Eşimin iş yerindeki kadın arkadaşları (eşim mi haklı ben mi?)

1-2 görmezden gelse sonra bozulurdu. Bir kere bir toplantıdan erkeğin arabasında geldin sandı çok bozuldu ama kendine gelince sorun yok
Ohhh ne ala! Öyle bir dünya yok ne yazık ki. Iş kadına gelince etrafındaki tüm erkekler kötü niyetli, elalem görse ne düşünür? Oluyor. Iş erkeğe gelince " ama çok iyi kadınlar, neden fesatlık yapiyorsun" oluyor. Kusura bakmasın, empati yapsın ona göre davransın.

Eşim kadın iş arkadaşlarıyla bazen şehir dışına gidiyor, rahatsızlık duymuyorum, yakışıklıysa bana yakışıklı sanmıyorum kimse kocama göz koysun, arada kahve de içebilir, öğleyin yemeğe de çıkabilir amaaaaa düzenli olarak iş çıkışı çay kahve olayına pek sıcak bakmayabilirim. He, tanıştırır beni, giderim iş çıkışına beraber de otururuz o zaman başka.

Ablasına niye söyleyeceksiniz? Bu sizi küçük düşürür, karısından çekinmeyen ablasını mı dinler?

Bunda kesinlikle bir problem yok, problem siz de iş çıkışı oturup çay kahve içseniz problem eder mi? Yani kendine gelince sorun yok size gelince sorun oluyorsa asıl problem budur.

Bu tarz konular bana çok çağ dışı geliyor. Kadın erkek hem okul hem iş hem sosyal hayatta birlikteyken hala daha 2023 senesinde iş arkadaşıyla haftada bir içilen çayın kahvenin sorun olmasına gerçekten şaşırıyorum. Neden rahatsız oluyorsunuz? Sizin nikahınız mı düşüyor eşiniz karşı cins biriyle oturduğunda?

Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )

Gerçekten ablasına söyleyeceğim nedir çocukmusunuz siz?

Yani öğlen arası felan olsa anlarım ama işten sonra bi saat kahve içmekle kafa dağıtılmaz.

Kızları tanıyorum birinden zarar gelmez ama diğerinden hiç hoşlanmadım çok sinirim bozuluyor bir şey yapıl sinirimi çıkarmam lazım sadece bu yüzden boşayamam tabi ama bir şey de yapmam lazım anlamıyor normal konuşmadan da anlamıyo benim arkadaşım yok ben bunaldım deyip çıkıyo işin içinden
Tamam, en güzeli evde oturup kendi kendini yemektense kızlarla sen de kahve iç. Baktın sarmıyor, onlara laf arasında laf çarpıt. Rahatsız olduğunu belirt çaktırmadan

Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )
Ne münasebet. Sosyalleşmek istiyorsa erkeklerin çoğunluk olduğu ortamlar bulsun kendine. Kız arkadaşlarla kahve içmek ne oluyor?

Ben şu kısma takıldım sadece. İnsanlar bütün gün işte. İster istemez bir an önce evime gideyim huzur bulayım diye düşünmesi gerekiyor mu. Koşa koşa evine gidip eşiyle kafa dağıtması gerekirken zaten bütün gün gördüğü insanlarla ekstra mesai harcıyor. Ayda yılda bir olsa anlayacağım, ama haftada iki ne demek. Size yaptığı büyük saygisizlik. Arkadaşlarıyla görüşmek vakit geçirmek isteyebilir. Ama cok istiyorsa sizi de dahil edicek, sonuçta erkek erkeğe degiller. Tam olarak olması gereken budur.

Kızları tanıyorum birinden zarar gelmez ama diğerinden hiç hoşlanmadım çok sinirim bozuluyor bir şey yapıl sinirimi çıkarmam lazım sadece bu yüzden boşayamam tabi ama bir şey de yapmam lazım anlamıyor normal konuşmadan da anlamıyo benim arkadaşım yok ben bunaldım deyip çıkıyo işin içinden
Aaa neden hoşlanmadınız, eşinizin aklına mı girer diyorsunuz.
Çevreye mi güvenmiyorsunuz.
Bence arada yapılabilir bir aktivite ya haftada bir falan.
Ablasına da söylemeyin ne alaka🤦‍♀️

Sizi toplantı sonrası erkek iş arkadaşının eve bırakmış olma düşüncesi bile eşiniz için sorun ama kendisi haftada 1-2 gün kadon iş arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor. Sadece şu bile sebeple sorun çıkarır minnoş bünyem.

Ama ablasına söyleme düşüncesi çok çocukça. Ne yapacak ablası kulağını mi çekecek eşinizin?

