Vay arkadaş ne çiftler ne sevgiler var, artık kıskançlıktan iş arkadaşlarına dünyayı dar eden sevgiler!!!
Burada da kızcağıza yaptığınız tuhaf çirkin hareketleri gülücüklerle mest mest yazmışsınız. Buraya da hava atmak için konu açılmış.
Bu kadar kıskanç erkeği de kadını da anlamıyorum. Kocanız aman kaçmasın kimseler bakmasın diye fanuslara kapatıp birbirinizi buna büyük aşk sanıp böbürleniyorsunuz da bana tuhaf geliyor kusura bakmayın.
Benim de sevgilim dershanede matematik öğretmeni eşli gecelerine katıldım bir tek, mesai arkadaşlarıyla dans etse hanım hanım saçını başını yolardım da dua et iş arkadaşısın üslubuna bağlamadım. İnsan biraz da eşine veya kendisine güvenmez mi?
Hele kocanızın çocuk gibi müdüre şikayet etmesine pes dedim.
Dershaneye zırt pırt kontrole gitmeniz hele şok şok. O kadar mı kontrole ihtiyaç duyacak kadar güvensizsiniz bu nasıl sevgi?
Ben bu üç yılda kahveye gel diye çağrılsam da orası profesyonel bir yer diye eşli buluşmalar hariç gitmedim. Güveniyorum çok şükür.
Dershane kampına otele gittiler kızlı erkekli

Kimsenin de eşi gelmedi valla artık nasıl kocasını sevmeyen öğretmenleri toplamışlarsa dershaneye

Komple çok şükür kadın erkek tüm öğretmen arkadaşları ve eşleri kıskançlık adı altında zulüm yapmıyoruz kimseye.
Hoş ben benim iş arkadaşıma böyle şarlayan adamı tutmam yanımda sevgilim de ben onun iş arkadaşına böyle yapsam sen ne yapıyorsun der de...
Velhasıl öğretmen nişanlısı olarak bana çook tuhaf geldiniz kusura bakmayın.
Ayıp ayıp