- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Çözer mi hiç?
Biri minicik bebek diğeri iki yaşında falandı o sıralar. Eve bi girdik içleri çıkmış aglamaktan, altları kirli karınları aç. Çok sinir bozucuydu. Çocukları aldı gitti adam sonra, ne oldu ne yaptılar bilmiyorum.
inşallah iyilerdir, kadının psikolojisini, o adamdan neler çektiğini bilemem yargılayıcı olmak istemem ama bi anne yavrularını nasıl bırakabilir ki, kendilerini doğuran insana muhtaç iki tane küçücük aciz bebek.
O kiz onu ezmiyosa kendini iyi hissettigi icin gonlu kaymis olabilir. angelina jolie de aldatildi evdeki hizmetciyle. bizim bi tanidik da esini sundan dolayi aldatiyodu. esi cok seviyomus ama dillendirmiyomus. baska bi kadin cikti karsisina askindan öluyodu surekli sevgisini hissettiriyodu diye adami kendine bagladi. ama tam tersi olsaydi adam bu sefer de kendini surunduren bi kadinla aldtabilirdi. ne bileym zor isler. Allah yardmcnz olsn. dedgm gbi bana sizin karsinzda eksik hissediyo dye onunla kendini tamamliyo gibi geldi. biraz pofpoflamayi deneyeblrsnz benim fikrim tabi. bence o sekilde yaniniza cekersiniz. belki o kiz oyle yapiyodur
Valla ben usenirim simdi diye yazmadim. Duzuncelerime tercuman oldunuz. Bu konu Hollywood filmi gibi kimin eli kimin cebinde belli degil. Sanki Amerika da yasiyoruz herseyin b...kunu cikardilar. Saoittilar iyice bu ne rezillik vallaEşin bunları okuyorsa şunu bilsin ki, sen bu adama baya bi sabır ve tahammül göstermişsin.
İlla yatakta basmak gerekmiyor benim gözümde bu aldatılmaktır resmen. Sen karısısın, herkesten önce senin önceliğin olmalı. Sen rahatsız olduğun halde seni çiğneyip geçiyorsa, o kıza senden daha fazla değer veriyor.
Yerinde olsaydım çoktan boşanmıştım. Hatta kolundan tutup kapının önüne getirip ''şimdi bilmem ne yap git ona kıy nikahı, en azından karı koca olursanız şu yaptıkların tuhaf görünmez'' der kapıyı suratına çarpardım.
Çocuğumu bile göstermezdim, gitsin o çok değerli çok sevgili kızdan bi tane çocuk yapsın ona babalık etsin.
Benim eşim bunları yapsa var ya o kızı da eşimi de rezil eder, bi daha da ne benim ne çocuğumun yüzünü göstermezdim.
İş dışında konuşmaları bile kabul edilemez. Ben ''şunu giy'' diyeceğim de, eşim tutup ''bir de x'e sorayım'' diyecek?
o takacağı kravatla boğarım onu orda. benim olduğum ortamda eşim başka kadınla asla ilgilenemez! ben varken eşimin yanına başka bir kadın asla oturamaz!! hoş evli barklı bi adam karısı yanında yokken bile başka bi kadınla bu denli samimi olamaz! hayat arkadaşı sen misin o kız mı?? herkes yerini bilecek, evli barklı adam gibi davransın.
ha madem bu kadar normal, sen de bul kendine bir erkek arkadaş, sen de böyle yap, o sana kızdığında da ''aaa canım sen art niyetlisin'' de.
kusura bakmasın da eşinin bu yaptığının bizim lugatımızda çok güzel bir ismi var da, hakaret ve küfür yasak olduğu için yazamıyorum, senin eşin yüzünden banlanmama değmez!!!
Çok sinirlendim öyle böyle değil. Eşin ya evli barklı adam gibi davransın, kız da haddini yerini bilsin, ya da boşan sana hakettiğin değeri verecek biriyle evlen. Bu hayat böyle gitmez, nokta!
