• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iş yerindeki yılışık bayan

Eşiniz gerçekten şikayet etti mi meslektaşını yoksa buradaki yorumlara nisbet olsun diye mi yazdınız bunu bilmiyorum ama böyle bişey yapmanız çok yanlış. Ne malum eşinizin siz yokken kıza sıcak davranmadığı.. Belki sizin yanınızda aslan kesiliyor? Kızabilirsiniz yorumuma ancak benim düşüncem bu.

Evet kontes aynen. Marifetmiş gibi anltmış bi de. benim eşim her girdiği ortamda kadınlara nazik olmalı özellikle uyarırım bile. Yemekler çok lezzetli demeli. Birkaç iltifat etmeli.
Arkadaşlarım eşimi nazik buldukça benim hoşuma gider mesela,merhaba de derim geldiklerinde çekingen durma..

Muhabbeti kurdugum zaman arkadaşlarımla gerektigi yerde söze katılması hoşuma bile gidiyor,eşin çok iyi insan dediklerinde onure oluyorum..

Millet mi garip biz mi dans .)

Ben bir erkegin işyerinde sürekli karısından bahsetmesini asla uygun bulmuyorum..

Benim hanım şöyle,benim hanım böyle..

Ayıp denen birşey var..

Bunlar ne biçim koca diyesi geliyor insanın.
Ek olarak söylüyorum. Sürekli eşinin iş yerini ziyaret eden karı kocada bana garip geliyor.
Teftiş eder gibi, ne o öyle..

Ek olarak söylüyorum. Sürekli eşinin iş yerini ziyaret eden karı kocada bana garip geliyor.
Teftiş eder gibi, ne o öyle..
10 yıllık evliyim eşimin daha birkere işyerine gitmiş değilim..

Ha gitmek ters midir ?

Değildir ama bunun süreklilik kazanması gerçekten komik..

Ha gitmek ters midir ?

Tabi gidilmez diye bir kural yok. Mecburiyet hasıl olur, özel bir durum vardır vs vs onun aksi komşuya kahveye uğrar gibi eşinin işyerine uğramak abes oluyor biraz. Belki normaldir bilmiyorum bana tuhaf geliyor.

Hangi şehirdesin?
Eşini zor mu buldun ?
koskoca adam utanmiyor mu ben eşimin kahvesinden başka kahve içmem demeye ?
kız bok iç o zaman diyemedi mi ?
çirkin çirkin kocalarinizin neyi size bu kadar çekici geliyor herkes peşinde gibi davraniyorsunuz?
Senin sürekli is yerine gelmene nasıl müdahale etmiyorlar öyle salak yer mi olur ?
Ay bi de içimdeki şeytan durttu valla dikkat et kocan karşıma çıkmasın yilisiklik nasıl olur o zaman gorurdun milleti yaftalamazdin

ahahah bu konunun kapağı da bu olmuş :27:

Ha gitmek ters midir ?

bir de gidip yanında oturuyor kızı kollamak için.. o gitmese ne olacak diye düşünüyor onu merak ettim ben..

Tabi gidilmez diye bir kural yok. Mecburiyet hasıl olur, özel bir durum vardır vs vs onun aksi komşuya kahveye uğrar gibi eşinin işyerine uğramak abes oluyor biraz. Belki normaldir bilmiyorum bana tuhaf geliyor.
Denetliyor ama bilmiyor ki komik duruma düşüyor millet arkasından neler der eşinin yahu ben olsam sırf eşime olan saygımdan arkasından dedikodusunu etmesinler diye gitmem..

Eşine güvenmiyorsa bilemem eşine güvenen bir insanın sürekli işyerinde varlıgını göstermesi gerçekten manasız.

