- Konu Sahibi halime ve ahmet
-
çok yanlış senin çatlatmak için değil eşine güvenmeyip kontrol amaçlı gittiğini düşünebilirler.Eşinde bir süre sonra bana güvenmiyorsun neden sürekli geliyorsun diyebilir.Bence çok rahatsız edici yaptığıneşimden özür diledim tabiki. eşim bana çok yakın davranır o kızı çatlatmak için gidiyorum galiba sorun bende
dershaneler kadrosunu tamamladığı için orada kalması gereklieşin için başka bir yerde iş bulunamaz mı canım? öğrenciler o kızdan memnun mu değilse o şekilde bir attırma olabilir.
sence rahat mı olmalıyımçok yanlış senin çatlatmak için değil eşine güvenmeyip kontrol amaçlı gittiğini düşünebilirler.Eşinde bir süre sonra bana güvenmiyorsun neden sürekli geliyorsun diyebilir.Bence çok rahatsız edici yaptığın
kendimi pek güzel bulmam galiba bu yüzdenbence kendinize ve eşinize güvenmiyorsunuz bu da sizi aşırı şüpheci yapmış,buluttan nem kapıyorsunuz..
rahatsız olman gereken bir surum yok ki eşin zaten mesafesini koymuş gerçekten çok rahatsız edici yaptığın..Bunlara takılmak yerine bir hobi edin bence kafanı meşgul etsence rahat mı olmalıyım
evet haklısınrahatsız olman gereken bir surum yok ki eşin zaten mesafesini koymuş gerçekten çok rahatsız edici yaptığın..Bunlara takılmak yerine bir hobi edin bence kafanı meşgul et
Eşini delicesine kıskananların eşlerinin üzerine atıyorumÜle bu nedir loo
:)evet galiba sorun bendeEşini delicesine kıskananların eşlerinin üzerine atıyorum
Eşime güveniyorum ama kız şöyle dedi,eşime güveniyorum ama hoperlörü aç,eşime güveniyorum ama sen kesin beni aldatıyorsun....arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.
eşim ben yerine o kıza kibar davransa daha mı iyi olurduEşime güveniyorum ama kız şöyle dedi,eşime güveniyorum ama hoperlörü aç,eşime güveniyorum ama sen kesin beni aldatıyorsun....
Bir insan iş arkadaşına gülse,kahve yapsa,beraber çalıştıkları bir işte,o an ki dalgınlıkla saatin farkına varmadan arasa....potansiyel evli adam avcısı mı.
Eşin çok saygısız.Sırf karısına cici gözükmek için telefonda iş arkadaşını tersleyebilecek,ona kahve getiren bir insanı,sırf yanında karısı var diye eşim daha güzelini yapar diye gereksiz bir nezaketsizlik örneği gösterecek kadar kendine güveni oluşmamış.
Sürekli iş yerine gitmek,eşini iş arkadaşlarına anlatmak,iş arkadaşlarının aman kocan seni çok seviyor,seni çok özlüyor gibi gereksiz kanıtlama cümleleri kullanmaları.....
Beni iş arkadaşlarına karımı özlüyorum karımı seviyorum...gibi ucuz cümleler kursa eşim ayyyyyyyyyyyyyy neyse.
gecenin onikisinde aranılmaz amaÇok çok fazla kezbanlık yapmışsınız, iş Arkadaşı aradı diye sen beni aldatıyorsun, hemen hoparlöre al nedir.
Bence eşiniz sizi iyi çekiyor. Kıza olan ofkenizden esinizi harcamışsınız
Sen kendini çok mu üstün görüyorsun diğer insanlardan.Bir insanın kocan olması,bir başkasına saygısızlık yapmasını gerektirmez.Ne sana kabalık yapsın ne başkasına.Benim kocam iş arkadaşının ona yoruldun deyip kahve getirmesine karşılık eşim daha güzel yapar gibi bir cümle kullansa o an tiksinirim utanırım kocamdan.Kız kötü niyetli olsa bunu senin yanında yapmaz.Nedir ya bu kocalarınız.Sırf siz evlisiniz.Öğretmen olmuş elinde emsleği olan gencecik kızda senin evli kocandan başka kimseyi mi görmüyor.eşim ben yerine o kıza kibar davransa daha mı iyi olurdu
Hanım efendi ben kızım yaptıgına doğru demedim orda bi anlaşalım ama hoparlöre al nedir . Bu buyuk saygısızlık. Bizde yanlış anlamayın ama bizim dershanede deneme sınavları hazırlanmadan önceki gün hocaların gecenin 2 Sine kadar Yanyana Oldugunu bilirim . Ve esınız açmış teli gayet basit bi konuymuş, eşinizin kadına yaptığı ters hiç biri yok.... Siz esinizi haksız yere sucladınız, esniz sizi aldatmakla suçlasa siz me yapardınız?gecenin onikisinde aranılmaz ama
bu kadar sinirlenmenize gerek yok ben sadece derdimi anlattım arkadaşlar da bana kibar şekilde aslında abarttığımı anlattılar. eşimin bana olan sevgisinden çok memnunum Allah herkesin yuvasını mutlu kılar inşallah. hiç bir evli kadının üzülmesini istemem. ama yuva yıkmaya çalışan bayanlardan da haz etmiyorum. ayrıca odada o kadar öğretmen dururken sadece benim eşime kahve yapılırsa tabiki yanlış anlarımSen kendini çok mu üstün görüyorsun diğer insanlardan.Bir insanın kocan olması,bir başkasına saygısızlık yapmasını gerektirmez.Ne sana kabalık yapsın ne başkasına.Benim kocam iş arkadaşının ona yoruldun deyip kahve getirmesine karşılık eşim daha güzel yapar gibi bir cümle kullansa o an tiksinirim utanırım kocamdan.Kız kötü niyetli olsa bunu senin yanında yapmaz.Nedir ya bu kocalarınız.Sırf siz evlisiniz.Öğretmen olmuş elinde emsleği olan gencecik kızda senin evli kocandan başka kimseyi mi görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?