Eşimin iş yerindeki ablanın sapığı

gulrecelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
3.485
En iyi cevaplar
2
6.357
108
31
Günaydın hanımlar dün gece hiç uyumadım. Kafama takmaktan ötürü bu konuyu, buraya yazayım dedim.
Eşimin iş yerinde 50 li yaşların sonunda bir abla var. Aşçı ve çayçı kendisi. Eşim geçen aylarda bu ablayı soluk soluğa görmüş abla iyi misin vs derken. Beni eve bırak bir adam beni takip ediyor demiş. Anlatınca 1 senedir varmış bu durum. Adam her yerde karşısına çıkıp evinin önünde bekliyormuş saatlerce. Eşim servis alanına kadar arabasıyla gidiyor abla servisten inince bırakayım seni de diyip bırakmaya başlıyor. Sapık adamın tepkilerini yazayım şimdi eşimin arabasına bakıp elinde kağıt kalem birşeyler yazıyormuş, eşim hayırdır diye sormuş ben öyle yazarım işine bak demiş eşimde teyzem sizden rahatsız oluyor diyince o senin teyzen değil diyip gitmiş. Heeer akşam servis alanında oluyormuş. Ablayla hem ben hem eşim konuştuk polise gidelim diye. Ama ablanın eşi ya ablayı ya adamı öldürürmüş. Ve ablanın bu işe çok ihtiyacı varmış. 4 tane kız çocuğu var. Eşim usturuplu olarak eşine anlatalım önce diyor onada yok. Hem ispat edemeyiz olay benim başıma patlar ben rezil olurum diyor. Abla bir sopa al yanına gördün mü sokakta giriş buna bağır çağır milleti dök başına polis gelsin belki korkar dedim onada yok. Yani abla hiçbir şeye ynşmıyor. Ben artık eşimle bitti karışmayacaksın, abla her yolu kapatıyor Allah korusun sonun kadir ş. Gibi mi olsun diye tartıştım. Ve eşim eminim ablaya gene bir şey diyemeyecek 2 aydır çünkü eşim bırakıyor. Ben açıp konuşöyı düşünüyorum kızlar. Napayım mecbur artık. Abla bu böyle devam edemez bizde artık tedirgin olmaya başladık eşimi daha fazla karıştırma. Kendi eşine olayı anlatamıyorsan bile tedirgin oluyorum o saatlerde gel beni al de diyicem. Artık eşim seni bırakamayacak diyicem.
Kızlar haksız mıyım çok korkuyorum adam bize de musallat olursa diye. Hem bizene biz elimizden geleni yaptık. Kendi eşi dostı var paylaşsın yada bir çözüm bulsun artık kendisi. Fazla vicdan insanın başına her zaman iş açar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla siz yardımcı olmak için elinizden geleni yapmışsınız.
Abla için artık yapacak çok bişeyiniz kalmamış.
Eşiniz de başına dert almasın artık.
Başlangıçta iyi niyetli yardım etmek istemiş ama eşiniz öncelikle size karşı sorumlu.Tek görevi o ablayı korumak değil
Super kahraman değilsiniz sonuçta.

Kesinlikle haklısınız. Ortalık manyak dolu sizin eşiniz iyi niyetle yardım etmeye çalışırken adam ona kinlenip zarar verebilir. Böyle tiplerin kaybedecek bir şeyi olmuyor. Haberlerde görüyoruz hapse girmeleri ile çıkmaları bir oluyor. Eşinizi uyarın uzak dursun abla da polisi arasın.

50 yasinda bi kadin basinda boyle bi problem varsa TEK BAŞINA emniyete gidip sikayetci olabilir. Yani 10 yasinda cocuk degil ki veliye mi ihtiyaci var. Kocasinin sorunlu oldugunu dusunup bu isi uzatmak baskalarini tedirgin etmek bana fazla sacma geldi. Sen tabiki haklisin ulkede gordugumuz orneklerden sonra. Esin seni dinlemiyosa sapigi olan ablanla konus yardim etmek istersen tek basina gidemiyosa birlikte gidin emniyete o kisiden sikayetci olun. Yoksa bu boyle gelmis boyle gider sonunda arada basi yanan esin olur.

