eşimin iş yerindeki bayanın davranışları

Benim yapıma ters. Eşimin konuşmasını istemezdim. Bende konuşmazdım zaten.
Ayrıca zaten işyerinde konuşuyorlar eve yansıtmaya ne gerek var.
Sizinle de tanışıyormuş zaten.
Çok bunalsa size yazar neden eşinizle yazışıyor ki.

yaa işte bende onu diyorum
güvenmesi gerektiğini her yazsışmadan kötü birşey çıkarmsına gerek yok demek istedim

arkadasın karısı ksıkanç olsa huzurları olmazdı demek istedim

İş yerindeki kadin icin benimle huzursuzluk yaşayacak adam????
Kadin kıskanmıyordur sorun yok ama bir kadin rahatsizlik duyduysa ve adam bunun icin huzur kaciracaksa o evlilikte zaten problem vardir.

Eşim 10 senelik bir arkadasligini gayette sildi atti. (Arkadas erkekti ve mevzu baskaydi) isterse 20 senelik kadin arkadasi olsun benimle sorun yaşamak istemez elin kadini için.

Öyle olması gerekiyor. Başka kadınlar 3. tekil sahışlar için tartışma bile gereksiz. Suçlamak yerine, sen güvensizsin vs. demek yerine bundan sonra dikkat ederim canım demek zor olmasa gerek. Velev ki ben abartıyorum yine de sakinleştirmesi lâzımdı.

Kesinlikle. Bir de bu "arkadaş" kadinlar kendilerini kavga edilmeye değer gormuyorlar mi ozguvenli ozguvenli sanki normalmiş gibi, kiskanirsa huzur olmazmiş. Erkekler çok yüz veriyor belli.

Bence hiç normal değil hiçbir insan karşı cinse eşiyle olan ilişkisini anlatmasin ve evde msjlasmalarida saçma her iki taraf icinde okadar samimiyet olmasına gerek yok ben olsam bende gıcık olurdum

Kusura bakmayın bu da kadının suçu değil sizinkinin kişiliksizliği.

benimki kişilikli demedim ama kadın da suçlu evliyken başka heriflere sarkan kadınları da herhalde başımıza melek ilan etmeyeceksiniz değil mi?

2. kadına laf atılmasın derken diğer kadının da kendi kocasını aldatıyor olması gerçeği varken hala diğer kadında da suç yok denmemeli. karşıdaki 19 yaşında kız olur adam ilişkisini gizlemiştir o bambaşka bir mevzu. o zaman deriz kadının suçu yok diye. armutla elmayı karıştırmayın artık.

Benim icin normal cunku bende is disinda konusuyorum.. emoji kismini da bu kadar bu kadar buyutmeyin bence harf gibi bir sey artik..

Dikkatli olun, önceleri arkadaş sonra sevgili olurlar fırsat vermeyin eşinizi kendinize çekin

Kesin ilişkisini bu ne laubalilik, ne biçim sinirlendim şimdi, kendi de evli bide utanmaz arlanmaz başka arkadaş mı yok, dikkat edin o kadına siz, eşiniz de biraz kendine gelsin

Yıllardır aynı odada bir erkekle çalışıyorum. O eşine anlatamadığı veya eşinden yakındığı dertlerini bende aynen eşime anlatamadığım veya eşimden yakındığım dertlerimi birbirimize anlatır dertleşiriz. Akşamları gerekirse konuşuruz şakalaşırız. Hatta watsapp grubumuz var epey bir geyik yaparız.
Ama mayamız bozuk olmadığı için birbirimize yan gözle bakmadık.
Peki mayamız bozuk olsa ne olurdu? Zincire vursalar, masalarımızın arasına çelikten duvar örseler gene ne halt edeceksek ederdik.
Ben bazı yorumları anlayamıyorum. Yorumlarda ki, laçkalık, gevşeklik vs tarzı yorumlarla tanımadığınız kişileri yargılamak ne güzel yahu.
Bir erkekle bir kadın dost olabilir, sırdaş olabilir ama mayaları bozuksa eşlerini sadece iş arkadaşlarıyla değil gördükleri her dişi veya erkekle aldatma meyilli olabilirler.
Bunun dertleşmekle bir ilgisi yooookkkk. Bunun kişilerin kişilikleri ile ilişkileri var.

arkadasim, bu isin onunu bir an once kes. cok tehlikeli bir laf etmissin. “kocasi ilgisiz ve uzakta” ilgi ariyor. sen de hamilesin diye ilgi gostermiyorsan, sacma sapan durumlar olusabilir.
karnin burnunda da olsa, sen guzel bir kadinsin. kadin oldugunu unutma. iki hucreden insan olusturabilen bir super kahraman oldugunu aslaaaaaa unutma!

Böyle böyle başlar, aldatma ile devam eder...

Eşinize birsey demeyin (eşşegin aklına karpuz kabuğu düşürmemek için)... ama kadına haddini bildirin...tehdit edin eşine ulaşacağınıza dair....

Son düzenleme:
Bence abartmissiniz ben ortada tepki gostericek bir durum goremedim. Esimin de benim de is arkadaslarimiz var konusuruz, fikir aliriz ve yazisiriz. Hoic sorun etmedik. Bazen beraber disari cikariz. Bu arkadaslar kadinmis erkekmis bizim icin bir farki yok onlar sadece is arkadaslari. esiniz surekli bu kadinla iletisim halinde ise ozellikle gece gec saaatlere kadar o zaman bir sorun var demektir.

Bu nasıl bir insan için normal olabilir ben anlayamıyorum. Evet cinsiyetçi olmayalım falan da, geniş mi olalım? Benim eşime ne kadının arabasından kocasıyla derdinden? Gitsin anasına babasına anlatsın. En nefret ettiğim şey ya. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye'de iğrenç bir çalışma ahlakı var. Mıç mıç iğrenç ilişkiler, herkeste iyi biliyor bunu. İşten arkadaşınla kakara kikiri yapmaya gerek yok whatsappda. Kadın değil erkekte olsa gelip eşini anlatmasın. Olacak şey var olmayacak şey var.
Abartmıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…