eşimin iş yerindeki bayanın davranışları

Hamilelikte bir yandan aşırı sinir yapıyor. Böyle bir durumda konuşmanın ve tartışmanın ters teptiğini gördüm. Şuan için en güzeli biraz beklemek. Artı şuna da kesinlikle katılıyorum erkek o mesafeyi koymayı öğrenmeli. Niyet de önemli. Niyeti bozuk olan her yerde her şeyi yapar,niyeti iyi olan ne kadar kadın arasında calirsa çalışsın yine dikkat eder.

Mecburi iş için mesaj atmış kadın. bunu anlarim eşim de dedi zaten. Ama gülücükler emojiler niye?

Emoji kullanmak kötü bir şey değil ki..
Kalp, küfür anlamına gelen parmak işareti göndermedikten sonra gülen surat gayet normal. Seviyeli bir muhabbet olabilir..

Ben de yanımdaki erkek elemana onunla ilgili caps görünce gönderdim. O yazdı güldü ben güldüm bitti. Ara ara olabilir bu.
Eşim de tanıyor bu çocuğu. 8:30-19:00 yanyanayız.
Özel hayatımla ilgili dertleşmedim ama kafa yapımız farklı zaten. Dertleşebilirdim de. Ama evliliğime eşime bağlılığım da ortadadır. Kimse bunda art niyet aramamalı.
Biraz empati yaparak bulun cevabı. Ben kendimden örnek verdim mesela..

Bakın eşinizi sürekli böyle dikte ederek kendinizden soğutursunuz benden söylemesi. Takip edin ama buluttan da nem kapmayın..
Aldatılan kadınların inanmaması normal ama aldatmayacak erkekler de var..

En somunda önlem alınmazsa onuda yaparlar

Konu sahibide erkeklere yazsa emojik bilman neyin yollasa bu kadar rahat olurmu koca ?

Doğuştan gelen bi fıtrat var %90 ında standart neyse o uygulanır.....bi şehirler arası tır da 100 tavuk etinin 10 tanesi bozulmadı diye derin dondurucu koymayalım gerek yok demezler

Erkekle kadın arasında belli bir mesafenin korunması taraftarıyım,aksi durumda ilişkiler laçkalaşıyor ayrıca erkekler fıtraten farklı yaratılışta oluyorlar bir takım şeylere çok çabuk kanalize olabiliyorlar bazıları için bir ışık yetiyor iradeye bağlı anlayacağınız zaten burada kadının özel durumuda var ve belliki çekincesi falanda yok burada kocanızın mesafeyi koruması lazım...tehlikeli sularda yol almasın..

siz çalışıyormusunuz

Calismiyorum. Her konuda da "Çalisiyor musunuz?" Caliştigim zamanda oldu, kimsenin kimseye özelini anlatmasi veya dinlemesi zorunlu ve gerekli olmadi. Eşim de çalışıyor, iş dışında sirf geyik olsun diye kimseyle sohbet ettigini görmedim telefonda. Bir tek siz biliyorsunuz...

Sahsen ben is arkadaslarinin boyle vicik vicik olmasindan rahatsiz oluyorum tasvip etmiyorum. Hele ki ikisi de evliler . İş ilisisi disinda bir bag olmamali bence sonucta 5 yasinda çocuk degiller ki arkadas olsunlar. Herkes kendi yoluna kendi hayatina baksin. Çünkü ne olur ne olmaz. Bide soyle bir hadis vardir ya nikahi dusen bir kadin ve bir erkek yanliz kalirsa 3.su seytandir.

Yani seytan durter bisi olur mesajlasmanin sonu baska baska konular acar. İpleri elinize alin esinize bir ayar çekin derim

Sosyal hayatta gorusmesi normal ama ben acil bi fikir dayanismasi ve cok onemli birsey olmadıkça yazışmalardan vs hoşlanmam..

Biz odada 3 kişiyiz 2 su erkek kardeşim gibidirler kaç senedir birlikte yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Onların esilerinide tanirim. Mesai saati dışında çok acil bişey olmasa mesaj atmam. Geçen gece bı tanesi benim tayin olacağım yerle ilgili bı haber almış gece saat 10 gibisin mesaj attı gulucuklu falan. Bence bu normal. Valla eskiden kadın erkek ilişkisi arkadaşça olmaz derdim şimdi çok farklı düşünüyorum. İyiki böyle iyi niyetli erkekler var bakış açım çok değişti

Kardes gibimi goruyormus :) alacagi arabadan bilmem nesine kadar bunun akrabasi yokmu niye esiniz illa is arkadasindan ileri bi arkadaslik bu ben asla izin vermezdim esimde cok iyi bilir ben bi erkekle kadinin evliyken cok iyi arkadas olmasina inanmiyorum oyle olmasi icin sizinde o kadinla aranizin cok iyi olmasi lazim isteki samimiyet fazla bence kuruntu yapmiyosun

Evli insanlarin arkadaslari olabilir tabiki ama karsidakinin hayatindaki insanin bundan rahatsiz olabilcegini dusunerek hareket etmek lazim bana normal geliyor deyip rahat takilmamali esinizde sizin huyunuzu bilmiyormu bu mesajlasmalari yapiyor

Şuan arkadaş olabilirler ama bence hemen kesin önünü bu durumlar bana doğru gelmiyor 18 yaşında ergen değilseniz evli kişiler bence böyle mesajlasmaz .erkekler biraz saf oluyo ama sonra iş bi çizgiyi geçince toparlamak zor olur. İletişim kuracaksa mesajlasacaksa sizinle mesajlasir valla iyi niyetli olamicam . Ben olsam önce eşimle konuşurum bu durumdan rahatsızlık duydugumu ama baktım olmadı kadına da yazarım azıcık utanmasi varsa kendini böyle bi duruma soktuğu için utanır ve sizden özür dileyip araya mesafe koyar .

Sizden çok o kadın ile konuşmuyprsa sıkıntı etmeyin bence, ne zaman ki daha büyük bir olay olur, siz 2.plana düşersiniz o zaman sıkıntı başlar bence.

Bence normal.

Ama eğer bana göre anormalse konu başlığı "eşimin iş yerindeki bayanın davranişları" olmazdı.

"Eşimin davranışları " şeklinde başlık koyardım .

Çünkü kadına göre bu tür arkadasliklar normal olabilir.

Dikkat etmesi gereken o değil. Esiniz.

Belki esiniz gerçekten cok dürüst ve yan gözle bakmayacak biri kadin da guvenip kardeş yerine koyup sormuştur.. Yani is yerinde herkesle muhatap olunmuyor birine guvenince de sadece o kişiye sorayım diye düşünmüştür öyle araba falan sorduysa gerçekten dert edilecek bir şey yok, ufaklık azıcık hormonlarınızla oynamis gibi, Allah sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…