Eşimin iş yerindeki kadın arkadaşları (eşim mi haklı ben mi?)

Aldatmaların en çok iş arkadaşlarıyla ve birbirleriyle dertleşen insanlar arasında olduğunu söyledi geçen bir aile terapisti televizyonda. Bana da mantıklı geldi açıkçası.Şu an bir şey yoksa dahi zamanla mide bulandırabilir.Kesin bir dille son vermesini isteyin.

kadınlar evli mi, evlenince de öyle oturmaya devam etmezler.

valla bende gelirdim tüm o çay oturmalarına bozardım rahatlarını dağıtırım o ortamı.

katiple sen olmasan kendimi uzaylı gibi hissedecektim

konu sahibesi ablasına niye söyleyeceksiniz ben oraya takıldım velisi mi ablası eşinizin?

ne münasebet gelsin beni götürsün benle kafa dağıtsın asla benlik bi durum değil belki bazılarız ne kadar geri kafalı diyebilirsiniz ama kabul edemem ben asllaaa
Burda yıllardır okurum kiskanmam felan sonra ilerde mutlaka konu açarlar sekmez. Ondan evlilik kurumunda kıskançlık ileri duzey değil ama belli çerçeve de hareket edilmedi. Herkes haddini bilmeli

katiple sen olmasan kendimi uzaylı gibi hissedecektim

konu sahibesi ablasına niye söyleyeceksiniz ben oraya takıldım velisi mi ablası eşinizin?
Aslında sorun kadınlar değil, konu sahibinin kocasının ona yeterli vakti ayırmaması. Bu adamın erkek çoğunluk ortamı olsa yine aynı şeyi yapacaktı, e o zaman acaba kocam gay mi diye düşünecek miydi?

Burda yıllardır okurum kiskanmam felan sonra ilerde mutlaka konu açarlar sekmez. Ondan evlilik kurumunda kıskançlık ileri duzey değil ama belli çerçeve de hareket edilmedi. Herkes haddini bilmeli
bence çok katılıyorum size

Şimdi kendi rahatsız olmaz mıydı sormak isterim. Guvensen bile insan hoş karşılayamıyor ne kadar asosyal bir eş ya lise okul çevre akraba hiç mi insanın arkadaşı olmaz ya görüştüğü?
Bence keyif alıyor ve seni de yalnızım diye manipüle ediyor. Sık sık görüşsün kanki olsun istemem ben de.

Tüm gün iş yerinde zaten birlikteler, dedikodu işte de yapılır, kalabalık bir grup da değil. Bunun kadın erkek arkadaş olabilir düşüncesiyle alakası yok.yolda karşılaşırsın oturursun iki çay içersin anlarım ama her iş çıkışı düzenli olarak bir yerde oturmak çok saçma. Ergen mi bunlar hepsinin evde bekleyeni var. Mide bulandırır. Ve bir insan eşinin istemediği birşeyi mantıklı bir sebep olmadan ısrarla yapıyorsa bazı şeyleri göze almış demektir. İnsanın tüm arkadaşları iş arkadaşlarından mı oluşuyor. Çift olarak sosyalleşmeyi denesin bir de. Bu tarz gruplarda aldatma olayını da görmüşlüğümüz var. Ablaya da sakın söylemeyin, çocuk gibi ne öyle. Aranızda halledin. Ben biraz sert tepki verirdim açıkçası.

Size zaman ayırıp evini ihmal etmiyorsa haksızsınız. Böyle yasak koyarak siz anlaşılmaz onlar kafasının dağıldığı kişiler oluyor yalnızca.

Kuzum bence en güzeli ne yap biliyor musun ? İş çıkışına git. Ve o arkadaşlarınla bir de ben kahve içeyim de. Ortamlarına git. Kızlara bak, tanı. Az çok anlarsın nasıl insanlar vs. Ona göre devamını getirirsin zaten

Benim eşimin iş çevresi de hep kadın hatta ayni ofisi paylastigi kiside kadin.2-3 tane erkek var sadece.
Akşam bir yerlere gidilecekse beni eşimden önce arkadaşları arar gidelim mi hep birlikte diye sorarlar. Ofisteki arkadaşı haftada bir yanıma gelir bazen yemek yeriz bazen kahve içeriz. Bu durumu eşimin sağladığını biliyorum çünkü kendi selameti için.
Hiç kimseyi araya sokmadan eşinizle konuşun. Bu durumdan dolayı hem üzüldüğünuzu hem de rahatsızlık duyduğunuzu anlatın.

Kızları tanıyorum birinden zarar gelmez ama diğerinden hiç hoşlanmadım çok sinirim bozuluyor bir şey yapıl sinirimi çıkarmam lazım sadece bu yüzden boşayamam tabi ama bir şey de yapmam lazım anlamıyor normal konuşmadan da anlamıyo benim arkadaşım yok ben bunaldım deyip çıkıyo işin içinden

İş yerindeki muhabbeti dışarıdan birine anlatamıyorsun, eşin bile olsa. Bence sıkıntı yok. Bende bi ara sorunlar yaşıyordum ve iş yerinden aynı gün başlayan evli erkek arkadaşımla oturup konuşuyordum. Oturamadıysak telefonda konuşurduk. Bi sıkıntı olmuyor yani. Eşinize bağlı.

Niye iş çıkışı gidiyorlar. Öğle arasında yemek vs yesinler çok istiyorsa. İki kızla baş başa iş çıkışı ben de rahatsız olurdum. İş arkadaşları ile öğlen yemek yenilebilir. Kızlı erkekli gruplar halinde. Ama sürekli 2 kızla takılıyorsa sadece rahatsız olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…