Vay be, kahve getirmeninde edepli ve edipsiz sekli varmis, bir yasima daha girdim :KK70::KK70::KK70:

Hayir yani, jartelleri giyip kahve mi getirmis kiz? :KK70:

Gerçekten acilen, ama acilen bir psikologa görünmen lazim.
Aklıma Cem Yılmazın sütçü hikayesi geldi.
xenforo-smilies-kk70.gif

bir de gidip yanında oturuyor kızı kollamak için.. o gitmese ne olacak diye düşünüyor onu merak ettim ben..
bence karı koca o kızdan hoşlanıyorlar :))

Hem yılışık bulup hem de sürekli kızı dikizleyip laf sokmak ve bundan haz almak peşindeler office

Bunun başka nasıl açıklaması olur ki..

Kız kahve getiriyor tamam madem sevmiyorsun o kadını içme yaptıgı kahveyi teşekkür et önünde dursun,hem içim hem de kahveye laf edip ''binim kirim dihi gizil kihvi yipiyir'' demek bildigin nisbet..

İyi ki kız zıkkım iç dememiş haha :)

bende konu sahibini haksız buluyorum hatta gündüz okuduğumda sinirlendim cvp bile yazmak istemedim
kızın bir yılışıklığı yok ortada
heleki biri yorum yapmış öğrenciler şikayet etsin attırın ordan diye
onu gördüm tam beyin vıcıklamısı geçirdim

Evet bekar bayan hocalar olaraktan evli erkeklere göz dikeriz hep, hıhı evet.. Kocanızı bulunmaz hint kumaşı falan mı sandınız? Kötü kadın Müzeyyen'e benzettim sizi kusura bakmayın. En ufak bir noktada haklı bulamadım.

İşyerinde çok vardır o muhabbet bizde de. Hocam elinizden bi çay içelim veya elimden bir çay için gibi. Özellikle karşı cins de olsa sürekli söylenir. Hiç yanlış anlaşılacağı aklıma gelmezdi. Eğer bundan ibaretse, eşin de güvenilir biri anladığım kadarıyla takıntı yapmana gerek yok. Zaten eşin de kızdan haz etmiyor belli. Ortada kıskanılacak birşey yok.

Daha onceki calistigim yerde aynen sizin gibi esi olan bir abim vardi babasiyla ve kendisiyle calisiyordum ara sira esi gelirdi giderdi o kadar gorgusuz ve terbiyesizdiki afedersin boyle bangir bangir gulmeler esine benim yanimda sirnasmalar falan ikramlik hetirip sakli hizli mutfakta yedirmeler bir gorsrn varya igrenc ir kadindi.. ama gel gorki esi onun yaninda melek ondan baskasini gormez gibiydi... ve birgun ben bu abinin nerdeeyse hergun farkli bir kadinla aldattigini ogrendim.. ne mi yaptim bu aptal kadin gelip gittikce arkasindan guldum eger bu igrenc kadin birazcik insan olaydi soylerdim ama o nemi yapti kocasina ayni senin yaptigin gibi her bir kadina o..pu muamelesi yapti ... ama gozu o kadar korduki etrafdan sakindigi kocasi ni bir turlu goremiyordu ... bazi kadinlar gercekten ok igrencsiniz alin kocalarinizi tasma takip gezdirin anasini satim 6 seneyi doldurcaz bu sene bir gun baska bir kadina sizin yaptiginiz bu seyden yapmadim

Konu sahibi kiz kocani isede gonderme etrafta senin kocanin ustune atlamak icin pusuya yatmis milyonlarca kadin var cunku kocanin cekirdegi bir tek sende var baska erkek yok dunyada ben is arkadasima kahve yapip getiricem bana kahven kotu var mi benim karicigim gibi kahve yapan kahinatta diyecek onu cezvede iki tasim kaynatirim kopugunu fincanlara dagitip yeniden kaynatirim akilli kadin olun ya insani gunaha sokmayin

pusuda bekliyorum ona gore:KK53:
yolu kazara mazara lefkoşaya düşmesin pıstım tetikteyim bekliyorum ona gore
hiç affetmem evli öğretmen gördümmü yapışırım yakasına:KK53:

Back
X