- 10 Ekim 2014
- 32.984
- 148.669
- 798
- Konu Sahibi goodhearted
-
Yıllardır aynı odada bir erkekle çalışıyorum. O eşine anlatamadığı veya eşinden yakındığı dertlerini bende aynen eşime anlatamadığım veya eşimden yakındığım dertlerimi birbirimize anlatır dertleşiriz. Akşamları gerekirse konuşuruz şakalaşırız. Hatta watsapp grubumuz var epey bir geyik yaparız.
Ama mayamız bozuk olmadığı için birbirimize yan gözle bakmadık.
Peki mayamız bozuk olsa ne olurdu? Zincire vursalar, masalarımızın arasına çelikten duvar örseler gene ne halt edeceksek ederdik.
Ben bazı yorumları anlayamıyorum. Yorumlarda ki, laçkalık, gevşeklik vs tarzı yorumlarla tanımadığınız kişileri yargılamak ne güzel yahu.
Bir erkekle bir kadın dost olabilir, sırdaş olabilir ama mayaları bozuksa eşlerini sadece iş arkadaşlarıyla değil gördükleri her dişi veya erkekle aldatma meyilli olabilirler.
Bunun dertleşmekle bir ilgisi yooookkkk. Bunun kişilerin kişilikleri ile ilişkileri var.
hay diliniz bal yesin ne güzel yazmışsınız. eşime anlatamadığımı ya psikoloğa anlatırım ya da kimseye anlatmam eşime söylerim. eşe anlatamayıp elin adamına anlatmak bana da saçma geliyor. özelimi o neden bilsin?Ben bu "eşime anlatamadiklarimi anlatiyorum" olayini çok cirkin buluyorum. Insanin eşine bile anlatamayip elin adamina anlatacagi ne olabilir?
Eşimin sevmedigim huylarini kendisine gayet söylüyorum ben. Gidip başkasiyla çekistirmek nedir? Iş yerinde esim benim hakkimda olumsuz konuşsun istemezdim başkalarina.
Aldatmiyor olabilirsiniz ama şu yaşadiginiz cok hoş bir durum değil bana göre. Dişarda erkek değil, kiz arkadaslarima bile evimin içini anlatip eşimden yakinmam ben. Ufak tefek yankinmalar olsa eşinizle paylaşmaktan cekinmezdiniz herhalde.
Merhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Demekki seninde erkek arkadaşın olabilir biyerlerde tanışıp sonra yazisabilecigin!Çok kızdım. Bu tarz şeyler normalleştirilemez dedim ama abartıyorsun filan dedi eşim. Hiç güven yok sen de dedi.
Elin kadını kendi eşini, sorunlarını filan anlatmasın benim kocama.
Neden anlatsınki?
Kocan çok iyi, kardeşim gibi görüyorum gibi söylemleri de hoş bulamazdım açıkcası.
Öyle görmesin, kardeşi de değil çünkü.
Sadece mesai arkadaşı.
Ve mümkünse gayet resmi bir şekilde görüşsün işlerini yapsınlar geçip gitsinler. Gerek yok böyle muhabbetlere.
Benim kocam hiçbir kadın mesai arkadaşının dert ortağı olamaz.
Buna izin vermem.
O da bana vermesin.
İş yerimdeki adama varana kadar kendime hiç mi dost edinemeyeceğim.
Ne olursa bu gereksiz samimiyetlerden dolayı oluyor zaten.
