- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi goodhearted
-
yaa işte bende onu diyorum
güvenmesi gerektiğini her yazsışmadan kötü birşey çıkarmsına gerek yok demek istedim
arkadasın karısı ksıkanç olsa huzurları olmazdı demek istedim
İş yerindeki kadin icin benimle huzursuzluk yaşayacak adam????
Kadin kıskanmıyordur sorun yok ama bir kadin rahatsizlik duyduysa ve adam bunun icin huzur kaciracaksa o evlilikte zaten problem vardir.
Eşim 10 senelik bir arkadasligini gayette sildi atti. (Arkadas erkekti ve mevzu baskaydi) isterse 20 senelik kadin arkadasi olsun benimle sorun yaşamak istemez elin kadini için.
Öyle olması gerekiyor. Başka kadınlar 3. tekil sahışlar için tartışma bile gereksiz. Suçlamak yerine, sen güvensizsin vs. demek yerine bundan sonra dikkat ederim canım demek zor olmasa gerek. Velev ki ben abartıyorum yine de sakinleştirmesi lâzımdı.İş yerindeki kadin icin benimle huzursuzluk yaşayacak adam????
Kadin kıskanmıyordur sorun yok ama bir kadin rahatsizlik duyduysa ve adam bunun icin huzur kaciracaksa o evlilikte zaten problem vardir.
Eşim 10 senelik bir arkadasligini gayette sildi atti. (Arkadas erkekti ve mevzu baskaydi) isterse 20 senelik kadin arkadasi olsun benimle sorun yaşamak istemez elin kadini için.
Öyle olması gerekiyor. Başka kadınlar 3. tekil sahışlar için tartışma bile gereksiz. Suçlamak yerine, sen güvensizsin vs. demek yerine bundan sonra dikkat ederim canım demek zor olmasa gerek. Velev ki ben abartıyorum yine de sakinleştirmesi lâzımdı.
Bence erkeklerin genel sorunu bu, pek dikkatli olamamalarıKesinlikle. Bir de bu "arkadaş" kadinlar kendilerini kavga edilmeye değer gormuyorlar mi ozguvenli ozguvenli sanki normalmiş gibi, kiskanirsa huzur olmazmiş.Erkekler çok yüz veriyor belli.
Neden kadının suçu yok karşılıklı ikiside karaktersiz ben elin kocasına herseyi yapım söyliyim adam tek başına suçlumu olsunKusura bakmayın bu da kadının suçu değil sizinkinin kişiliksizliği.
Kusura bakmayın bu da kadının suçu değil sizinkinin kişiliksizliği.
Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Böyle böyle başlar, aldatma ile devam eder...Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?