- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi halime ve ahmet
-
Karı koca toplum içindeki davranışlarnız ne kadar avam, ne kadar nezaketsiz. Oralarda öğretmenlerin arasına giriyorsunuz, insan biraz utanır be ettiği lafa. O kahve meselesi tam fiyasko olmuş. Eşinizin dediği laf üstüne sizin kahkahanız filan, kezbanlık akıyor ya, kusura bakmayın . Bu tür meseleleri de dershane gibi ortamlara taşımayın. Orası bir iş yeri, ve bir eğitim binası. Oradaki diğer öğretmenler sizin kıskançlığınızı, kocanızın saçma ispat çabalarını izlemek zorunda değil. Gidin evinizde halledin kıskançlığınızı. Benim iş yerime işi olmayan bir kadın kocasını teftişe gelip bir de benim iş ortamımda 2 kadın-1 erkek temalı şov yapsa, gider şikayet ederim müdüre. Utanmıyor musunuz orada çalışan insanların arasına girip huzursuzluk vermeye, böyle ortamlar yaratmaya? Orada işiniz yok, oturun evinizde. Kocanıza güvenmemeniz sizin sorununuz.
Karı koca aşın bazı şeyleri. Oralarda o iyi anlaştığınız kişilere bile alay konusu olmuşsunuzdur. Çünkü hareketleriniz cidden gülünç. İnsanlar salak değil. Sizin oraya niye gittiğinizi, eşinizle evde ne kıskançlık kavgaları yaptığınızı veya en ufak bir vesileyle yapabileceğinizi, o iş yerindeki her "dişi"ye ne gözle baktığınızı anlamıyor mu sanıyorsunuz? Sonra size gelip de "kocan seni çok seviyor, bize anlatıyor, valla yolda gelirken bile özlüyor" gibi gereksiz lafların altında yatan sebepleri hepsi biliyor ve size gülüyor. Büyüyün biraz. Evliliğiniz çok sığ. Aşın bunları.
eşim o kızı müdüre şikayet etti artık rahatsız oluyorum diye... inadına yapıyosada kendisi rezil oldu. oda kendisini istemeyen bir erkekle zorla konuşmaya çalışmasın
Kibar yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederimBence çok kıskancımdır ama olabildiğince dizginlemeye çalışırım. Bence eşinizin üstüne gidip onu bunaltmayın adam sizi seviyor aldatmıyorda bu kadar düşünüp üzmeyin kendinizi de eşinizide yoksa adam bir gün çıkıp bıktım senin kıskançlıklarından derse ozaman dershanedeki hoca size güler. O yüzden rahat olun kadına o Fırsatı vermeyin eşinizle keyfini Çıkarın Sevginizin. Benim aklıma kıskançlık gelince hemen sevgimizi düşünüyorum
Çünkü eşim yüz vermedikçe daha çok yaklaşmaya başladı artık eşim daraldı şimdi çok şükür iyiyiz yılışık hareketleri bitti geçen eşime selam vermiş eşimde cevaplamadan gitmiş herkese hayıflanmış Ahmet hoca benle konuşmuyo bana cevap vermiyo diye. Eşimde ben senle konuşmak zorunda mıyım demiş hala yılışıncada gitti müdüre şikayet etti bizim yaptığımız hareketler kaba değil sevmediğimiz bir insanı kendimizden uzaklaştırmaya çalışıyoruz ama yüzsüz bir şekilde hala peşimizde olursa bizde tabiki kabalık yaparız sizlere de biri kötü davransa onunla konuşmazsınız ama hala ve hala yüzsüzlük yapıp konuşmaya çalışınca artık eşimde kibarlığı elden bıraktıNasıl ya eşin kızı müdüre şikayet mi etti? İyi de yüz vermesin yeter, şikayete ne gerek vardı çocuklar gibi?
