eşimin iş yerindeki yılışık bayan

Esin de senin yüzünden cok ayip etmis.zumreye edilecek laf mi dedigi
l? Ayrica cok da komik, esimden başkasınin kahvesimi icmem bilmemne, bir de ustune sizin histerik kahkahaniz.m.umarim bunlar olurken baskasi yoyoktur zira cok gulunc bir durum olusmus.buldumcuk olmak denir bubuna.o sevdiğiniz kizlarin da sizi yadirgayip arkanizdan konustuklarina emin olabilirsin.

yakında kendı eşi atılır ordan eşiniz sureklı gelıp dıkkat cekıyor elemanlarımın huzurunu bozuyor gelmemesını tavsıye edebılır coooooooooooooook yakışıklı beye

o bayan öğretmen çok geç saat araması dışında başka bir yanlış göremedim ben.onun dışında kahve yapıp getirmesinde ne gibi bir kötülük var karı koca bayan arkadşı resmen ezmişsiniz.bence o bayan sizin kıskanç olduğunuzu çok iyi anlamıştır ve gereksiz kıskançalrınıza oflayıp pufluyordur.

Eşinizin "guzel olmamış, eşimin kahvesi daha guzel" demesini okuyunca gozlerim portledi.
Kesinlikle böyle kabalık olur mu ya, benim eşim birine böyle hodukluk yapacak canını okurum.
Bi de müdüre şikayet etmiş eşi, ne demiş acaba, çok merak ettim. (Ordan attırın diyen üyeye ne diyeceğimi bilemedim ayrıca)
Allahım böyle insanlarla karşılaştırma bizi. Imza; (Evli) bir matematik öğretmeni. ..

Cok cocukca... Benim baban seninkini döver misali... Esinizde zorla kizlara laf sokuyor sirf siz sorun cinartmayasiniz diye... Cok yapmacik... Bende kiskancimdir ama ne kendimi nede esimi gülünc duruma düsürmem... Kahkaha patlatmak nedir yahu? Kizi bozmamissiniz baya kendinizi rezil etmissiniz... Kendine ve esine güvenen bi kadin böyle davranmaz... Arkanizdan neler kayniyordur bilseniz...

Ağzına sağlık. ..

hanımefendı buradakı yorumları gercekten cıddıye alın yazanlar buranın mudavımlerı ve dedıklerı cogu zaman doğru cıkar kocanızı kıskanın ama baskalarını sokmayın ılışkınıze başkalarını rencıde etmeyınn yasınız kaç bılmıyorum ama cogu uıyenın dedıgı gıbı çocukluk sız de kırılmayın yazılanlardan

konu kapanmadan son görusumu yazayım deım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…