Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Ben şok ben iptal .. Bu ne yaa abatmayi birakin sabirlisinz diyeblrm okurken bile gerildim yani benim esim bunun bi tanesini yapsa mahvederm hrhlde esinizin bnce zaafı var kiza atesle barut yan yana durmaz canim o kdar brlikten konusmadan bsey olmadiysa bile eli kulagindadir olur.. Bi sekilde cozum bul bitir olayi resti cek yani resmen 2. Kadin o değilde sen olmussun allah sabir versin

aslında ben de kıskanç biriyim ama eşine ve arkadaşına güvendikten sonra bi yerde kıskançlıkta hissetmiyorsun pek.
mesela benim annemin de bi arkadaşı var, ben de severim ablam gibidir, bazen gelir bizde kalır film gecesi falan yaparız,

apartmanda dedikodumuzu çıkarmışlar ''kadın nasıl gelip bizim evde kalabiliyormuş, evin adamından hiç çekinmiyor muymuş, bu nasıl genişlikmiş bizdeki, kadın gelip babamın olduğu ortamda otururken annem hiç mi rahatsız olmuyormuş''
daha neler neler.

evinde yangın mangın da çıkmadı, canımız istiyor öyle planlıyoruz. annem diyor ki ''ben babanla x'i aynı odaya koyup kilitleyim günlerce orda kalsınlar, yine de birbirlerine o gözle bakmazlar, biri 25 senelik kocam, biri 18 senelik dostum''

ama bunu dışardan gören gözler genişlik, midesizlik olarak algılıyor artık o pis kafalarında neler canlanıyorsa.

Öyle diyen demek ki bir arkadaşının eşiyle aynı ortama girse adama gözü kayacak. Niyet meselesi.

Ben eşimi değil en yakın arkadaşımla bir ordu kadınla aynı odaya kapatırım gözüm arkada kalmaz. Bu koşulsuz güvendiğimden değil, ne kadar sakınsam da isterse yapabilecek olduğunu bildiğimden.

Gerçek değildir bu konu diye düşünmek istiyorum. Bunun bitanesini yapsa eşim çok fena olay olur. Böyle bi durum bizim ilişkide mümkün değil.. abartmıyorsunuz,abartın.. olay çıkartın.

aynen ya.bu nedir.inanın tamamını bile okuyamadım.yetti.kankaymış.sizinde erkek kankiniz olsun da göreyim

Şiddet eğilimim yoktu ama..
Adamın kafasını o kızın da bacaklarını çatır çatır kırardım :KK62:

Ne kankası be böyle kankamı olur ve ben bunu bilir bunu söylerim kadın ve erkekten kanka olmaz kıza da ima et istemiyorum de kocanada söyle istiyorsan onla kalll de vallahi eşimi ne hale getiririm böyle bir durumda bilmiyorummm artıkkk

Bak ben hiç ama hiç kıskanç değilim dir ama bence bile bukadar ı pes doğrusu.
Bence eşin bal gibi de hayran kadına. Kesin tavrını koy canım.

Öyle diyen demek ki bir arkadaşının eşiyle aynı ortama girse adama gözü kayacak. Niyet meselesi.

Ben eşimi değil en yakın arkadaşımla bir ordu kadınla aynı odaya kapatırım gözüm arkada kalmaz. Bu koşulsuz güvendiğimden değil, ne kadar sakınsam da isterse yapabilecek olduğunu bildiğimden.

kesinlikle bu çok doğru... hiç unutmuyorum bi keresinde nişanlımla çay içmeye gitmiştik, mekanın sahibi yaşlı bi amcaydı bizle biraz sohbet etmişti. nişanlım o zamanlar kadının çalışması konusunda geri kafalıydı. ''ben seni çalıştırmam evlenince'' diye ahkam kesip duruyordu. o amcanın yanında da bu konu açıldı. amcaya dedi ki ''ben karımı o kadar erkeğin olduğu ortama sokmam''
amca da demişti ki ''çok yanlış düşünüyorsun oğlum, eğer bu kızın içinde varsa eve de kapatsan, üstüne kilitler de vursan bir yolunu bulur yine yapar, ama içinde yoksa dünyanın öbür ucuna göndersen özgür bıraksan yine sadakatli davranır. sen bu kızın içinde ihanet olduğunu mu düşünüyorsun da çalıştırmayacaksın?''

