- 16 Ocak 2019
- 34
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi goodhearted
-
Mecburi iş için mesaj atmış kadın. bunu anlarim eşim de dedi zaten. Ama gülücükler emojiler niye?
En somunda önlem alınmazsa onuda yaparlarEşine güvenmeyi dene. Iş hayatı, normal. Günün 8-10 saati beraber geçiyor, seni gördüğü kadar arkadaşlarını da görüyor.
Yazışırken emoji atmış, bilmem ne yapmış, çok saçma. Kalp atmadığı sürece sıkıntı yok.
Konu sahibide erkeklere yazsa emojik bilman neyin yollasa bu kadar rahat olurmu koca ?İlginç değil onun adı gevşeklik. Ne alaka eşinize bunları anlatıyor pardon da? Kardeşmiş filan ne kardeşi bırakın lütfen. Aynı anneden mi doğmuş da kardeş oluyor? Siz hamilesiniz ve bir süre cinsellik olmayacak. Kadın da olta atmış olabilir "bak kocam yok yanımda, ilgisiz" diye hatta kendini de acındırmış. Kim bilir daha sizin bilmediğiniz neler dedi. Belki cinsel durumlarını bile anlattı. Gülücüklü falan sohbetler, whatsappta yazışmalar.. Asla buna izin veren bir insanla beraber olmam. Siz izin verir misiniz iş yerindeki adamın böyle sızlanmalarına? Kadın ilgiye aç, onu da sizinkinde arıyor. Sizinki de ilgi gösteriyor ki muhabbet devam ediyor. Bakın bakalım nerede patlayacak
Doğuştan gelen bi fıtrat var %90 ında standart neyse o uygulanır.....bi şehirler arası tır da 100 tavuk etinin 10 tanesi bozulmadı diye derin dondurucu koymayalım gerek yok demezlerDoğru yahu bak bunu hiç akıl edemedim. Dur bimaynaya bir daha bakıp geliyorum. Cidden kadınsı değilmişim ve tipsizmişim. Bende diyorum ki neden bu adam bana yan gözle bakmadı yada ben ona yan gözle bakmadım. Meğer ikimizde tipsiz ve kadı, kadınsı/erkek erkeksi değilmişiz.
Bende, karakterimiz sağlam sanıyordum.
Aydınlandım.
İşyerinde çalışan tüm kadın ve erkekler arkadaş ve dost olamaz ve birbirlerine yan gözle bakarlar.
siz çalışıyormusunuz
Sahsen ben is arkadaslarinin boyle vicik vicik olmasindan rahatsiz oluyorum tasvip etmiyorum. Hele ki ikisi de evliler . İş ilisisi disinda bir bag olmamali bence sonucta 5 yasinda çocuk degiller ki arkadas olsunlar. Herkes kendi yoluna kendi hayatina baksin. Çünkü ne olur ne olmaz. Bide soyle bir hadis vardir ya nikahi dusen bir kadin ve bir erkek yanliz kalirsa 3.su seytandir.Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Sosyal hayatta gorusmesi normal ama ben acil bi fikir dayanismasi ve cok onemli birsey olmadıkça yazışmalardan vs hoşlanmam..Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Kardes gibimi goruyormus :) alacagi arabadan bilmem nesine kadar bunun akrabasi yokmu niye esiniz illa is arkadasindan ileri bi arkadaslik bu ben asla izin vermezdim esimde cok iyi bilir ben bi erkekle kadinin evliyken cok iyi arkadas olmasina inanmiyorum oyle olmasi icin sizinde o kadinla aranizin cok iyi olmasi lazim isteki samimiyet fazla bence kuruntu yapmiyosunMerhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Şuan arkadaş olabilirler ama bence hemen kesin önünü bu durumlar bana doğru gelmiyor 18 yaşında ergen değilseniz evli kişiler bence böyle mesajlasmaz .erkekler biraz saf oluyo ama sonra iş bi çizgiyi geçince toparlamak zor olur. İletişim kuracaksa mesajlasacaksa sizinle mesajlasir valla iyi niyetli olamicam . Ben olsam önce eşimle konuşurum bu durumdan rahatsızlık duydugumu ama baktım olmadı kadına da yazarım azıcık utanmasi varsa kendini böyle bi duruma soktuğu için utanır ve sizden özür dileyip araya mesafe koyar .Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?