- 29 Mayıs 2015
- 60
- 10
- 1
- Konu Sahibi halime ve ahmet
-
inşallah eşin de seni çok sever tatlımAllah herkese eşiniz gibi sadık eş nasip etsin çok şanslısınız
Bence bu durumdan memnun bile olmanız lazım çatlasın işte o kadın
Ama cidden ben de kadında kötü niyet gördüm günahını almayayım ama asılıyor gibi geldi.
Kalitesiz işte boşverin.
haklısınız değmezEşinize üzüldüm ya..
Eşinizin kendini koruyamayacagnı düşünüyorsunuz galiba yanında koruma memuru gibi geziyorsunuz... Ne kadar garip...
Yazık yani uğrastıgınıza degmez.
neyse beni anlayan anladı sağ olsunlar bana güzel öğütler verdiler. bu arada gencecik kız dediğiniz
zaten eşimde muhattap olmasın diye böyle bir kabalık yaptı ama karşıdaki insanda gurur olmadığı için hala yılışık
haklısınız hem kendime hem de çevremdekilere zarar veriyorum mesela annem ve babam yolculuğa çıktıkları zamanlarda korkudan ağlıyorum kaza yapacaklar bişey olacak diyeeşine güvendiğini söylüyorsun ama....ozaman destek alman lazım bu konuda..
haklısınız hem kendime hem de çevremdekilere zarar veriyorum mesela annem ve babam yolculuğa çıktıkları zamanlarda korkudan ağlıyorum kaza yapacaklar bişey olacak diye
Dişi sineğimi göstermiş miydim
Benim sana vereceğim tek öğüt kendini ve eşini hem etüt merkezinde hem de arkadaşları arasında bu denli küçük ve komik duruma düşürme.
kıskan,kontrol et ne yaparsan yap o senin bileceğim is tabii ama tavırlar çok çocukça
galiba ben çok takıntılıyım çünkü kendimi pekikide bir işyerine gitmek nedir 3 senedir Batman'dayım eşimin işyerine bir kere gittim öğrenciler kaç yaşında onları gör bide sen hocam hocam diye civil civil etrafında geziyolardır
şu anlattıklarını gözümde canlandırıyorum da sen gittikten sonra o sevdiğin kızlar bile arkandan neler diyorlar kimbilir
gece onikiydiben kızda bı yılışıklık görmedım kusura bakma gecenın bı yarısı dedıgın de muhtemelen aksam 8 9 falandır
bence sen yanlış anlıyorsun sadece o kız değil ordaki kızların hepsi yetmezmiş gibi öğrenciler hzmetliler çaycılar yoldan gecenler sıraya dizilmiştir eşin için
bu anlattığınız gayet normal şeyler tabiki ama bu kız farklı işte bakışları her şeyi farklıçalışan kadınlar daha mantıklı oluyo bu konuda, kendi de iş ortamını sabahın köründe hep beraber simit poğaça edilen kahvaltıları, çayım bitti ama pfff kim gidip çay alacak dendiği anda bir arkadaşın jest yapıp çay getirmesini, iş arkadaşlarınla iyi olmanın her güne tatlı bi günaydınla başlayıp iyi akşamlar arkadaşlar diye bitirmenin keyfini iyi bilir iş hayatında olan kadınlar
aynenn zumrem de erkek bransların cogu da erkek hepsıyle ıyı anlasırız sakalasırız ortamımız guzrl olsun dıye elımızden gelenı yaparız kımse de bırbırıne yan gozle bakmazçalışan kadınlar daha mantıklı oluyo bu konuda, kendi de iş ortamını sabahın köründe hep beraber simit poğaça edilen kahvaltıları, çayım bitti ama pfff kim gidip çay alacak dendiği anda bir arkadaşın jest yapıp çay getirmesini, iş arkadaşlarınla iyi olmanın her güne tatlı bi günaydınla başlayıp iyi akşamlar arkadaşlar diye bitirmenin keyfini iyi bilir iş hayatında olan kadınlar
evet haklısın teşekkür ederim içimi ferah tutcam bundan sonrahacı hacıyı Mekke'de, hoca hocayı tekkede deli deliyi dakkada bulur derler adamın içinde pislik varsa işyerinde yatıp kalksan gene seni uyutur
bu anlattıklarınız zaten normal şeyler olması gereken şeyler ama o kızda var bişeyler işte farklı herşeyi bakışları hareketleri ama diğer hocalarla çok iyiyiz bize gelip giderler beraber gezeriz eğleniriz fakat ilk günden beri o kızın hareketleri çok farklıydıaynenn zumrem de erkek bransların cogu da erkek hepsıyle ıyı anlasırız sakalasırız ortamımız guzrl olsun dıye elımızden gelenı yaparız kımse de bırbırıne yan gozle bakmaz
asıl sıkıntı bence mesaı arkadasını erkek ya da bayan olarak görmek ben hıcbırını erkek oılarak görmuyorum ayrım yaptıgın zaman baslıyor hersey mesaı arkadasına kadın dıye bakarsan etkılenebılırsın ama mesaı arkadası iş olarak bakarsan etkılenmezsın konu sahıbı eşşeğin aklına karpuz kabugunu coktaan sokmus
hıslerınıze guvenın ama yıne de bı ınsanı o şekılde rencıde etmeyın bence yapısı oyledır dıusardan nasıl gorundugunun farkında degıldır iyi nıyetlı yaklasın kocanız sızı sevıyorsa zaten kımseye bakmaz sevmıyorsa da naparsa yapın sıze sadık kalmaz kız yılışık gelmedı bana gercekten bazen bazı ınsnalar gozunuze batar bellıkı gozunuze batmısbu anlattıklarınız zaten normal şeyler olması gereken şeyler ama o kızda var bişeyler işte farklı herşeyi bakışları hareketleri ama diğer hocalarla çok iyiyiz bize gelip giderler beraber gezeriz eğleniriz fakat ilk günden beri o kızın hareketleri çok farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?