• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iş yerindeki yılışık bayan

Allah herkese eşiniz gibi sadık eş nasip etsin çok şanslısınız
Bence bu durumdan memnun bile olmanız lazım çatlasın işte o kadın
Ama cidden ben de kadında kötü niyet gördüm günahını almayayım ama asılıyor gibi geldi.
Kalitesiz işte boşverin.
inşallah eşin de seni çok sever tatlım

Eşinize üzüldüm ya..
Eşinizin kendini koruyamayacagnı düşünüyorsunuz galiba yanında koruma memuru gibi geziyorsunuz... Ne kadar garip...
Yazık yani uğrastıgınıza degmez. Kendinizi de eşinizi de tuhaf bir duruma sokuyorsunuz.

neyse beni anlayan anladı sağ olsunlar bana güzel öğütler verdiler. bu arada gencecik kız dediğiniz

zaten eşimde muhattap olmasın diye böyle bir kabalık yaptı ama karşıdaki insanda gurur olmadığı için hala yılışık

Benim sana vereceğim tek öğüt kendini ve eşini hem etüt merkezinde hem de arkadaşları arasında bu denli küçük ve komik duruma düşürme.

kıskan,kontrol et ne yaparsan yap o senin bileceğim is tabii ama tavırlar çok çocukça

haklısınız hem kendime hem de çevremdekilere zarar veriyorum mesela annem ve babam yolculuğa çıktıkları zamanlarda korkudan ağlıyorum kaza yapacaklar bişey olacak diye

siz kesinlikle psikolağa gidin...tamam bende çok endişelenirim ama senin kadar deil..

ikide bir işyerine gitmek nedir 3 senedir Batman'dayım eşimin işyerine bir kere gittim öğrenciler kaç yaşında onları gör bide sen hocam hocam diye civil civil etrafında geziyolardır

şu anlattıklarını gözümde canlandırıyorum da sen gittikten sonra o sevdiğin kızlar bile arkandan neler diyorlar kimbilir

ben kızda bı yılışıklık görmedım kusura bakma gecenın bı yarısı dedıgın de muhtemelen aksam 8 9 falandır

bence sen yanlış anlıyorsun sadece o kız değil ordaki kızların hepsi yetmezmiş gibi öğrenciler hzmetliler çaycılar yoldan gecenler sıraya dizilmiştir eşin için

Dişi sineğimi göstermiş miydim
B2cjS3MIYAAbth3.jpg
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
o ipi nasıl bağlamışlar gerçekten muazzam :KK31:

Benim sana vereceğim tek öğüt kendini ve eşini hem etüt merkezinde hem de arkadaşları arasında bu denli küçük ve komik duruma düşürme.

kıskan,kontrol et ne yaparsan yap o senin bileceğim is tabii ama tavırlar çok çocukça
ikide bir işyerine gitmek nedir 3 senedir Batman'dayım eşimin işyerine bir kere gittim öğrenciler kaç yaşında onları gör bide sen hocam hocam diye civil civil etrafında geziyolardır

şu anlattıklarını gözümde canlandırıyorum da sen gittikten sonra o sevdiğin kızlar bile arkandan neler diyorlar kimbilir
galiba ben çok takıntılıyım çünkü kendimi pek
ben kızda bı yılışıklık görmedım kusura bakma gecenın bı yarısı dedıgın de muhtemelen aksam 8 9 falandır

bence sen yanlış anlıyorsun sadece o kız değil ordaki kızların hepsi yetmezmiş gibi öğrenciler hzmetliler çaycılar yoldan gecenler sıraya dizilmiştir eşin için
gece onikiydi

çalışan kadınlar daha mantıklı oluyo bu konuda, kendi de iş ortamını sabahın köründe hep beraber simit poğaça edilen kahvaltıları, çayım bitti ama pfff kim gidip çay alacak dendiği anda bir arkadaşın jest yapıp çay getirmesini, iş arkadaşlarınla iyi olmanın her güne tatlı bi günaydınla başlayıp iyi akşamlar arkadaşlar diye bitirmenin keyfini iyi bilir iş hayatında olan kadınlar

