• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş yerindeki kadın arkadaşları (eşim mi haklı ben mi?)

Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Sevmem ben de böyle şeyleri. Sizle takılsın, erkeklerin olduğu bi spor salonuna gitsin, halı saha maçı bulmaya çalışsın, noluyo ki iş arkadaşınla çay kahve içince tüm gün aynı ortamdasınız zaten orda iç çayını kahveni ?

Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Ablası ne yapsın yahu sacmalamayın. Aile ici olayları duyurmayın uzulen siz olursu uz ağzına laf vermeyin yani.

Ben de işyerinden erkek arkadaslarla oturuyorum arada is çıkışı. Hepimiz evliyiz . Düşundügünüz gibi bir ortam değil yani abartiyorsunuz bence. Arada siz de gidin oturun. Ben arada esimi de çagiriyorum hep beraber oturdugumuz da oluyor . Tanirsanız ortamı görürseniz siz de takilmazsınız bu konuya bence

her gün olmaz her gün olursa art niyet ararım ama ara ara çıkmış
çay kahve içmiş hiç önemsemem

Ben şu kısma takıldım sadece. İnsanlar bütün gün işte. İster istemez bir an önce evime gideyim huzur bulayım diye düşünmesi gerekiyor mu. Koşa koşa evine gidip eşiyle kafa dağıtması gerekirken zaten bütün gün gördüğü insanlarla ekstra mesai harcıyor. Ayda yılda bir olsa anlayacağım, ama haftada iki ne demek. Size yaptığı büyük saygisizlik. Arkadaşlarıyla görüşmek vakit geçirmek isteyebilir. Ama cok istiyorsa sizi de dahil edicek, sonuçta erkek erkeğe degiller. Tam olarak olması gereken budur.

+++ Valla işyerin de herşey konuşulduğu için ne buluyolar sohbet muhabbet bu kadar anlamadım oldukça anlayışlı biri olmama rağmen hoş bulmadım bütün gün sevgilimden çok sizi görüyorum diyorum ben 🤣 ilk işim sevgilimi görmek olur. Habire hergun zaten gördüğüm kişilerle takılmam herşeyin fazlası zarar derler ve fazla muhabbet tez ayrılık da getirir ama kimin bırakılacağı belli olmaz. 😌

Ben çok sorun göremedim ama sık sık görüşüyorsa bende bozulurdum. Peki siz de gitseniz eşinizin yanına iş çıkışı bu çay içmelere hem kızları tanımış olursunuz

Normal yaaa olabilir yani. Evli insanın eşinden başka arkadaşı olamaz diye kural mı var Allah aşkına?
Yeri geliyor insan eşinden bile sıkılıyor.
Bu arada ablasına söyleme fikri aşşırı saçma
İlkokul çocuğunu velisine mi şikayet ediyosun ckdnxsnx
Aynen ben arkadaslarimla esimi çekiştiriyorum bazen iyi geliyor esimle eşimi nasil çekiştireyim:)

Arada bir olabilirde rutine bağladıysa o iş rahatsız olunur tabi haliyle. Mesela bu hafta bir çıkar sonraki hafta çıkmaz sonra 2 çıkar falan. Ama zorunlu gibi haftada 2 rahatsız edici. Bunu böyle anlatın çık ama abartma lütfen de. Birde ablasına söyleme tabi ki çocuk mu eşin o ablası velisi mi ki ona söylüyorsun. Aranızda halledin

İş arkadaşı iş yerinde kalmalı. Ha arada bir organizasyon vs yapılır o şekilde olabilir ama bunu rutin haline getirmek de ne münasebet. Tabii ki haklısınız.

Eşin seni aldatıyor net yani kesin sevgili ayağın da takiliyor , safmısin nasıl boyle bi yalana inanıyorsun, benim esimin oynadığı bi oyun vardi kiz doluydu grubu eşime güveniyorum ama o bi erkek her şey beklenir hemen sildirdim oyunu bazı şeylere erkenden müdahale etmezsen sonra çok ağlarsın uyanik ol canım ne alaka ya disarda çay kahve içmek şok verice kız evli mi peki evli olsa asla böyle bir şey yapmaz emin ol

Muhtemelen dedikodu yapıyorlar . Zaten İşteyken gün boyu birbirleriyle temas halindeler bu süre muhabbete yetmiyorsa oraya iş yerinde rahat konuşamadıkları bir konuyu konuşmak için gidiyorlar. Bu dedikodu olur beraber bir plan olur başka şeyler olur bilemiyorum bu kısmına yorum yapmam için tanıyor olmam gerekiyor.

Eşin seni aldatıyor net yani kesin sevgili ayağın da takiliyor , safmısin nasıl boyle bi yalana inanıyorsun, benim esimin oynadığı bi oyun vardi kiz doluydu grubu eşime güveniyorum ama o bi erkek her şey beklenir hemen sildirdim oyunu bazı şeylere erkenden müdahale etmezsen sonra çok ağlarsın uyanik ol canım ne alaka ya disarda çay kahve içmek şok verice kız evli mi peki evli olsa asla böyle bir şey yapmaz emin ol
Hasta misiniz siz

benim seneler önceki sevgilim aynı böyle iş arkadaşlarıyla kahve içmeye giderdi 1 kız 1 erkek, sonra o kızla ilişki yaşamaya başlamış ve en sonunda da beni şutlayıp evlendiler 😂 yani herkes aynı olacak diye bir şey yok temkinli olmakta fayda var
Ben de aynı şeyi söylüyorum, bana arkadaş hastamisiniz diyor , hayatın gerçekleri bunlar , dünyaya ne gözlük takıp bakiyor bazı kadınlar bilmiyorum

Ara sira olur, sizide davet eder anlarim. Ama hergun olsa bende rahatsiz olurdum. Haftada 1-2 sizinde oldugunuz bir grup halinde aktivite yapsaniz kahveye yemege gitseniz daha iyi olurdu, onlarla hergun yalniz bulusmasindansa.

Bu arada sizi dahada huylandirmak istemiyorum cok, belki esiniz ve siz bambaska bir iliskidesiniz ama: yillar once bizde is yerinde 3 arkadas (2 kiz, 1 erkek) digerlerine nazaran daha yakindik, yaslarimizda benzerdi zaten. Ogle arasina falan beraber cikardik, ama %100 arkadaslik iliskisi sadece. Hatta arada cocugun eside katilirdi bize onunlada arkadastik. Biz iki kiz bekar. Neyse ordan ben 1 yil sonra falan ayrildim. Diger ikisi calismaya devam ediyordu. Cocuk esinden ayrilmis, simdi bizim o diger kiz arkadasla beraber. Cok yil gectiginden bosanma nedeni neydi ne zaman bunlar beraber olmaya basladi falan bilmiyorum detay ama, instagramda elele gozgoze tatillerde fotolarini goruyorum. Eski esinin zoruna gitmistir bence evliyken sikca ayni ortama girdigi kizla beraber olmasi. Uzuldum ve bi garip oldum bende. Hatta is yerinden hic bir evli erkekle ogle arasina kahveye falan gitmem bunu duyduktan sonra

Back
X