eşimin iş yerindeki bayanın davranışları

Ben bu "eşime anlatamadiklarimi anlatiyorum" olayini çok cirkin buluyorum. Insanin eşine bile anlatamayip elin adamina anlatacagi ne olabilir?
Eşimin sevmedigim huylarini kendisine gayet söylüyorum ben. Gidip başkasiyla çekistirmek nedir? Iş yerinde esim benim hakkimda olumsuz konuşsun istemezdim başkalarina.
Aldatmiyor olabilirsiniz ama şu yaşadiginiz cok hoş bir durum değil bana göre. Dişarda erkek değil, kiz arkadaslarima bile evimin içini anlatip eşimden yakinmam ben. Ufak tefek yankinmalar olsa eşinizle paylaşmaktan cekinmezdiniz herhalde.

hay diliniz bal yesin ne güzel yazmışsınız. eşime anlatamadığımı ya psikoloğa anlatırım ya da kimseye anlatmam eşime söylerim. eşe anlatamayıp elin adamına anlatmak bana da saçma geliyor. özelimi o neden bilsin?

üniversitede sınıf arkadaşım hem çalışır hem okurdu. meğerse patronu ile sevgiliymiş ve adam evli. utanmıyor musun demiştim: "banane, eşi düşünsün, ben aldığım paraya bakarım" demişti. bazıları arsız. öylelerine dikkat etmek lazım.

Elin kadını kendi eşini, sorunlarını filan anlatmasın benim kocama.
Neden anlatsınki?
Kocan çok iyi, kardeşim gibi görüyorum gibi söylemleri de hoş bulamazdım açıkcası.
Öyle görmesin, kardeşi de değil çünkü.
Sadece mesai arkadaşı.
Ve mümkünse gayet resmi bir şekilde görüşsün işlerini yapsınlar geçip gitsinler. Gerek yok böyle muhabbetlere.
Benim kocam hiçbir kadın mesai arkadaşının dert ortağı olamaz.
Buna izin vermem.
O da bana vermesin.
İş yerimdeki adama varana kadar kendime hiç mi dost edinemeyeceğim.
Ne olursa bu gereksiz samimiyetlerden dolayı oluyor zaten.

Bir yerden sonrası abarti bence. Anlatip dertlesirken bir anda teselliyi esinin kollarinda bulabilir kimseye guvenme hele bu devirde...

Siz ne yaparsanız yapın olay eşinizin karakterinde bitiyor. 5 yaşında çocukmuş gibi eşlerimizin her davranışı kontrol edemeyiz, etmemeliyiz de. Diyelim ki böyle bir şey var, siz kızınca adam yapacağı varsa yine gizlice yapar.

Burda eşinizi tanımanız önemli.

Kesinlikle çok iyi yazmışsınız. Ben dikkat ediyorsam o beyefendi de dikkat etmeli. Bu konuda duruşum net ama tek taraflı yapabileceğim bir şey de yok maalesef

Birakin is hayatinda erkek kadin yakinligini,bayan bayana bile bi mesafe olmasi gerektigini dusunuyorum.o mesafe olmadiginda iliskiler cok cirkinlesebiliyor.ve maalesef zaman cok kotu ve aldatmalar pat diye olmuyor.zamanla yakinlasarak basliyor.dikkatli oluasi gerekir.net

Kocası kuaför olanlar ne yapsın peki :=)

Eşinizden eminseniz kadını boşverin.Eşinizden ne haber , siz onu sorun bence önce kendinize.Kadın kendi kendine mi anlatmaya başlamış? Kadın açık kapı görmüş ki anlatıyor da anlatıyor.Eşiniz dinlememeli bu kadar özel konuları.Çok irite edici bir durum.Konuşmalarından çok konuştukları konu (kadının kendi eşinden sizin eşinize yakınmasından bahsediyorum) rahatsız edici.Eşiniz de anlatmaya başlarsa o zaman iyice kötü olur durum.

Doğru bir davranış değil. Akrabası değil kardeşi kuzeni vs.. değil sadece iş arkadaşı iş dışındaki konularla ilgili emojili falan mesajlaşmaya ne gerek var. Ben olsam bende sinirlenirdm ama herkesin samimiyet tarzı farklı tabi eşinizi en iyi siz bilirsiniz iş yerindeki diğer erkek arkadaşlarlda böyle konuşup mesajlaşır mı?

Zafer akıncı sadık erkeklerin aldatma başlangıcını bu şekilde açıklamıştı.... Tam tamtamına bu şekilde

İş arkadaşınızın tipi değilseniz ne olacak.. Ya da sizi çok kadın ya da kadınsı görmüyorsa? Ya da elinin altında daha güzel kadınlar varsa siz onun kıyamet kopsa son birlikte olacağı kadınsanız ne olacak?

Hamilelik dönemi çok zorluyor erkekleri ... Karakteri bile bazen frenleyemiyor.... Cinsellik şaka götürmez yaklaşmamak lazım. Yaklaştıktan sonra aklın başına gelse ne olacak ki kendini zaten alamıyorsun akıştan

Kesinikle günahını da almak istemem niyetini bilemem. Ama alacağı arabayı kocasına sorsaydı keşke dedim eşime değil de. Oralara takıldım ben.
Bence araba sorabilir sonuçta erkekler daha iyi anlar bu konulardan burada bi sıkıntı yok.
Fazla içli disli olmadan derdini de anlatabilir insaniz nihayetinde.
Sıkıntı olan şey tavır ve niyettir.
Yani mesaj attığı saat mesajlardaki üslup vs.
Hiçbir şey yapmadan bi süre gözlemleyin bence.
Sürekli bu konudan eşinize bahsetmek eşeğin aklıma karpuz kabuğu düşürmektir.
Sadece bekleyin bi süre derim.

Bu devir gerçekten de kötü.
En doğrusu beklemek olacak şu durumda. Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…