- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Ne alaka? Ne münasebet ya arada olur tabiki ama her gün her gün hiç hoş değil hele ki sizinde hoslanmadiginizi bile bile yapmasi alenen art niyettir benim gözümde. Sizi neden çağırmiyor? Napiyosan yap demesi de art niyetli aynı şekilde insan eşine bunu demez.Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam
Her gün değil hafta da bir en fazla iki o da son zamanlarda hafta da bir iki oldu öncesi daha seyrektiNe alaka? Ne münasebet ya arada olur tabiki ama her gün her gün hiç hoş değil hele ki sizinde hoslanmadiginizi bile bile yapmasi alenen art niyettir benim gözümde. Sizi neden çağırmiyor? Napiyosan yap demesi de art niyetli aynı şekilde insan eşine bunu demez.
1-2 görmezden gelse sonra bozulurdu. Bir kere bir toplantıdan erkeğin arabasında geldin sandı çok bozuldu ama kendine gelince sorun yokAynı durumda ben olsam o anlayış gösterir miydi? Bn buna göre tavır koyardım.
bence bunda bir kötülük yok.belki işyerınde sorun vardır dertleşiyordur.Ben bir problem görmedim.Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam
Tamam daha da çoğalacak o. Yolunu yapmış çünkü hiç arkadaşım yok bunaliyorum sıkılıyorum diye.Her gün değil hafta da bir en fazla iki o da son zamanlarda hafta da bir iki oldu öncesi daha seyrekti
Görmedim ama bilmiyorum ya bana diyor sen arada kafa dağıtıyorsun arkadaşlarınla ailenle benim çevremde erkek yok ben napıyım diyoBi yanlışını şu zamana kadar görmediyseniz gereksiz kuruntu yapıyorsunuz. Kimse sizin kocanızın meraklısı değildir, iş ortamında zaten yeri geliyor evden çok vakit harcıyoruz, artık kadın/erkek olarak bakmıyoruz birbirimize.
Öyle diyor stresli bir işi var iş yeri muhabbetini senle yapamıyorum diyor onlarla yapabiliyormuşbence bunda bir kötülük yok.belki işyerınde sorun vardır dertleşiyordur.Ben bir problem görmedim.
Kendisi size bozuluyor aynısını kendisi yapıyorsa ben de istemezdim. Her şey karşılıklı.1-2 görmezden gelse sonra bozulurdu. Bir kere bir toplantıdan erkeğin arabasında geldin sandı çok bozuldu ama kendine gelince sorun yok
Manipüle ediyo bacimmmm inanmaGörmedim ama bilmiyorum ya bana diyor sen arada kafa dağıtıyorsun arkadaşlarınla ailenle benim çevremde erkek yok ben napıyım diyo
Bizim işte öyle ondan biliorum.eski arkadaşlarla bizde otutur yemek çay içerdik.evli yada bekar çok problem vardı işte.Öyle diyor stresli bir işi var iş yeri muhabbetini senle yapamıyorum diyor onlarla yapabiliyormuş
Sende gel dediği de oldu aslında ama tabi sürekli gidemem öyle onu da biliyor 1-2 olurkırk yılda bir olur hadi de
ona öyle haftada 1 2 hiç hoşlanmam öyle şeylerden eşim de sevmez
sizinle içsin çay kahve
veya birgün siz de gidin lap diye sıkıldım evde bende geldim diyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?