eşimin iş yerindeki yılışık bayan

Karı koca toplum içindeki davranışlarnız ne kadar avam, ne kadar nezaketsiz. Oralarda öğretmenlerin arasına giriyorsunuz, insan biraz utanır be ettiği lafa. O kahve meselesi tam fiyasko olmuş. Eşinizin dediği laf üstüne sizin kahkahanız filan, kezbanlık akıyor ya, kusura bakmayın . Bu tür meseleleri de dershane gibi ortamlara taşımayın. Orası bir iş yeri, ve bir eğitim binası. Oradaki diğer öğretmenler sizin kıskançlığınızı, kocanızın saçma ispat çabalarını izlemek zorunda değil. Gidin evinizde halledin kıskançlığınızı. Benim iş yerime işi olmayan bir kadın kocasını teftişe gelip bir de benim iş ortamımda 2 kadın-1 erkek temalı şov yapsa, gider şikayet ederim müdüre. Utanmıyor musunuz orada çalışan insanların arasına girip huzursuzluk vermeye, böyle ortamlar yaratmaya? Orada işiniz yok, oturun evinizde. Kocanıza güvenmemeniz sizin sorununuz.
Karı koca aşın bazı şeyleri. Oralarda o iyi anlaştığınız kişilere bile alay konusu olmuşsunuzdur. Çünkü hareketleriniz cidden gülünç. İnsanlar salak değil. Sizin oraya niye gittiğinizi, eşinizle evde ne kıskançlık kavgaları yaptığınızı veya en ufak bir vesileyle yapabileceğinizi, o iş yerindeki her "dişi"ye ne gözle baktığınızı anlamıyor mu sanıyorsunuz? Sonra size gelip de "kocan seni çok seviyor, bize anlatıyor, valla yolda gelirken bile özlüyor" gibi gereksiz lafların altında yatan sebepleri hepsi biliyor ve size gülüyor. Büyüyün biraz. Evliliğiniz çok sığ. Aşın bunları.

Bence çok kıskancımdır ama olabildiğince dizginlemeye çalışırım. Bence eşinizin üstüne gidip onu bunaltmayın adam sizi seviyor aldatmıyorda bu kadar düşünüp üzmeyin kendinizi de eşinizide yoksa adam bir gün çıkıp bıktım senin kıskançlıklarından derse ozaman dershanedeki hoca size güler. O yüzden rahat olun kadına o Fırsatı vermeyin eşinizle keyfini Çıkarın Sevginizin. Benim aklıma kıskançlık gelince hemen sevgimizi düşünüyorum

Ay içimden geçenleri yazmışsınız.. "kusura bakma da karımın yaptığı kahve daha güzel" cümlesinde film koptu bende.. basitlik diz boyu

Ben kızın hareketlerinde bişey görmedim anlamak istediğiniz givi anlamışsınız.
Ayrıca kıza sizi memnun etmek için saygısız davranan eşinizi kınıyorum.
Allah sizin gibilerden korusun.

Bence eşinizi kavanozda saklayın kimse yılışamaz

eşim o kızı müdüre şikayet etti artık rahatsız oluyorum diye... inadına yapıyosada kendisi rezil oldu. oda kendisini istemeyen bir erkekle zorla konuşmaya çalışmasın

Bu kız bana yılışık yılışık lahve yapıyor mu dedi eşiniz müdüre?? Insanlar marsta yaşam bulmanın peşinde siz burda kocamın iş yerindeki kız kocama farklı bir biçimde kahve yaptı diye konu açmışsınız..

O insanlar size nasıl tahammül ediyor onu anlayamadm işte.. gerçi 'imtihan dünyası' naapıcan..

Kibar yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim

Nasıl ya eşin kızı müdüre şikayet mi etti? İyi de yüz vermesin yeter, şikayete ne gerek vardı çocuklar gibi?
Çünkü eşim yüz vermedikçe daha çok yaklaşmaya başladı artık eşim daraldı şimdi çok şükür iyiyiz yılışık hareketleri bitti geçen eşime selam vermiş eşimde cevaplamadan gitmiş herkese hayıflanmış Ahmet hoca benle konuşmuyo bana cevap vermiyo diye. Eşimde ben senle konuşmak zorunda mıyım demiş hala yılışıncada gitti müdüre şikayet etti bizim yaptığımız hareketler kaba değil sevmediğimiz bir insanı kendimizden uzaklaştırmaya çalışıyoruz ama yüzsüz bir şekilde hala peşimizde olursa bizde tabiki kabalık yaparız sizlere de biri kötü davransa onunla konuşmazsınız ama hala ve hala yüzsüzlük yapıp konuşmaya çalışınca artık eşimde kibarlığı elden bıraktı

İşte kimse İşte kimse bunu anlamıyor herkeste gereksiz bir genişlik eşimin kızı uzaklaştırması çok ayıp ama kızın yüzsüzlük yapıp eşimle konuşmaya çalışması gayet normal

Salaga yatmak diye bir tabir vardir. Cok sık uyguladigim cok eglendigim bir durumdur
O is yerinde insanlarin yaptigida sanki bu hic kimse bu hareketlerin altindaki sebebi goremiyecek olamaz lutfen kendinizi toparlayip daha fazla rezil etmeyin.
Hos ben esimin hic kimseye benim esimin yaptigi kahve daha guzel demesini istemezdim desede burnundan getirirdim hem kabaligi hemde ozelimizi acik ettigi icin bu kdr bir ayrinti bile ozeldir beni nasi ozledigini anlatmasina hic girmiyorum.

İşte İşte biz zıkkım iç demesini bekliyoruz artık yakamızdan düşmesini bekliyoruz ama olmuyor yüzsüz ve gurursuz seni istemeyen bir erkekle neden konuşma çabası içine girersinki

biri bana o kırmızıladığım gibi cümleler kursa açıkçası huylanırım,ne işler dönüyorda bana bunları söyleme gereği duyuyorlar diye.

Aşırı kıskanç insanlar keşke kendilerini ne komik durumlara düşürdüklerini bir görebilseler...

Hanımefendi kendiniz dışındaki kadınları potansiyel görmekten vazgeçin. Ahh bir yularını salsa da kapsak diye beklemiyorlar kocanızı. Bulunmaz hint kumaşı mı kocanız...

Ben olsam niye içiyorsun o zaman falan diye sokardım lafı...

Kafalar lisede kalmış....

Arkadaşlar kibarca bana abartma sakin ol bu kadar kıskançlık yapma diyenlere teşekkür ediyorum sen kimsin ki daha yeni üyesin haddini bil diyenlere de teşekkür ediyorum evet kıskancım ve bende güven sorunu var inşallah bunun üstesinden gelicem herkes eşiyle ve ailesiyle mutlu olsun güne güzel başlayalım yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim

Güven değil özgüven sorunu var. Kendine güven dik dur azcık. Arkandan güldürtme insanları böyle çocukça hareketlerle. Hayattaki tek varlığın kocaymış gibi davranma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…