- Konu Sahibi halime ve ahmet
-
o kızı yolmayı çok istiyorum da işte eşimi düşünüyorum dershanede kötü olmasın diye
dikkat ettin mi bilmiyorum git attir demedim ogrenciler memnun degilse dedim surda yazilanlari baska tarafinizla okumayinEl insaf, başkasının ekmeğine yoktan yere mani olmaktır bu..
Bir baskasinada ayni seyi soyledim ogrenciler memnun degilse atilsin dedim kocasiyla ilgili memnuniyetsizliginden bahsetmedim. Bende ogrenci oldum ve isini iyi yapmayanlarin kovulmasi taraftariyim sonucta orda harcanan bir emek var burdada ekmegi dusuncek degilim. Simdi bunada vicdansiz yorumu yaparsiniz ama is sizin cocugunuza gelince nerde bu yetkililer diye en basta bagiran siz olursunuzbaşkasının ekmeğiyle oynamak!!!o bayan öğretmenin yaptığı yanlış evet ama sizin tavsiyenizde yanlış!
eşin için başka bir yerde iş bulunamaz mı canım? öğrenciler o kızdan memnun mu deği
dikkat ettin mi bilmiyorum git attir demedim ogrenciler memnun degilse dedim surda yazilanlari baska tarafinizla okumayin
Konunun öğretmenin işini nasıl yaptıgı ile ne alakası var?eşin için başka bir yerde iş bulunamaz mı canım? öğrenciler o kızdan memnun mu deği
dikkat ettin mi bilmiyorum git attir demedim ogrenciler memnun degilse dedim surda yazilanlari baska tarafinizla okumayin
Allah aşkınıza şu an konunun o öğretmen kızın meslek performansı ile ne ilgisi var? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Ne diye durup dururken böyle bir konuya gelip de kızın eğitmenlik performansı düşükse kovulmasını dileyesiniz ki? Gayet kız konu sahibesinin kocasını "ayartmasın(!)" diye verdiniz o kızın kovulmasını sağlama tavsiyesini.Bir baskasinada ayni seyi soyledim ogrenciler memnun degilse atilsin dedim kocasiyla ilgili memnuniyetsizliginden bahsetmedim. Bende ogrenci oldum ve isini iyi yapmayanlarin kovulmasi taraftariyim sonucta orda harcanan bir emek var burdada ekmegi dusuncek degilim. Simdi bunada vicdansiz yorumu yaparsiniz ama is sizin cocugunuza gelince nerde bu yetkililer diye en basta bagiran siz olursunuz
eşin için başka bir yerde iş bulunamaz mı canım? öğrenciler o kızdan memnun mu deği
arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.
Sana tavsiyem ya bir doktora görün tedavi ol yada
bir fanus edin eşini koy sende rahat et oda
Dogru soze ne denir?Bunları hepsi sizin hüsnü kuruntunuz, dünyadaki tek erkek eşiniz değil. Hasta ruhlusunuz. Allah eşinize sabır versin
Kendisine kahve getiren zumresine ben esimin yaptığı kahveden baskasini icmem diyerek birde ustune karisi kahkaha patlatarak mi almis adam nasibini insanliktan merak ettim karisi olmadigi zamanlarda muhtemelen kendisi de yapip ikram ediyordur boyle adamlara heves etmeyin bence
Karısı uzulmesin diye gotunde gezen bir kadına tavır takınmasimi eşini kötü yapicak? Benim için doğru olan karsisindakinin hareketlerini göz ardı etmektense doğru yorumlayip karsiligini verebilendir. Nitekim bi erkekte eşinden bunu beklerdi. Karısı yanında yokken ki durumuna bişey diyemem,ama bu kadar eşine odaklı davranmaktan cekinmeyen birinin bahsettiginiz şekilde davranabilicegine de pek ihtimal vermiyorum.
aksıne esının yanında aynen böyle ama eşi yokken çok farklıdır hiç düşünmüyor musun o kız kahve getırecek cesaretı nerden buldu dıye ????Karısı uzulmesin diye gotunde gezen bir kadına tavır takınmasimi eşini kötü yapicak? Benim için doğru olan karsisindakinin hareketlerini göz ardı etmektense doğru yorumlayip karsiligini verebilendir. Nitekim bi erkekte eşinden bunu beklerdi. Karısı yanında yokken ki durumuna bişey diyemem,ama bu kadar eşine odaklı davranmaktan cekinmeyen birinin bahsettiginiz şekilde davranabilicegine de pek ihtimal vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?