Günaydın hanımlar dün gece hiç uyumadım. Kafama takmaktan ötürü bu konuyu, buraya yazayım dedim.
Eşimin iş yerinde 50 li yaşların sonunda bir abla var. Aşçı ve çayçı kendisi. Eşim geçen aylarda bu ablayı soluk soluğa görmüş abla iyi misin vs derken. Beni eve bırak bir adam beni takip ediyor demiş. Anlatınca 1 senedir varmış bu durum. Adam her yerde karşısına çıkıp evinin önünde bekliyormuş saatlerce. Eşim servis alanına kadar arabasıyla gidiyor abla servisten inince bırakayım seni de diyip bırakmaya başlıyor. Sapık adamın tepkilerini yazayım şimdi eşimin arabasına bakıp elinde kağıt kalem birşeyler yazıyormuş, eşim hayırdır diye sormuş ben öyle yazarım işine bak demiş eşimde teyzem sizden rahatsız oluyor diyince o senin teyzen değil diyip gitmiş. Heeer akşam servis alanında oluyormuş. Ablayla hem ben hem eşim konuştuk polise gidelim diye. Ama ablanın eşi ya ablayı ya adamı öldürürmüş. Ve ablanın bu işe çok ihtiyacı varmış. 4 tane kız çocuğu var. Eşim usturuplu olarak eşine anlatalım önce diyor onada yok. Hem ispat edemeyiz olay benim başıma patlar ben rezil olurum diyor. Abla bir sopa al yanına gördün mü sokakta giriş buna bağır çağır milleti dök başına polis gelsin belki korkar dedim onada yok. Yani abla hiçbir şeye ynşmıyor. Ben artık eşimle bitti karışmayacaksın, abla her yolu kapatıyor Allah korusun sonun kadir ş. Gibi mi olsun diye tartıştım. Ve eşim eminim ablaya gene bir şey diyemeyecek 2 aydır çünkü eşim bırakıyor. Ben açıp konuşöyı düşünüyorum kızlar. Napayım mecbur artık. Abla bu böyle devam edemez bizde artık tedirgin olmaya başladık eşimi daha fazla karıştırma. Kendi eşine olayı anlatamıyorsan bile tedirgin oluyorum o saatlerde gel beni al de diyicem. Artık eşim seni bırakamayacak diyicem.
Kızlar haksız mıyım çok korkuyorum adam bize de musallat olursa diye. Hem bizene biz elimizden geleni yaptık. Kendi eşi dostı var paylaşsın yada bir çözüm bulsun artık kendisi. Fazla vicdan insanın başına her zaman iş açar.
Siz polis değilsiniz savcı değilsiniz. Kadın şikayet etmiyor, eşine söylemiyor kocanız ne yapsın? Artık evine bırakamayacağını söylesin. Kendi düşünsün biraz da, size de yazık.

Kadında ne akara geliyor ne kokara madem öyle bir şey var kocasına söylesin neden çekiniyor... Demekki adamla birşeyler oldu zamanın da yoksa bu kadar takip falan kadının korkması normal değil

Abla acaba bu kişiyle bir süre görüşmüş olabilir mi? ne yalan söyleyeyim her aklı başında olan biri bu durumdan rahatsızsa önce size değil, eşine ve polise haber verir.

Benim de aklıma o geldi şahsen. O sapık adam öyle aleladen bir sapık olsa bu olayı kocasına açmaktan bu kadar çekinmezdi. O musallat olan adamla o ablanızın bir geçmişi var olmuş olacak ki, eş kişisi olaya müdahil olunca kan dökülecegı düşünülsün. Aksi taktirde sırf elin adamı karısının peşıne takildigi icin bir koca neden yok yere karısını öldürsün ki? Ya beni öldürür ya adamı demiş; benim eşim çok asabi bir insandır o adamı kesin öldürür dememiş yani kendisini de bu kanlı hayale ortak etmiş.
Öldüren psikopatlar da vardır elbet ama bence düşük bir ihtimal.

Kesinlikle haklısınız her gün neler neler duyuyoruz. Kadın bu adamı gerçekten hiç tanımıyor gibi de gelmedi bana bu arada. Yoksa insan neden sokaktaki sapığı şikayet ettiğinde kocasının katil olmasından korksun ki?
Bilmiyorum ki eşimede akşam dedim velev ki kocası böyle bir insan agresif mi ne denirse artık. Bu ablanın abisi, kardeşi, dayısı, eşi dostu, yeğeni falan yok mu ? Niye birisinden yardım istemiyor. 1 sene az bir zaman mı evinin önünde bekliyor hadi kendini geçtim kız çocukları var. Hayret ediyorum gamsızlığına
Onun haberi olmaksızın siz bu durumu polise bildirseniz? Sonuçta sizin de eşinizin arabasına bakıp bir şeyler yazıp duruyormuş, siz de tehdit altındasınız.
Yok biz etmeyiz. İyice eşimin başına kalmasından korkuyorum. Sonuçta polis ifade alıp bırakacak. Sonra uğraş dur. Diğer iş arkadaşları da biliyor bu adamı. Hatta abla şikayetçi ol bizi şahit yazdır demişler. Kadın kocam ya onu ya beni öldürür diyip duruyor.
Valla siz yardımcı olmak için elinizden geleni yapmışsınız.
Abla için artık yapacak çok bişeyiniz kalmamış.
Eşiniz de başına dert almasın artık.
Başlangıçta iyi niyetli yardım etmek istemiş ama eşiniz öncelikle size karşı sorumlu.Tek görevi o ablayı korumak değil
Super kahraman değilsiniz sonuçta.
Ah ah iyi niyet işte. Gerçekten kahramanlığa özendik. Şu an kendime de kızıyorum zaten. Eşim yaşlı bir adam diyor. Ama yaşlısı genci mi var psikopatlığın.

Yahu ne alaka. Sapıktan rahatsız olan gider şikayet eder. Ona yok, buna yok... Ne hali varsa görsün madem. Eşiniz de hiç fedailik yapmasın.

haklısın vallahi billahi haklısın
ben de olsam istemem yani
ona yok buna yok
sonra bir şey olur bu kadın da bu adamın arabasına her gün biniyordu derler
derler mi valla derler.

Ben de size hak verdim
Kendisi baş etsin bugünden sonra
Çocuk değil sonuçta

O adam kocanızı kafasına takip öldürebilir. Polis var hak var hukuk var. Kocanız da saçmalıyor ona ne yahu!

Ablanın her yolu kapaması tuhaf geldi bana da 🤔ortda bişey yoksa insan esinden ıspatlayamam diye neden korksunkı. Tamm psikopat eşlerde var dogru biliyoruz ama yinede ablanın herbişeye yok demesi ilginç geldi bana da. Gercekten korkan insan cozum arar.abla bu adamla bi sure gorusmus olabilir.ve konunuzda haklısınız. Esinizin bir an once son vermesi lazım bu duruma.

Back
X