Bak iş çıkışı çay kahve içiyorlar dediği yerde eski eşim oldu gerisini okumadım. Arkadaşı ben varım benle içsin. Hiç olmadı kahveye gitsin nedemek arkadaşı yok diye.
Öğle arasında çay içiyorlar deseydi ben normal herkes iş arkadaşlarıyla içiyor çok ta karışma diyecektim ama iş çıkışı dedi orda olay bozuldu. İş çıkışı eve gelmeden sabahtan akşama kadar zaten yüzyüze baktığı insanlarla niye çay içmeye gidiyor?? Ne saçma yani birbirlerinden ayrılamıyorlar sanki iş bitmil ama hala ayrılmak istemiyorlar biraz daha vakit geçirmek istiyorlar gibi… Ben olsam asla izin vermezdim kavga çıkarırdım

Eşim kadın iş arkadaşlarıyla bazen şehir dışına gidiyor, rahatsızlık duymuyorum, yakışıklıysa bana yakışıklı sanmıyorum kimse kocama göz koysun, arada kahve de içebilir, öğleyin yemeğe de çıkabilir amaaaaa düzenli olarak iş çıkışı çay kahve olayına pek sıcak bakmayabilirim. He, tanıştırır beni, giderim iş çıkışına beraber de otururuz o zaman başka.

Ablasına niye söyleyeceksiniz? Bu sizi küçük düşürür, karısından çekinmeyen ablasını mı dinler?
İş arkadaşlarıyla şehir dışına gezmeye gitmiyor bence görev icabi gidiyor . SEHER BEN IS KADIN ARKADASLARIMLA GEZMEYE GIDICEM DESE hayırdır noluyor dersin?

Öğlen yemeğe çıkabilir dün benim esimin amirler veda yemegi vardı 7 kadın 5 erkekdi. Hiç sorun yok tabikide gidebilir ama ordan iş yerine gecti.

Bu hanımın beyi kendine sosyal ortam yaratmak istiyor . Eşiyle gezsin dışarıda. Millet evime gideyim diye can atıyor.

Görmedim ama bilmiyorum ya bana diyor sen arada kafa dağıtıyorsun arkadaşlarınla ailenle benim çevremde erkek yok ben napıyım diyo
İş çıkışı saatinde arkadaşları ile kahve içmek istiyorsa sizde gidin hep birlikte sosyalleşin madem.
Tek derdi sosyalleşmek ise birlikte de yapabilirsiniz.

İş arkadaşlarıyla şehir dışına gezmeye gitmiyor bence görev icabi gidiyor . SEHER BEN IS KADIN ARKADASLARIMLA GEZMEYE GIDICEM DESE hayırdır noluyor dersin?

Öğlen yemeğe çıkabilir dün benim esimin amirler veda yemegi vardı 7 kadın 5 erkekdi. Hiç sorun yok tabikide gidebilir ama ordan iş yerine gecti.

Bu hanımın beyi kendine sosyal ortam yaratmak istiyor . Eşiyle gezsin dışarıda. Millet evime gideyim diye can atıyor.

Dedim ya, iş çıkışı normal karşılamam. Evet, mesela bazen atışa gidiyorlar, biliyorsun, şehir merkezine uzak olduğu için arabada yer oldukça kadın, erkek meslektaşlarından merkeze getirdiği oluyor ama iş çıkışı sosyalleşmekse niyeti tanımadığım insanlarla pek olmaz yani düzenli olarak. Ben tanırım, arada da yanlarında olurum onda bile ayda yılda bir olabilir..

Dedim ya, iş çıkışı normal karşılamam. Evet, mesela bazen atışa gidiyorlar, biliyorsun, şehir merkezine uzak olduğu için arabada yer oldukça kadın, erkek meslektaşlarından merkeze getirdiği oluyor ama iş çıkışı sosyalleşmekse niyeti tanımadığım insanlarla pek olmaz yani düzenli olarak. Ben tanırım, arada da yanlarında olurum onda bile ayda yılda bir olabilir..
Tabiki canım yoksa biz yabani değiliz. Gitsin karısda gelsin niye gelmiyor. Aynı fikirdeyiz .
Bide 2 kız 1 erkekmiş bana karışma bunalıyorum diyormuş yani açık ve net. Adam bekar gibi takılmak istiyor.

Ben de bir önceki işyerimde kadınlı erkekli güzel bir grup kurmuştum. Haftada 1-2 kez çıkışta mutlaka bir yerde oturup bira içerdik. İş stresinin üzerine o kadar iyi gelirdi ki o bira. Oturup müdürlerin dedikodusunu yapardık. Cuma akşamları daha uzun tutardık, yemek filan da yerdik. Eşimin iş yeri sapa bir yerde olduğu için böyle şeyler yapamıyor. İş biter bitmez servislere dağılıyorlar. Ama yapabilseydi asla bir şey söylemezdim. Stresini attığı için mutlu olurdum.

Ne ben ne de eşim dünyayı penisi olanlar-vajinası olanlar olarak ikiye ayırmıyoruz. Arkadaş arkadaştır. Eşinize güvendikten sonra gerisi boş. Aldatmaya niyeti olan erkek oto sanayide de çalışsa aldatır.

Tabiki canım yoksa biz yabani değiliz. Gitsin karısda gelsin niye gelmiyor. Aynı fikirdeyiz .
Bide 2 kız 1 erkekmiş bana karışma bunalıyorum diyormuş yani açık ve net. Adam bekar gibi takılmak istiyor.

Bunalımına tükürsünler 😬

Ara sıra İş cikisina sen de git , ortama gir. Kontrol etmek için değil de geçerken uğradım. Evde canım sikildi vs vs bir şekilde yap bunu. Arkadaşlarıyla tanis.

Back
X