nişanlım adama cevap bile verememişti eveleyip gevelemişti :) şimdi memur ol özelde sıkıntı çekersin diyor :))

kesinlikle bu çok doğru... hiç unutmuyorum bi keresinde nişanlımla çay içmeye gitmiştik, mekanın sahibi yaşlı bi amcaydı bizle biraz sohbet etmişti. nişanlım o zamanlar kadının çalışması konusunda geri kafalıydı. ''ben seni çalıştırmam evlenince'' diye ahkam kesip duruyordu. o amcanın yanında da bu konu açıldı. amcaya dedi ki ''ben karımı o kadar erkeğin olduğu ortama sokmam''
amca da demişti ki ''çok yanlış düşünüyorsun oğlum, eğer bu kızın içinde varsa eve de kapatsan, üstüne kilitler de vursan bir yolunu bulur yine yapar, ama içinde yoksa dünyanın öbür ucuna göndersen özgür bıraksan yine sadakatli davranır. sen bu kızın içinde ihanet olduğunu mu düşünüyorsun da çalıştırmayacaksın?''

nişanlım adama cevap bile verememişti eveleyip gevelemişti :) şimdi memur ol özelde sıkıntı çekersin diyor :))

Amcanın ellerinden öpmek lazım.

Yıllar önce bir kiracımız vardı. Kız 20 yaşında falan evli biri bebek iki çocuklu, kocası da ondan hallice. Adam eve kapatırdı kızı, perde açmak bile yasaktı. Sonra o kız adamı aldatıp çocukları evde bırakıp başka bir adama kaçmıştı. Polisle kapıyı kırıp çıkarmıştık bebeleri evden. Aklıma geldi yine üzüldüm bak.

Gaz vermeyi hic sevmem.ama iyi dayaniyorsunuz boyle bir "arkadasliga"benim esim olsa ki esim univde okurken hep kiz kankisi vardi ama hic suphe dahi duymadim.oyle gozgoze gelmk yanyana olmak icin cabalamaalrini olmadi ama sizinki gibi yapsaydi coktan birseyler biterdi

Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz
Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.

birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.

O kiz onu ezmiyosa kendini iyi hissettigi icin gonlu kaymis olabilir. angelina jolie de aldatildi evdeki hizmetciyle. bizim bi tanidik da esini sundan dolayi aldatiyodu. esi cok seviyomus ama dillendirmiyomus. baska bi kadin cikti karsisina askindan öluyodu surekli sevgisini hissettiriyodu diye adami kendine bagladi. ama tam tersi olsaydi adam bu sefer de kendini surunduren bi kadinla aldtabilirdi. ne bileym zor isler. Allah yardmcnz olsn. dedgm gbi bana sizin karsinzda eksik hissediyo dye onunla kendini tamamliyo gibi geldi. biraz pofpoflamayi deneyeblrsnz benim fikrim tabi. bence o sekilde yaniniza cekersiniz. belki o kiz oyle yapiyodur

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Kizi bilmiyorum ama kocan bildigin aşik o kiza. kizi bilmiyorum dedim cunku bosluktan dolayi kocana sarmis olabilir. bence aralarini bozmak lazim bi sekilde. sen nasil katlaniyosun anlayamadim ben?

Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor.

Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor.

Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor.

Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie.

Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum.

Ay çok öfkelendim, bu ne biçim şey! Ne kızmış arkadaş çocuğundan bile önemli!
Sizi bilmiyorum ama ben çıldırırdım artık.
Allah korusun böylesinden. Arsızlık bu!
Ayrıca biri demiş cinsiyet farketmez diye, aynen öyle kim olursa olsun cinsiyeti ne olursa olsun bu kadar ikinci plana atılması görmezden gelinmesi bir eşin çok çok sinir bozucu, fakat karşı cins olması buna bir artı daha katıyor haliyle..

Eksiği var faalasi yok inanin. Esimin o is yerinden ayrilmasini istyorum. Ona gore o kia erkek bi kanka gibiymis.
Bizim işuerinde de böyle bir ikili var.Adam evli kadın boşanmış.Hep birlikte geziyor birlikte çalışıyorlar.Aynı yerde depilseler aynı yere geçiyorlar.Yanlış anlaşılmaktan hiç çekinmiyorlar.Karısı bu arkadaşığı biliyor mu diye merak ediyorum..
Konu sahibi normal değil.Olay çıkarırım ben olsam.Sen hiç itiraz etmedin mi,son kısmı okumadım yetti ilk satırlar.

Amcanın ellerinden öpmek lazım.

Yıllar önce bir kiracımız vardı. Kız 20 yaşında falan evli biri bebek iki çocuklu, kocası da ondan hallice. Adam eve kapatırdı kızı, perde açmak bile yasaktı. Sonra o kız adamı aldatıp çocukları evde bırakıp başka bir adama kaçmıştı. Polisle kapıyı kırıp çıkarmıştık bebeleri evden. Aklıma geldi yine üzüldüm bak.

ben de üzüldüm özellikle çocuklara, kim bilir nasıl korkmuşlardır, ama tam da amcanın verdiği örnekteki gibi kocasının eve kapatıp perdeyi bile açtırmaması neyin çözümü olmuş?

