- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi goodhearted
-
Bende çok seviyorum burdaki emojileri yaemoji kullanmadan yazdigim nadirdir,
burada da oyledir hatta
o zaman opeyim sizleri
İş arkadaşınızın tipi değilseniz ne olacak.. Ya da sizi çok kadın ya da kadınsı görmüyorsa? Ya da elinin altında daha güzel kadınlar varsa siz onun kıyamet kopsa son birlikte olacağı kadınsanız ne olacak?
Güven yoksa, guven vermediği içindir. Ala ala deli mi neÇok kızdım. Bu tarz şeyler normalleştirilemez dedim ama abartıyorsun filan dedi eşim. Hiç güven yok sen de dedi.
İş yerindeki kadin icin benimle huzursuzluk yaşayacak adam????
Kadin kıskanmıyordur sorun yok ama bir kadin rahatsizlik duyduysa ve adam bunun icin huzur kaciracaksa o evlilikte zaten problem vardir.
Eşim 10 senelik bir arkadasligini gayette sildi atti. (Arkadas erkekti ve mevzu baskaydi) isterse 20 senelik kadin arkadasi olsun benimle sorun yaşamak istemez elin kadini için.
bi fotoğraf atta biz de çatlayalım ahahahadış görünüş bakımından söyledim
bi fotoğraf atta biz de çatlayalım ahahaha
kız at bakayım merak ettimmmm dünya güzeli:)))senın çatlaman çokta fifiydi
kız at bakayım merak ettimmmm dünya güzeli:)))
Sen kendinde çok güzel olduğundandır oGüzellik göreceli bir kavramdır size göre güzel olan bana göre değildir mesela..niye kıskançlıktan çatlasınlar ki?))
Bu arada benimde eşimin etrafında fıstık gibi hatunlar oluyor arada ki mesafe aşılmadığı sürece asla kıskanmam.
Konu sahibi samimi olmaları hiç hoş değil.Is başka arkadaşlık başka
ya bi yaştan sonra bana bu tür arkadaşlıklar normal gelmiyorMerhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Eşiniz güzün ablamı mı ??
Ağlama duvarı mı ???
Sizin sorunlarınlarınızında saatlerce dinleyip ..
Gün boyu işteyken gülen espriler yapıp gülen emojiler gönderir mi ??
Eğer ki evet se cevabınız np !
Hayırsa bnce bu konuyu kafanızla takma zamanı gelmiş de geçiyor bile ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?