- 22 Kasım 2010
- 11.265
- 20.056
- 598
- Konu Sahibi halime ve ahmet
-
yakında kendı eşi atılır ordan eşiniz sureklı gelıp dıkkat cekıyor elemanlarımın huzurunu bozuyor gelmemesını tavsıye edebılır coooooooooooooook yakışıklı beyeKonunun öğretmenin işini nasıl yaptıgı ile ne alakası var?
Bir öğretmenin orada çalısmayan eşi diğer öğretmenin nasıl çalıstıgını nereden bilip hangi gerekceyle kovdurtmak için basvurabilir ki?
asıl siz konuyu yanlıs okumussunuz:)
Kesinlikle böyle kabalık olur mu ya, benim eşim birine böyle hodukluk yapacak canını okurum.Eşinizin "guzel olmamış, eşimin kahvesi daha guzel" demesini okuyunca gozlerim portledi.
siz de sıkıldınız konudan :)konu sahibi konunuzu kapatmak istiyorsanız,kapatayım
Evetsiz de sıkıldınız konudan :)
yok. emin olmak için sordum,konu sahibi sorma nedenimi biliyorsiz de sıkıldınız konudan :)
kısaca kapatayımmı konunuzu
Ağzına sağlık. ..Karı koca toplum içindeki davranışlarnız ne kadar avam, ne kadar nezaketsiz. Oralarda öğretmenlerin arasına giriyorsunuz, insan biraz utanır be ettiği lafa. O kahve meselesi tam fiyasko olmuş. Eşinizin dediği laf üstüne sizin kahkahanız filan, kezbanlık akıyor ya, kusura bakmayın . Bu tür meseleleri de dershane gibi ortamlara taşımayın. Orası bir iş yeri, ve bir eğitim binası. Oradaki diğer öğretmenler sizin kıskançlığınızı, kocanızın saçma ispat çabalarını izlemek zorunda değil. Gidin evinizde halledin kıskançlığınızı. Benim iş yerime işi olmayan bir kadın kocasını teftişe gelip bir de benim iş ortamımda 2 kadın-1 erkek temalı şov yapsa, gider şikayet ederim müdüre. Utanmıyor musunuz orada çalışan insanların arasına girip huzursuzluk vermeye, böyle ortamlar yaratmaya? Orada işiniz yok, oturun evinizde. Kocanıza güvenmemeniz sizin sorununuz.
Karı koca aşın bazı şeyleri. Oralarda o iyi anlaştığınız kişilere bile alay konusu olmuşsunuzdur. Çünkü hareketleriniz cidden gülünç. İnsanlar salak değil. Sizin oraya niye gittiğinizi, eşinizle evde ne kıskançlık kavgaları yaptığınızı veya en ufak bir vesileyle yapabileceğinizi, o iş yerindeki her "dişi"ye ne gözle baktığınızı anlamıyor mu sanıyorsunuz? Sonra size gelip de "kocan seni çok seviyor, bize anlatıyor, valla yolda gelirken bile özlüyor" gibi gereksiz lafların altında yatan sebepleri hepsi biliyor ve size gülüyor. Büyüyün biraz. Evliliğiniz çok sığ. Aşın bunları.
hanımefendı buradakı yorumları gercekten cıddıye alın yazanlar buranın mudavımlerı ve dedıklerı cogu zaman doğru cıkar kocanızı kıskanın ama baskalarını sokmayın ılışkınıze başkalarını rencıde etmeyınn yasınız kaç bılmıyorum ama cogu uıyenın dedıgı gıbı çocukluk sız de kırılmayın yazılanlardan
Evet lütfen kapatınkısaca kapatayımmı konunuzu
konu sahibinin isteğiyle konuyu kapatıyorumEvet lütfen kapatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?