• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş yerindeki kadın arkadaşları (eşim mi haklı ben mi?)

Aynen ben arkadaslarimla esimi çekiştiriyorum bazen iyi geliyor esimle eşimi nasil çekiştireyim:)

Sevgiliyken filan çokta sallamadigim için ben de bir çok şeyi arkadaşıma, kuzenime anlatırdım cekistirirdik sevgililerimizi ama evlendikten sonra hiç kimse kimseye didik didik kocasını, karisini anlatmıyor bizde. 🙄

İş arkadaşlarına hele bi de kadınlara karşi eşimin beni cekistirdigini, eleştirdigini duysam dev olay olurdu. 😀

Buyuk konusmak istemiyorum ama sosyalliginden baslarim dagitmak istedigi kafasindan ucururum. Gidemez tek sefer dahi. Haklisiniz normal degil. Ayrica bu kiskancliktan degil is arkadasiyla kafam dagilsin diye is cikisi kahve icemez alsin karisini evden ciksinlar onla dagitsin. Herkesin deger yargilari farkli olabilir tabi ama ona saygi duy buna saygi duy iyice laçkalasti hersey. Ben ve esimin ailecek gorusmesi disinda esimin mustakil kiz arkadasi olamaz olmamali. Ne var bunda diye diye huzur kalmadi ailelerde canim.

Sevgiliyken filan çokta sallamadigim için ben de bir çok şeyi arkadaşıma, kuzenime anlatırdım cekistirirdik sevgililerimizi ama evlendikten sonra hiç kimse kimseye didik didik kocasını, karisini anlatmıyor bizde. 🙄

İş arkadaşlarına hele bi de kadınlara karşi eşimin beni cekistirdigini, eleştirdigini duysam dev olay olurdu. 😀
Ben de herkesle degil tabi herseyi de degil. ama mesela yakin arkadasima diyorum cocuk bakimina daha fazla yardim etmesini istiyorum yardim az ediyor gibi

Benim is arkadaslarimla aram iyidir, birlikte yer iceriz.
Ama yani is cikisi kahvesi ne alaka, zaten tum gun birliktesin diye dusunurum.

Ama duruma da bagli, dedikodu sezonuysa (atiyorum sirkette buyuk bir yonetim degisikligi olur, departmanlar arasi gecisler olur,..) bir iki haftalik bir mevzuysa olabilir.

Hayır eşlerine gelince çay kahve ısmarlamaz, arkadaşlık yapmazlar başka insanlara vakitleri var bir de canı sıkılıyormuş arkadaşı yokmuş. İnanın çok sinirlendim sizinle vakit geçirince geçmez mi can sıkıntısı. Evlilik bir nevi arkadaşlık da değil mi? Ben sevmiyorum öyle şeyleri ben yapmıyorsam o da yapmamalıdır bence

Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Kızmak için çok haklısınız. Bizim şirkette kanka ayağı kaç kez aldatan insanlar oldu ki bu insanlar evli. Arkadaş arıyorsa kendine siz varsınız. Size söyleyeyim aldatma durumu olur çünkü evden çok iş yerinde daha çok vakit geçiriliyor. En küçük bir şey yakaladığınız zaman ayrılın.

bence haklısınız. bu tarz konularda forumda okuduğum, çoğu kişinin sorun ettiği şeyleri de çok normal bulan biriyim ama bu bana normal gelmedi. grup halinde görüşülüyorsa hiç sorun etmek tabii ki ama birlikte olduğum kişi düzenli olarak bir kadınla buluşsa sorun ederim, şüphelenirim. eskiden de böyle samimi olduğu bir kadını arkadaşı olsa tamam ama yeni biriyle samimi olması can sıkıcı.

Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Ben olsam rahatsiz olduğumu söylerdim, sizinle çay kahve içip kafa dağitsin

Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti
Kendi kendine eziyette kaçıncı revel

Back
X