- 24 Temmuz 2020
- 268
- 337
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yagmur9248
Bir de niye ablasına şikayet ediyorsunuz
Eşinizle sorununuz varsa konuşup halledin 3. Kişileri sokmayın araya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ne ala! Öyle bir dünya yok ne yazık ki. Iş kadına gelince etrafındaki tüm erkekler kötü niyetli, elalem görse ne düşünür? Oluyor. Iş erkeğe gelince " ama çok iyi kadınlar, neden fesatlık yapiyorsun" oluyor. Kusura bakmasın, empati yapsın ona göre davransın.1-2 görmezden gelse sonra bozulurdu. Bir kere bir toplantıdan erkeğin arabasında geldin sandı çok bozuldu ama kendine gelince sorun yok
Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Tamam, en güzeli evde oturup kendi kendini yemektense kızlarla sen de kahve iç. Baktın sarmıyor, onlara laf arasında laf çarpıt. Rahatsız olduğunu belirt çaktırmadanKızları tanıyorum birinden zarar gelmez ama diğerinden hiç hoşlanmadım çok sinirim bozuluyor bir şey yapıl sinirimi çıkarmam lazım sadece bu yüzden boşayamam tabi ama bir şey de yapmam lazım anlamıyor normal konuşmadan da anlamıyo benim arkadaşım yok ben bunaldım deyip çıkıyo işin içinden
Ne münasebet. Sosyalleşmek istiyorsa erkeklerin çoğunluk olduğu ortamlar bulsun kendine. Kız arkadaşlarla kahve içmek ne oluyor?Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Aaa neden hoşlanmadınız, eşinizin aklına mı girer diyorsunuz.Kızları tanıyorum birinden zarar gelmez ama diğerinden hiç hoşlanmadım çok sinirim bozuluyor bir şey yapıl sinirimi çıkarmam lazım sadece bu yüzden boşayamam tabi ama bir şey de yapmam lazım anlamıyor normal konuşmadan da anlamıyo benim arkadaşım yok ben bunaldım deyip çıkıyo işin içinden
Öğle arasında çay içiyorlar deseydi ben normal herkes iş arkadaşlarıyla içiyor çok ta karışma diyecektim ama iş çıkışı dedi orda olay bozuldu. İş çıkışı eve gelmeden sabahtan akşama kadar zaten yüzyüze baktığı insanlarla niye çay içmeye gidiyor?? Ne saçma yani birbirlerinden ayrılamıyorlar sanki iş bitmil ama hala ayrılmak istemiyorlar biraz daha vakit geçirmek istiyorlar gibi… Ben olsam asla izin vermezdim kavga çıkarırdımBak iş çıkışı çay kahve içiyorlar dediği yerde eski eşim oldu gerisini okumadım. Arkadaşı ben varım benle içsin. Hiç olmadı kahveye gitsin nedemek arkadaşı yok diye.
İş arkadaşlarıyla şehir dışına gezmeye gitmiyor bence görev icabi gidiyor . SEHER BEN IS KADIN ARKADASLARIMLA GEZMEYE GIDICEM DESE hayırdır noluyor dersin?Eşim kadın iş arkadaşlarıyla bazen şehir dışına gidiyor, rahatsızlık duymuyorum, yakışıklıysa bana yakışıklı sanmıyorum kimse kocama göz koysun, arada kahve de içebilir, öğleyin yemeğe de çıkabilir amaaaaa düzenli olarak iş çıkışı çay kahve olayına pek sıcak bakmayabilirim. He, tanıştırır beni, giderim iş çıkışına beraber de otururuz o zaman başka.
Ablasına niye söyleyeceksiniz? Bu sizi küçük düşürür, karısından çekinmeyen ablasını mı dinler?
İş çıkışı saatinde arkadaşları ile kahve içmek istiyorsa sizde gidin hep birlikte sosyalleşin madem.Görmedim ama bilmiyorum ya bana diyor sen arada kafa dağıtıyorsun arkadaşlarınla ailenle benim çevremde erkek yok ben napıyım diyo
İş arkadaşlarıyla şehir dışına gezmeye gitmiyor bence görev icabi gidiyor . SEHER BEN IS KADIN ARKADASLARIMLA GEZMEYE GIDICEM DESE hayırdır noluyor dersin?
Öğlen yemeğe çıkabilir dün benim esimin amirler veda yemegi vardı 7 kadın 5 erkekdi. Hiç sorun yok tabikide gidebilir ama ordan iş yerine gecti.
Bu hanımın beyi kendine sosyal ortam yaratmak istiyor . Eşiyle gezsin dışarıda. Millet evime gideyim diye can atıyor.
Tabiki canım yoksa biz yabani değiliz. Gitsin karısda gelsin niye gelmiyor. Aynı fikirdeyiz .Dedim ya, iş çıkışı normal karşılamam. Evet, mesela bazen atışa gidiyorlar, biliyorsun, şehir merkezine uzak olduğu için arabada yer oldukça kadın, erkek meslektaşlarından merkeze getirdiği oluyor ama iş çıkışı sosyalleşmekse niyeti tanımadığım insanlarla pek olmaz yani düzenli olarak. Ben tanırım, arada da yanlarında olurum onda bile ayda yılda bir olabilir..
Tabiki canım yoksa biz yabani değiliz. Gitsin karısda gelsin niye gelmiyor. Aynı fikirdeyiz .
Bide 2 kız 1 erkekmiş bana karışma bunalıyorum diyormuş yani açık ve net. Adam bekar gibi takılmak istiyor.
Ara sıra İş cikisina sen de git , ortama gir. Kontrol etmek için değil de geçerken uğradım. Evde canım sikildi vs vs bir şekilde yap bunu. Arkadaşlarıyla tanis.Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )