• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş için ailesinin yanına gitmememi istemesi,nasıl olur sizce?

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Başlıktada söylediğim gibi arkadaşlar,biz şuan görev sebebiyle başka bir ildeyiz,eşimin ailesi başka ilde,benim ailem başka ilde,çalışmak istiyorum üniv mezunum ama burda şartlar sınırlı oda özel bankalarda filan çalışmam için kendi memleketine gitmemi istiyo,ben çalışmak istiyorum ama anne babasıyla ne kadar zaman nasıl yaparım zaten pek iyi anlaşamıyorum herşeyleri gözüme batarsa bide ne yaparım bilmiyorum arada kaldım kendi ailemin lafınıda hiç etmiyo sağolsun,kendi memleketine göndermek istiyo çalışmam için sizce gitmelimiyim kafam karıştı fikir verin noolllurrr....::(

Zor bir durum esınız tayinini isteyebiliyorsa öyle başka bir sehre gidin sizde çalışın yada eşinize bir öneride bulunun annemlerin (kendi anneniz) yanındada çalışabilirim aslında falan diye yoklayın bakalım şartlarınızı bilmiyorum ama eşinizin ailesiyle zaten cok anlasamiyormuşsunuz birlikte yasamak Coook daha zor hemde eşinizden uzak daha cok yıpranırsınız ve olan evliliğinize olur :50:

zor bir durum esınız tayinini isteyebiliyorsa öyle başka bir sehre gidin sizde çalışın yada eşinize bir öneride bulunun annemlerin (kendi anneniz) yanındada çalışabilirim aslında falan diye yoklayın bakalım şartlarınızı bilmiyorum ama eşinizin ailesiyle zaten cok anlasamiyormuşsunuz birlikte yasamak coook daha zor hemde eşinizden uzak daha cok yıpranırsınız ve olan evliliğinize olur :50:

ya çok kararsızım ondan işte çalışmak istiyorum burda çalışamıyorum,ailemin yanındada ailesine zaten çok bağlı onun suratını çekmek zorunda kalacam aylarca,napim bi taraftanda hayatım söz konusu şaşırdım kaldım..

ya çok kararsızım ondan işte çalışmak istiyorum burda çalışamıyorum,ailemin yanındada ailesine zaten çok bağlı onun suratını çekmek zorunda kalacam aylarca,napim bi taraftanda hayatım söz konusu şaşırdım kaldım..

Anlıyorum seni zor bir durum gercekten erkeklerde eklenince iyice ailesine bağlanıyor bişey diyemiyorsun kotu olmamak icin benim esim bu yıl doktorayı kazanamazsa askere gidicek eskiden annemle kalırsın diyordu bana ama şimdi annesinin beni sevmediğini cok net anladı antenlerin yanına gidersin diyor :1: inşallah esın anlayışı davranır yada bir şans ailenin olduğu sehirde is falan bulunur

çalışmaya mecbur musunuz şu anda yani ne bileyim ben şahsen maddi durumumda bir zorluk yoksa sırf çalışıcam diye eşimi bırakıp gitmezdim

Dertsiz başına dert mi istiyorsun :)
İllaki çalışman gerekiyorsa kendi ailenin yanına git bence.
O zaman bile çok ayrı düşmüş olacaksınız.
Ama en azından seni evlilikten soğutacak başka etkenler olmayacak:)

tatlım yanlıs anlama da ben sana yetısemıyorum bu kacıncı konun anlamıyorum ıyımısın mutsuz musun huzurlumu sıkıntıda mısın bırbırınden bagımsız bırde konular gercekten yargılamak ıcın yazmadım yanlıs anlama da cok aktıf bır hayatın var gallıba
bu konuna gelınce hıcbır sekılde esınden ayrı kalma asla anca beraber kanca beraber allah yardımcın olsun

çalışmaya mecbur musunuz şu anda yani ne bileyim ben şahsen maddi durumumda bir zorluk yoksa sırf çalışıcam diye eşimi bırakıp gitmezdim

çalışmaya mecburiyetim yok aslında ama kendim için ve burda fırsatım olmadığından istiyorum ama eşim için tek şansım onun memleketinde burda bulamazsamm::(

tatlım yanlıs anlama da ben sana yetısemıyorum bu kacıncı konun anlamıyorum ıyımısın mutsuz musun huzurlumu sıkıntıda mısın bırbırınden bagımsız bırde konular gercekten yargılamak ıcın yazmadım yanlıs anlama da cok aktıf bır hayatın var gallıba
bu konuna gelınce hıcbır sekılde esınden ayrı kalma asla anca beraber kanca beraber allah yardımcın olsun

tatlım konuları algılayamıyosan bukadar uzatıp yargılamıyorum diyerek aslında yadırgayıp kendini yorum yapmak zorunda hissetmek zorunda değilsin ki:::)) anlayamıyosan geçç..ben yardımcı olmak isteyen belki aynılarını benzerlerini yaşamış arkadaşlardan fikir istiyorum..zaten anca beraber kanca beraber olduğunu bende biliyorumm...AYRICA BURDA KONU AÇMA SINIRI YADA KONU ANLATIRKEN BİRBİRİNE BAĞLI OLMA ZORUNLULUĞUMU VAR ANLAMADIM?ZATEN İÇİNDEN ÇIKABİLSEM İHTİYACIM OLMASA BURDA NE İŞİM VAR DEĞİLMİ?
NEYSE ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN...

tatlım konuları algılayamıyosan bukadar uzatıp yargılamıyorum diyerek aslında yadırgayıp kendini yorum yapmak zorunda hissetmek zorunda değilsin ki:::)) anlayamıyosan geçç..ben yardımcı olmak isteyen belki aynılarını benzerlerini yaşamış arkadaşlardan fikir istiyorum..zaten anca beraber kanca beraber olduğunu bende biliyorumm...AYRICA BURDA KONU AÇMA SINIRI YADA KONU ANLATIRKEN BİRBİRİNE BAĞLI OLMA ZORUNLULUĞUMU VAR ANLAMADIM?ZATEN İÇİNDEN ÇIKABİLSEM İHTİYACIM OLMASA BURDA NE İŞİM VAR DEĞİLMİ?
NEYSE ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN...
hayır benı anlamadın algılayamamaktakı maksadım bır konunda yılgınsın esıne sıtem dolusun sana cok cektırmıs anlamamıs vs sadece bunu okuyan ne dusunur huzursuz mutsuz olsugunu falan degıl mı ama sonra dıger bır konu gelıyor esınle hersey yolunda hayat guzel ama sen calısmak ıstıyorsun esının kıstatsları bellı
sonra baska konun bosanan erkek psıkolojısı nasıldır dıyorsun kı hanı evlılık yolundaydı
sonra bır dıger konu acaba duzelır mı bu adamlar vs yanı konu cesıtlılıgınden zıyade celıskılerle dolu oldugu ıcın yazdım sana yetısemıyorum dıye ıcınde bulundugun durum mutsuzluk mu degıl mı dıye ama sen yanlıs anladın neyse selametle.....

Back
X