İşte kimse bunu anlamıyor herkeste gereksiz bir genişlik eşimin kızı uzaklaştırması çok ayıp ama kızın yüzsüzlük yapıp eşimle konuşmaya çalışması gayet normalYazılan cevapların tümünü okumadım ama kocanız eşimin kahvesi daha güzel diyerek size sözle hoşluk yapmış kıza da kibarca mesafeli olmuş. Bunda bir sorun görmüyorum da kız karısının yanında hocaya niye kahve getirmiş?.. Çok lazımsa başkası getirirdi.. Ne erkekler var ki evli olduğunu bile saklıyorlar.. Bekarmış gibi hareket ediyorlar.. Kızlarla belki kızın yanlış anlayabileceği kadar konuşuyorlar.. kocaların hareketine dikkat etmesi için biraz sıkı tutumak gerekiyor sanırım ben bunu anladım biraz çevremden de gördüklerimden. Ama kişiden kişiye göre de değişir. Mesela kızlara suç bulanlar var kocalarına da.. Bazı erkekler de mesafeli olsun.. Kızlar da doğal olarak..
İşte biz zıkkım iç demesini bekliyoruz artık yakamızdan düşmesini bekliyoruz ama olmuyor yüzsüz ve gurursuz seni istemeyen bir erkekle neden konuşma çabası içine girersinkibence karı koca o kızdan hoşlanıyorlar :))
Hem yılışık bulup hem de sürekli kızı dikizleyip laf sokmak ve bundan haz almak peşindeler office
Bunun başka nasıl açıklaması olur ki..
Kız kahve getiriyor tamam madem sevmiyorsun o kadını içme yaptıgı kahveyi teşekkür et önünde dursun,hem içim hem de kahveye laf edip ''binim kirim dihi gizil kihvi yipiyir'' demek bildigin nisbet..
İyi ki kız zıkkım iç dememiş haha :)
biri bana o kırmızıladığım gibi cümleler kursa açıkçası huylanırım,ne işler dönüyorda bana bunları söyleme gereği duyuyorlar diye.arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.
Hahahahahahah Allah iyiliğinizi versin koalina sabah sabah nasıl güldüm.Dişi sineğimi göstermiş miydim
Bence sen Haklısın canım gecenin bi yarısı soru yanlış diye aramak eşinin yanında nispet yaparcasına sana kahve Yaptım demeler bunlar hiç hoş değil ve art niyet kokan davranışlar. Burda konu açmanız sizi daha kötü hissettirir çünkü burdaki bayanlarda genel mantık kimse sizin Kocanız için ölmüyor mantığı... Ancak aldatıldığında sana hak verirler. Öyle kadınlar varki evli adamlar onlara daha cazip geliyor ve en aklında olmayan Mülayim insanları bile yoldan çıkarabiliyorlar. Eğer hayat toz pembe olsa burdaki bayanların söylediği gibi neden bu kadar aldatma olayı oluyor ? Buna sebep olan erkekler kadar kadınlarda bu Yüzden bence kimseye tamamiyle güvenemeyiz...[/ çok haklısınız teşekkür ederim
bence karı koca o kızdan hoşlanıyorlar :))
Hem yılışık bulup hem de sürekli kızı dikizleyip laf sokmak ve bundan haz almak peşindeler office
Bunun başka nasıl açıklaması olur ki..
Kız kahve getiriyor tamam madem sevmiyorsun o kadını içme yaptıgı kahveyi teşekkür et önünde dursun,hem içim hem de kahveye laf edip ''binim kirim dihi gizil kihvi yipiyir'' demek bildigin nisbet..
İyi ki kız zıkkım iç dememiş haha :)
Arkadaşlar kibarca bana abartma sakin ol bu kadar kıskançlık yapma diyenlere teşekkür ediyorum sen kimsin ki daha yeni üyesin haddini bil diyenlere de teşekkür ediyorum evet kıskancım ve bende güven sorunu var inşallah bunun üstesinden gelicem herkes eşiyle ve ailesiyle mutlu olsun güne güzel başlayalım yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?