- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Aldatmaların en çok iş arkadaşlarıyla ve birbirleriyle dertleşen insanlar arasında olduğunu söyledi geçen bir aile terapisti televizyonda. Bana da mantıklı geldi açıkçası.Şu an bir şey yoksa dahi zamanla mide bulandırabilir.Kesin bir dille son vermesini isteyin.Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Ben yaptığımda sıkıntı olacak bir şeyi kendisinin yapmasına da mümkün değil müsade etmezdim. Kişi kendinden bilir işi.Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum b
Normal yaaa olabilir yani. Evli insanın eşinden başka arkadaşı olamaz diye kural mı var Allah aşkına?
Yeri geliyor insan eşinden bile sıkılıyor.
Bu arada ablasına söyleme fikri aşşırı saçma
İlkokul çocuğunu velisine mi şikayet ediyosun ckdnxsnx
Burda yıllardır okurum kiskanmam felan sonra ilerde mutlaka konu açarlar sekmez. Ondan evlilik kurumunda kıskançlık ileri duzey değil ama belli çerçeve de hareket edilmedi. Herkes haddini bilmeline münasebet gelsin beni götürsün benle kafa dağıtsın asla benlik bi durum değil belki bazılarız ne kadar geri kafalı diyebilirsiniz ama kabul edemem ben asllaaa
Aslında sorun kadınlar değil, konu sahibinin kocasının ona yeterli vakti ayırmaması. Bu adamın erkek çoğunluk ortamı olsa yine aynı şeyi yapacaktı, e o zaman acaba kocam gay mi diye düşünecek miydi?katiple sen olmasan kendimi uzaylı gibi hissedecektim
konu sahibesi ablasına niye söyleyeceksiniz ben oraya takıldım velisi mi ablası eşinizin?
Normalde herkes bunun gayet doğal olduğunu savunur ama bu konuda neden değişti düşünceler anlamadımkatiple sen olmasan kendimi uzaylı gibi hissedecektim
konu sahibesi ablasına niye söyleyeceksiniz ben oraya takıldım velisi mi ablası eşinizin?
Boşuna beğenmedim attınNormalde herkes bunun gayet doğal olduğunu savunur ama bu konuda neden değişti düşünceler anlamadım
bence çok katılıyorum sizeBurda yıllardır okurum kiskanmam felan sonra ilerde mutlaka konu açarlar sekmez. Ondan evlilik kurumunda kıskançlık ileri duzey değil ama belli çerçeve de hareket edilmedi. Herkes haddini bilmeli
Kızları tanıyorum birinden zarar gelmez ama diğerinden hiç hoşlanmadım çok sinirim bozuluyor bir şey yapıl sinirimi çıkarmam lazım sadece bu yüzden boşayamam tabi ama bir şey de yapmam lazım anlamıyor normal konuşmadan da anlamıyo benim arkadaşım yok ben bunaldım deyip çıkıyo işin içindenKuzum bence en güzeli ne yap biliyor musun ? İş çıkışına git. Ve o arkadaşlarınla bir de ben kahve içeyim de. Ortamlarına git. Kızlara bak, tanı. Az çok anlarsın nasıl insanlar vs. Ona göre devamını getirirsin zaten
HahahaBoşuna beğenmedim attın
Niye iş çıkışı gidiyorlar. Öğle arasında yemek vs yesinler çok istiyorsa. İki kızla baş başa iş çıkışı ben de rahatsız olurdum. İş arkadaşları ile öğlen yemek yenilebilir. Kızlı erkekli gruplar halinde. Ama sürekli 2 kızla takılıyorsa sadece rahatsız olurdum.Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?