Birakin is hayatinda erkek kadin yakinligini,bayan bayana bile bi mesafe olmasi gerektigini dusunuyorum.o mesafe olmadiginda iliskiler cok cirkinlesebiliyor.ve maalesef zaman cok kotu ve aldatmalar pat diye olmuyor.zamanla yakinlasarak basliyor.dikkatli oluasi gerekir.net
Zafer akıncı sadık erkeklerin aldatma başlangıcını bu şekilde açıklamıştı.... Tam tamtamına bu şekildeMerhabalar. Uzun suredir bu siteyi takip ediyordum. Bugün aklıma takılan bir sorundan dolayı üye oldum. Eşimin iş yerinde bir bayan var o da evli fakat kocası uzakta ve ilgisiz. Bu yüzden hangi arabayı alacağından tut, eşiyle sıkıntısına kadar eşimle konuşmuş. Hatta eşin çok iyi kardeş gibi görüyorum filan demişti bana. Dün bir konuda mesaj atmış gülme emojileri filan kullanmış mesajda eşim de ona gülerek karşılık vermiş. ben de mesajı görünce ve daha önceki şeylerden dolayı sinirlendim . Sizce ben abartıyor muyum yoksa hamilelikten mi kaynaklı bu sinir kıskançlık hali? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Konu sahibinin kalbine inecek arkadaşım biraz yumuşatsaydınZafer akıncı sadık erkeklerin aldatma başlangıcını bu şekilde açıklamıştı.... Tam tamtamına bu şekilde
İş arkadaşınızın tipi değilseniz ne olacak.. Ya da sizi çok kadın ya da kadınsı görmüyorsa? Ya da elinin altında daha güzel kadınlar varsa siz onun kıyamet kopsa son birlikte olacağı kadınsanız ne olacak?Yıllardır aynı odada bir erkekle çalışıyorum. O eşine anlatamadığı veya eşinden yakındığı dertlerini bende aynen eşime anlatamadığım veya eşimden yakındığım dertlerimi birbirimize anlatır dertleşiriz. Akşamları gerekirse konuşuruz şakalaşırız. Hatta watsapp grubumuz var epey bir geyik yaparız.
Ama mayamız bozuk olmadığı için birbirimize yan gözle bakmadık.
Peki mayamız bozuk olsa ne olurdu? Zincire vursalar, masalarımızın arasına çelikten duvar örseler gene ne halt edeceksek ederdik.
Ben bazı yorumları anlayamıyorum. Yorumlarda ki, laçkalık, gevşeklik vs tarzı yorumlarla tanımadığınız kişileri yargılamak ne güzel yahu.
Bir erkekle bir kadın dost olabilir, sırdaş olabilir ama mayaları bozuksa eşlerini sadece iş arkadaşlarıyla değil gördükleri her dişi veya erkekle aldatma meyilli olabilirler.
Bunun dertleşmekle bir ilgisi yooookkkk. Bunun kişilerin kişilikleri ile ilişkileri var.
Hamilelik dönemi çok zorluyor erkekleri ... Karakteri bile bazen frenleyemiyor.... Cinsellik şaka götürmez yaklaşmamak lazım. Yaklaştıktan sonra aklın başına gelse ne olacak ki kendini zaten alamıyorsun akıştanSiz ne yaparsanız yapın olay eşinizin karakterinde bitiyor. 5 yaşında çocukmuş gibi eşlerimizin her davranışı kontrol edemeyiz, etmemeliyiz de. Diyelim ki böyle bir şey var, siz kızınca adam yapacağı varsa yine gizlice yapar.
Burda eşinizi tanımanız önemli.
Bence araba sorabilir sonuçta erkekler daha iyi anlar bu konulardan burada bi sıkıntı yok.Kesinikle günahını da almak istemem niyetini bilemem. Ama alacağı arabayı kocasına sorsaydı keşke dedim eşime değil de. Oralara takıldım ben.
Bu devir gerçekten de kötü.Birakin is hayatinda erkek kadin yakinligini,bayan bayana bile bi mesafe olmasi gerektigini dusunuyorum.o mesafe olmadiginda iliskiler cok cirkinlesebiliyor.ve maalesef zaman cok kotu ve aldatmalar pat diye olmuyor.zamanla yakinlasarak basliyor.dikkatli oluasi gerekir.net
En doğrusu beklemek olacak şu durumda. Hayırlısı olsun ne diyeyim.Bence araba sorabilir sonuçta erkekler daha iyi anlar bu konulardan burada bi sıkıntı yok.
Fazla içli disli olmadan derdini de anlatabilir insaniz nihayetinde.
Sıkıntı olan şey tavır ve niyettir.
Yani mesaj attığı saat mesajlardaki üslup vs.
Hiçbir şey yapmadan bi süre gözlemleyin bence.
Sürekli bu konudan eşinize bahsetmek eşeğin aklıma karpuz kabuğu düşürmektir.
Sadece bekleyin bi süre derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?