var yillardir kuzu kuzum kuzucum bebisim filan derim esim yadirgamaz. Ikimizde birbirimizi biliyoruz. Iliskinizin saglamligina esinizin karakterine bagli bu durum.

Tebkinizde haklisiniz boyle bir konusma is arkadasligi icin fazla geldi bana, ne gerek var ki bu tarz konusmalara. Aldatma, flort vardir diyemeyiz, siz esinizi gozlemlemeye devam edin. Bir de sorun bakalim, sizin is arkadasiniz olsa ve size bu tarz iltifatlar etse esiniz a ne var bunda ne guzel iltifat edilmis karima mi der yoksa tepki mi gosterir. Biraz empati kurdurun, belki anlar sizi.

10 senelik çalışma hayatım boyunca maalesef bu şekilde kantarın topuzunu kaçırıp birbirlerine bebeğim, meleğim, hayatım diye hitap eden evli iş arkadaşları gördüm. Bu kişilere göre bu hitaplar son derece normal ve samimiyet göstergesi idi.

Bana göre ise çok laubali ve hadsiz bir davranış.
Eşimin telefonunda böyle bir yazışma görsem beni aldattığını düşünürüm. O görse o da aynı seyi düşünür. Bence boşanmayı düsünmeseniz bile çok daha sert bir tepki vermelisiniz.

Resmen yürüyorlar birbirlerine. Herkes demiş ama siz birine paşam deseniz ya da karşıdaki bir erkek size melek vs. dese eşiniz nasıl karşılardı acaba.

İş yeri kapandı,alacaklarını alamadılar çıktılar.. ortak arkadaşlarıyla görüşüyorum eşimin ama hiç bu konuyla ilgili bir sey söylemedi. belki de eşimin arkadaşı diye bilemiyorum.
Bu tarz konular söylenmesi zor şeyler .. kimse aman araya girmeyelim , biz kötü olmayalım der .. ( eğer ki öyle bir durum varsa )

Adam resmen kadinla flortlesiyor. Kadin da adama ilgili. Asla da normal bir durum degil. Evli birisinin baska bir kadinla bu derece samimi konusmasi normal degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…