çalışan kadınlar daha mantıklı oluyo bu konuda, kendi de iş ortamını sabahın köründe hep beraber simit poğaça edilen kahvaltıları, çayım bitti ama pfff kim gidip çay alacak dendiği anda bir arkadaşın jest yapıp çay getirmesini, iş arkadaşlarınla iyi olmanın her güne tatlı bi günaydınla başlayıp iyi akşamlar arkadaşlar diye bitirmenin keyfini iyi bilir iş hayatında olan kadınlar
bu anlattığınız gayet normal şeyler tabiki ama bu kız farklı işte bakışları her şeyi farklı

aynenn zumrem de erkek bransların cogu da erkek hepsıyle ıyı anlasırız sakalasırız ortamımız guzrl olsun dıye elımızden gelenı yaparız kımse de bırbırıne yan gozle bakmaz

asıl sıkıntı bence mesaı arkadasını erkek ya da bayan olarak görmek ben hıcbırını erkek oılarak görmuyorum ayrım yaptıgın zaman baslıyor hersey mesaı arkadasına kadın dıye bakarsan etkılenebılırsın ama mesaı arkadası iş olarak bakarsan etkılenmezsın konu sahıbı eşşeğin aklına karpuz kabugunu coktaan sokmus

aynenn zumrem de erkek bransların cogu da erkek hepsıyle ıyı anlasırız sakalasırız ortamımız guzrl olsun dıye elımızden gelenı yaparız kımse de bırbırıne yan gozle bakmaz

asıl sıkıntı bence mesaı arkadasını erkek ya da bayan olarak görmek ben hıcbırını erkek oılarak görmuyorum ayrım yaptıgın zaman baslıyor hersey mesaı arkadasına kadın dıye bakarsan etkılenebılırsın ama mesaı arkadası iş olarak bakarsan etkılenmezsın konu sahıbı eşşeğin aklına karpuz kabugunu coktaan sokmus
bu anlattıklarınız zaten normal şeyler olması gereken şeyler ama o kızda var bişeyler işte farklı herşeyi bakışları hareketleri ama diğer hocalarla çok iyiyiz bize gelip giderler beraber gezeriz eğleniriz fakat ilk günden beri o kızın hareketleri çok farklıydı

Bunca yıllık beraberliğimde kimse beni arkadaşlarına anlatmadı yada akşama kadar özlemedi ona yanarım :D

Ayrıca eşiniz kahve kötü olmuş derken o anı kurtarmak istemiş ama siz anlayamamışsınız bence.
Adam elinize sağlık dese eve gidince başına gelecekleri biliyor. Eli mahkum yani öyle söylemeye.
He şuda var herkes ruh gibi arkadaşlık edemez. Banada kahve yapan olur bende yaparım. Her aradığım yada kahve yaptığıma yanaşayım desem ya çoktan recm edilmiş yada burdan trabzona köprü kurmuş olmam gerekirdi. Fazla büyütmeyin. Bazı şeyleri eşiniz sizden çekindiği için değil gerçekten istediği için yapsın söylesin.

bu anlattıklarınız zaten normal şeyler olması gereken şeyler ama o kızda var bişeyler işte farklı herşeyi bakışları hareketleri ama diğer hocalarla çok iyiyiz bize gelip giderler beraber gezeriz eğleniriz fakat ilk günden beri o kızın hareketleri çok farklıydı
hıslerınıze guvenın ama yıne de bı ınsanı o şekılde rencıde etmeyın bence yapısı oyledır dıusardan nasıl gorundugunun farkında degıldır iyi nıyetlı yaklasın kocanız sızı sevıyorsa zaten kımseye bakmaz sevmıyorsa da naparsa yapın sıze sadık kalmaz kız yılışık gelmedı bana gercekten bazen bazı ınsnalar gozunuze batar bellıkı gozunuze batmıs

bı mısal vereyım sıze ıkı yıl önce okul degıstırdım yenı okulumda esımın eskı sevgılısıne cok benzeyen boır kadın vardı ve kadın sırf eskıye benzıyor dıye nefret etmıstım ondan ama tanıdıkca ne kadar tatlı oldugunu gördum

Esinin hicbi sucu yok. Tam yapmasi gerektigi gibi davraniyor. Ustune gitme. Bi de benim son konumu oku da umursamayan deger vermeyen erkek nasil olur farki gorup kocani uzme.

Back
X