eşimin iş yerindeki bayanın davranışları

Insan is arkadasiyla samimi olur guler eglenirler o neyse de ,evli bir bayan esiyle ilgili sikintilarini bir baska erkege anlatmamali bence.ayrica o mesajlar da gereksizmis.normal gelmedi bana haklisin

Doğru yahu bak bunu hiç akıl edemedim. Dur bimaynaya bir daha bakıp geliyorum. Cidden kadınsı değilmişim ve tipsizmişim. Bende diyorum ki neden bu adam bana yan gözle bakmadı yada ben ona yan gözle bakmadım. Meğer ikimizde tipsiz ve kadı, kadınsı/erkek erkeksi değilmişiz.
Bende, karakterimiz sağlam sanıyordum.
Aydınlandım.
İşyerinde çalışan tüm kadın ve erkekler arkadaş ve dost olamaz ve birbirlerine yan gözle bakarlar.

esımın kız arkadasları var
benım kız arkadaslarımda bırsey soracakları zaman bır durum oldugunda esımı ararlar mesaj yazarlar
ama hıc bırının kısısel ozel sorunlarını esımle konustuklarını gormedım genelde kız arkadaslarım da kız arkadasları da kısısel sorunlarını benle paylasır esımle sadece egıtım ve iş durumlarında muhattap olurlar
hal boyleyken bır anda kısısel sohbetlere gırdıgını gorsem hayırdır derdım sanırım hanı bılemedım kı basıma gelse ne hıssederdım
mesela kadın esıme dese senın gıbı bır esım yok karın kıymetını bılsın gıbı bır cumle kursa bu benı cok rahatsız ederdı höşşş agır ol derdım

Valla kusura bakmasin kimse benim eşim böyle birşey yapacak kafasını kırarım. Is arkadaşı iste kalır iş konuları konuşulur. Haa cok mu derdi var kadının, gitsin bi zahmet kız arkadaşlarına anlatsın bula bula karşı cinsten kocamimi bulmuş ? Derim. Hele de karşı tarafa bu samimiyeti veren eşimi Allah korusun artik benden. Gitsin kiz arkadaşlarıyla dertlessin, onlarla mesajlassin. Eşimle mesajlaşmak ne demek. Gebertirim o kadını, tabi once kocamı. Aman allah korusun ya bak sinirlendim gece gece başıma gelmiş gibi :) tobe tobe

nedir bu kocama asılıyorlar yeaa paranoyası bilmiyorum ama hanımlar unutmayın, bir kadın eşinize samimi davranıyorsa, eşinizle samimilerse eğer bu "eşinizden kaynaklıdır." o yüzü, o rahatlığı eşiniz vermiştir.
başlık inanılmaz seksist ve beni rahatsız etti mesela.
abla, kocamın işyerindeki hanımla gereksiz samimiyeti diye başlık niye açmadın mesela, bu çok ikiyüzlüce değil mi?
kadın dediğin manyak ruh hastası değilse, 1-2 dener sonra bırakır.ama o samimiyet sürüyorsa eşinize dönüp bakacaksınız.

Eşiniz güzün ablamı mı ??
Ağlama duvarı mı ???
Sizin sorunlarınlarınızında saatlerce dinleyip ..
Gün boyu işteyken gülen espriler yapıp gülen emojiler gönderir mi ??
Eğer ki evet se cevabınız np !
Hayırsa bnce bu konuyu kafanızla takma zamanı gelmiş de geçiyor bile ..

siz çalışıyormusunuz

Eşe güven meselesi değil ki bu karşıya güvenmeme meselesi, Malesef bayanında eşi ilgisizmiş oda bence bi duygusal boşlukta gibi dertleşecek birini aramış ama bir bayan arkadaşı yokmuymuş orda.
Bizde çalışıyoruz ama bu kadar özelimi bilmek zorunda değil servis arkadaşım onunkini de ben bilmem tamam gün içinde beraber çalışıyoruz ama herşeyin bi sınırı var bence, bide eve gittim mi asla bir işim olsa dahi aramam zaten görecem onu ben ertesi gün sorarım sonraki gün. Evde eşim çocuğumla ilgilenmek varken ne diye zamanımı ona msj atarak geçirim.
Maalesef günümüzde bazı şeyler çok doğal karşılanabiliyor belki ben dar kafalıyım ama benim düşüncem bu. Eşinizle arasında bir şey yoktur ama bana göre sınır her zaman korunmalı.

Sen kendinde çok güzel olduğundandır o

ya bi yaştan sonra bana bu tür arkadaşlıklar normal gelmiyor
lisede üniversitede filan evet bizim de vardı erkek arkadaşımız
ancak bir yaştan sonra mesafeli olması gerekiyor erkeklerle arkadaşlıklar bence
emojiden bişey olmaz da her gün sürekli konuşmak her işine koşturmak vs vs fazla yakınlığa izin verebilir durumlar içinde kalmak olabiliyor
bilemiyorum yani haklısınız gibi kızmakta

Ya şimdi çokta sorun etmemek lazım bazı şeyleri... benimde iş rkadaşlarım geneli erkek he iş dışında konuşmam kimseyle orası ayrı eşiminde iş dışında görüşmesinide istemem sınır her zaman iyidir ne haddini aşan olur ne canını sıkan... ama erkek kadın hep bir aradayız insanlarla kişi kendini bildikten sonra sorun olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…