• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş arkadaşına tavrı.

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
688
323
İstanbul
Merhaba , biraz önce başka bir başlıkta açılan konuya yorum olarak yazmıştı. Şimdi konu açmayı becerebildim.
Eşimin eski iş yerinden mimar bayan arkadaşı var bir kaç kere yazışmalarında eşime "Paşam" diye yazdığını gördüm. Eşime söyledim hatta kavga ettim ama eşim biz doğu insanıyız bu tarz konuşulur gibi saçma şeyler zırvaladı. Pazar günü de tekrar bir mesajlaşmasına sahit oldum. iş arkadaşlarıyla toplanacaklardı (haberim var )
kız gelemem o gün gibi birşeyler yazmış eşim de meleksiz cennet mi olur demiş . kızın adı melek bu arada.
Tabi ben yine kavga ettim tartıştım hatta şu anda gerekli olmadıkça konuşmuyorum ama çok sinirliyim. Ben yanlış anlamıyorum muhtemelen ama ne yapmalıyım bilemedim. Teşekkürler yardımlarınız için..

Aralarında bir şey var mı bilemeyiz tabi ama gereksiz fazla bir samimiyet ve laubalilik olduğu gerçek.

Siz eşinize sorun benim iş arkadaşımla bu tarz bir samimiyetimi görsen bu şekilde konuşmalarımızı bilsen
nasıl karşılardın diye?

Ben boyle birseyi kaldiramazdim buyuk olay cikartirdim. Birde biz dogu insaniyiz boyle konusuruz gibi ustunu kapamaya calismis resmen. Kesinlikle uzerine gidin sonuna kadar geregini yapin derim ben.

ortada illa bişey olmasına gerek yok ki. bu şekilde konuşmak saçma. kuzen olur, kardeş olur anlarım da iş arkadaşına paşam demek nedir? doğululukla alakasını çözemedim. kadın 60 yaşında ise ancak mantıklı olur bi erkeğe paşam filan demesi çünkü kadınlar çocuklarını öyle severler yani. alakasız kadın ve erkek arkasında bu samimiyet saçma.

empati yapmasını isteyin.

Eşiniz flört ediyor bu kadınla. Ne yanlış anlaması? Saçmalığa bak. Siz elin adamına paşam deyince normal mi görecek mi sorun bakalım?

Kadın evli olduğunu bilmiyor ya da klasik boşanacağım yalanını atmış götürüyor işini bence. Asla taviz vermeyin.

Evli olduğumu biliyor hatta 2 sene önce hamileyken aynı ortamda bulunmuştuk. İşin tuhaf tarafı kızda nişanlı. Evet ben de aynı soruyu sordum tabi ki yanıtsız kaldı. içimiz temiz art niyet yok günahımı alma,evet yanlış konuşmalar ama bir daha yazmam diyip 5 dk konuşması ayrı..

ortada illa bişey olmasına gerek yok ki. bu şekilde konuşmak saçma. kuzen olur, kardeş olur anlarım da iş arkadaşına paşam demek nedir? doğululukla alakasını çözemedim. kadın 60 yaşında ise ancak mantıklı olur bi erkeğe paşam filan demesi çünkü kadınlar çocuklarını öyle severler yani. alakasız kadın ve erkek arkasında bu samimiyet saçma.

empati yapmasını isteyin.
O doğu meselesini inanın bende anlamadım . 10 yıldır doğuluların yanında çalışıyorum ve kesinlikle böyle bir samimiyet yok.!!

Evli olduğumu biliyor hatta 2 sene önce hamileyken aynı ortamda bulunmuştuk. İşin tuhaf tarafı kızda nişanlı. Evet ben de aynı soruyu sordum tabi ki yanıtsız kaldı. içimiz temiz art niyet yok günahımı alma,evet yanlış konuşmalar ama bir daha yazmam diyip 5 dk konuşması ayrı..

Kız da eşiniz de gevşek demek ki. Bu lafları asla yutmayın derim. Normal bir tarafı yok.

eşin nasıl bir açıklamada bulunuyor acaba ,
dogulu olupta PAŞAM diyeni hiçç duymadık ,

gerçekten bende duymadım. Başta aklıma kötü şeyleri getirmim dedim ama düşündükçe krize giriyorum. sadece konuşmamakta beni rahatlatmıyor açıkcası ..:(

Gözlemleyin sessiz kalın birşey yoksa eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur yaptığınız sizde görüşün kızla bi gözlemleyin

sessiz kalamam ki patlattım mevzuyu konuşmam bundan sonra diyip whatsapptan yazmıyor ama konuşmaları 5 dk sürüyor :|

Merhaba , biraz önce başka bir başlıkta açılan konuya yorum olarak yazmıştı. Şimdi konu açmayı becerebildim.
Eşimin eski iş yerinden mimar bayan arkadaşı var bir kaç kere yazışmalarında eşime "Paşam" diye yazdığını gördüm. Eşime söyledim hatta kavga ettim ama eşim biz doğu insanıyız bu tarz konuşulur gibi saçma şeyler zırvaladı. Pazar günü de tekrar bir mesajlaşmasına sahit oldum. iş arkadaşlarıyla toplanacaklardı (haberim var )
kız gelemem o gün gibi birşeyler yazmış eşim de meleksiz cennet mi olur demiş . kızın adı melek bu arada.
Tabi ben yine kavga ettim tartıştım hatta şu anda gerekli olmadıkça konuşmuyorum ama çok sinirliyim. Ben yanlış anlamıyorum muhtemelen ama ne yapmalıyım bilemedim. Teşekkürler yardımlarınız için..
Meleksiz cennet mi olur tabiri çok saçma
resmen kur yapıyor kocan
resti çek

Bende paşam diyorum, ama kime 22 yaşındaki "yeğenime"
Bana göre bi iş arkadaşına bu kelime kullanılmaz.
Belli etmeden takip edin. Sizde katılın programlara ve kızı gözlemleyin çaktırmadan.

• Beğen
Reactions: bay
Ben boyle birseyi kaldiramazdim buyuk olay cikartirdim. Birde biz dogu insaniyiz boyle konusuruz gibi ustunu kapamaya calismis resmen. Kesinlikle uzerine gidin sonuna kadar geregini yapin derim ben.
sacmalamis, biz de dogu insaniyiz babam bayan is arkadaslarina ornegin bayanin adi ceren olsun "ceren kardesim" diye hitap eder, ayrica doguda veya batida durum ayni kilif uydurmus resmen

Bende paşam diyorum, ama kime 22 yaşındaki "yeğenime"
Bana göre bi iş arkadaşına bu kelime kullanılmaz.
Belli etmeden takip edin. Sizde katılın programlara ve kızı gözlemleyin çaktırmadan.

2 sene önce gördüğümde kadınlık hissimi diyin ne diyin bilmiyorum ama kıskandığını benden rahatsız olduğunu hissettim. sonrasın da görmedim eşim oradan ayrıldı tlf görüşmelerine şahit oldum paşam,melocan (kızın adı melek) son pazar günü de meleksiz cennet olur mu konuşması..

Back
X