Simdi aklima geldi senler once isyerime eski isinde calisirken iserine gitmistim.bi kiz vardi bekar esime boyle abuk subuk bakmalr yalakakik falan yapmisti yanimda ki esim mesafelidir kizlara karsi.bende inadina esime sirnasip cilveler yapmistim.isini biraksin demej kolay bence oncr esiniz kabul wtmeli size saygisizlik yaptigi sonra zaten mesafe koyar karsi tarafa

ben de üzüldüm özellikle çocuklara, kim bilir nasıl korkmuşlardır, ama tam da amcanın verdiği örnekteki gibi kocasının eve kapatıp perdeyi bile açtırmaması neyin çözümü olmuş?

Çözer mi hiç?

Biri minicik bebek diğeri iki yaşında falandı o sıralar. Eve bi girdik içleri çıkmış aglamaktan, altları kirli karınları aç. Çok sinir bozucuydu. Çocukları aldı gitti adam sonra, ne oldu ne yaptılar bilmiyorum.

He he daha öncede hacda şehit olanlara pestil olmuşlar demiştin değilmi buda ayrı bir algı!!sanırım... neyse aykırı bir tipsiniz hiç bir ortak noktada buluşabileceğimizi sanmıyorum çünkü dost olduğunuzu düşünmüyorum... olayı milliyetçilik olarak algılayıp eleştirenlere de birinin yazdığı w ile dalga geçenlere de hiç şaşırmıyorum çünkü özünde sorun olmasa çıkıp burada sizin yazdığınız o ince ama kasıtlı hakareti algılayacak..... neyse siz orada 1-2 belkide 100 bilemeyeceğim adamı test etmiş olabilirsiniz sapık da olabilirler ve Türk de eee sizin o ülkedeki çok beğendiğiniz arkadaşlar dahamı düzgün eğer evet ise ok o zaman biz başka dünyada yaşıyoruz haberler de yalan hayırsa çıkın meydana söyleyin bakalım sizin erkekleriniz böyle diye aynen Türk erkeklerine söylediğiniz hakaretleri kast ediyorum!! bakalım sizi orada nasıl barındırıyorlar!!!neyse gene söylüyorum özünde biraz Türk olsa bu kadar genelleme yapamazsın ama sanırım tartışılacak mevzu değil sizin için çok geç kalınmış.....

Bu mesaj tam KIBlik, ancak, Mune daha once hepimizi uyardi.

Yalniz bir "rica"da bulunacagim. Bir daha hic bir kadina asla

"1-2 belkide 100 bilemeyeceğim adamı test etmiş olabilirsiniz" demeyin. Bu gercekten sahsa yonelik ve edep kurallarina aykiri. Tesekkurler.

He he daha öncede hacda şehit olanlara pestil olmuşlar demiştin değilmi buda ayrı bir algı!!sanırım... neyse aykırı bir tipsiniz hiç bir ortak noktada buluşabileceğimizi sanmıyorum çünkü dost olduğunuzu düşünmüyorum... olayı milliyetçilik olarak algılayıp eleştirenlere de birinin yazdığı w ile dalga geçenlere de hiç şaşırmıyorum çünkü özünde sorun olmasa çıkıp burada sizin yazdığınız o ince ama kasıtlı hakareti algılayacak..... neyse siz orada 1-2 belkide 100 bilemeyeceğim adamı test etmiş olabilirsiniz sapık da olabilirler ve Türk de eee sizin o ülkedeki çok beğendiğiniz arkadaşlar dahamı düzgün eğer evet ise ok o zaman biz başka dünyada yaşıyoruz haberler de yalan hayırsa çıkın meydana söyleyin bakalım sizin erkekleriniz böyle diye aynen Türk erkeklerine söylediğiniz hakaretleri kast ediyorum!! bakalım sizi orada nasıl barındırıyorlar!!!neyse gene söylüyorum özünde biraz Türk olsa bu kadar genelleme yapamazsın ama sanırım tartışılacak mevzu değil sizin için çok geç kalınmış.....

kimin özünün ne olduğunu sen nerden biliyorsun da sorun olduğuna karar veriyorsun
türk erkeğini koruduğunuz kadar türk kadınını korumuyorsunuz
Yinemipilav Yinemipilav a nereden sataşacağınızı şaşırmışsınız bir kaç konuda bilenip liseli ergenler gibi laf sokmaya gerek yok ona laf sokmak için tartışmaya başkalarını da sokmaya gerek yok.

Back
X