Boyle seyler okuyunca korkuyorum. Sacma gelmiyoda degil. Cunku basta herkes birbirini sever dillendirir yapisik gezilir. Bi sure sonra azalir.
Hem kadin guldur. Gul ya acar ya solar. Erkek karisina hissettirse, kadinda kocasina hissettirir boyle dusunuyorum. Bilmiyorum ezberim bozuldu
Pek oyle olmuyo gercek hayatta bence. mesela derler hep kocanizin parasni yiyin diye. biriktirince gidip kendilerini kullanan kadinlara harciyolar mesela boyle ornekler de var. ama mesela harcatiyosan bu sefer sana musrif deyip daha tutumlu bi kadina da asik olablr. zor isler. zaten aldatmayan erkek de pek yok diyolar ama. gunubirlik aldatmakla boyle surekli biriyle aldatmak farkli seyler. o duygusal bag da muhtemelen kendini tamamladigi icin kurulmus.
Buna doyumsuzluk, sukursuzluk denir. Bi erkek aldatiyosa her seyi goze almis ve kimse umrunda degil demektir.
Mubarek buyurmus esinizin bi kotu huyunu gorunce iyi huyunu dusunun diye boyle birseydi yanlis olmasin
Yani aldatmak isteyen her seyi bahane eder aldatir. Fazla ilgili az ilgili kilolu zayif cirkin guzel
Sonucta aldattigi kiside bi insan ve ondanda bikabilir. Her zaman daha iyisi vardir tabiri caizse cunku doyumsuz boyle insanlar. Allahtan belalarini ariyolar
Biz hepimiz abartyormusuz bu kadar kisi o hakliymis canim.Okuttun mu eşine bişey yaz
Yazdim canim simdiİnanmiyorum konu sahibi 3dk once aktifmis ve bir sey yazmadi
Boşanmayı düşünmüyorsan annene falan gitme olayı bi sobuca kavuşturana kadar. zaten istediği buysa karşı tarafın ekmeğine yağ sürmüş olursun. ha yok boşancam diyosan bilememKizlar esim geldi o yuzden giremedim nete. Cok buyuk tartistik konusmuyoruz simdi. O kac kere. Yaptiklarinin farkinda olmadigini dert etmemi gerektirecek bir sey olmadigini yine dillendirdi durdu. Cocugumu elletmedim konusmadim . kiyametler koptu. Agla agla gozlrrim sisti. Dedi ki bundan sonra asla boyle seyler olmayacak. Meraba meraba. Dunde tartismistik bugun kendi gelmis otobus biletini ghosteriyor kanit olarak. Bunlar icin gec kaldigini ve ne zamandir evimizde ki tek kavga sebebinin bu kiz oldugunu soyledim.mesela diyor ki seni arkada biraktgimi fark etmedm ozru hatasindan buyuk. Kac kere ozur diledi daha dikkatli olacagim dedi. Cok kavga ettm benmle konusma dedim ve konusmadm yataklar ayri suan. Annemlere gidecegim bi hafta on gun kalacagim ama anca aybasinda gidebilirim suan durumum musayt degil. İnceldigi yerden kopsun ne olacaksa olsun. Kizlar aranizda fake diyen dlga geciyor diyenler var. İsim gucum yok ta boyle seylerle kafa mi yoracagim. Bu vicdan meselesi Allah korkum var kimseye yalan soylemedm soylemem de.evimde bi huzursuzluk vardi paylasmak istedim paylastim. Cunku esim her zaman onun nesini kafana tskiyorsn abargyrsun diyip duruyor. Sakin degilim cok sinirliyim cok uzgunum kirginim paramparcayim . olaylarin anlatabildgim kadarini anlattim. Burdan yaziyla naSil ifade edebilirim ki. Uc gunluk dunya uzulmemem gerektigini cok iyi anladim. İnsanin anasi babasi kardesinden baska kimseden hayir yok. Dunyaya bir kere geliyorum onu da gozyasi dokerek gecirmeyecegim. Gerekeni yapacagim cocugumla mutlu olacagim. Tek gercegim nefesim melegim evladim kollarimda olsun herseyin ustesinden gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?