• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iş yerindeki yılışık bayan

Inadina asilacaksin boyle adamlara :KK66:
ya kirpi yavrusunu pamuğum pamuğum diye severmiş
adam belki hiç ilgi bile çekmeyen bir tiptir,karısının gözüne dünya yakışıklısı geliyordur anlıyorum bunu
ama kızlar ölmüyor başkalarının erkekleri için,sinir oluyorum böyle evlenince erkeksiz kalacam diye korkusundan saga sola çatan kadınlara
bana gore eşim en yakışıklı adam ama gel gelelim sadece bana gore,ayşeye gore değil, fatmaya itici gelir
hayriye zaten sevmez sarışınları, eee mualla renkli gözlü erkekleri tiksinç bulur....daha ne diyeyim

pusuda bekliyorum ona gore:KK53:
yolu kazara mazara lefkoşaya düşmesin pıstım tetikteyim bekliyorum ona gore
hiç affetmem evli öğretmen gördümmü yapışırım yakasına:KK53:
Ben dedim halimeye kocani ise gonderme kapiyi pencereyi kilitle burnunun ucunu hicbir kadina gosterme diye ta :-Plefkosadan bile asiliyolar ne yapsin bu kadin kocasini issiz adaya mi gotursun everest dagina mi saklasin her yerden tehlike canlari caliyor nedir bu halimenin siz bekar kadinlardan cektigi dusun kocasinin yakasindan:-)

Ben dedim halimeye kocani ise gonderme kapiyi pencereyi kilitle burnunun ucunu hicbir kadina gosterme diye ta :plefkosadan bile asiliyolar ne yapsin bu kadin kocasini issiz adaya mi gotursun everest dagina mi saklasin her yerden tehlike canlari caliyor nedir bu halimenin siz bekar kadinlardan cektigi dusun kocasinin yakasindan:-)
derdi birken iki oldu
üstüne üstlük ben evliyim
bekarlar yetmedi evlilerde başladı
düşmem,,,peşindeyim bırakmam

derdi birken iki oldu
üstüne üstlük ben evliyim
bekarlar yetmedi evlilerde başladı
düşmem,,,peşindeyim bırakmam
Ogretmensen filan hic acimaz seni milli egitim bakanligina kadar sikayet eder asilmayi gorursun mesleki hayatini bitirir iyiki ogretmen degilim sansliyim valla matematik ogretmenleri dusunsun

arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.

Yazılan cevapların tümünü okumadım ama kocanız eşimin kahvesi daha güzel diyerek size sözle hoşluk yapmış kıza da kibarca mesafeli olmuş. Bunda bir sorun görmüyorum da kız karısının yanında hocaya niye kahve getirmiş?.. Çok lazımsa başkası getirirdi.. Ne erkekler var ki evli olduğunu bile saklıyorlar.. Bekarmış gibi hareket ediyorlar.. Kızlarla belki kızın yanlış anlayabileceği kadar konuşuyorlar.. kocaların hareketine dikkat etmesi için biraz sıkı tutumak gerekiyor sanırım ben bunu anladım biraz çevremden de gördüklerimden. Ama kişiden kişiye göre de değişir. Mesela kızlara suç bulanlar var kocalarına da.. Bazı erkekler de mesafeli olsun.. Kızlar da doğal olarak..

Ben de böyle eli maaşlı olup kocamın gözünü korkutamadım ya, ona yanarım. Yap güzelim yap bence kıskançlıkları. Adamların başını boşvermeye gelmiyor. Kızın çok bir suçu var mı bilmiyorum, yalnızca zümresine sıcak davrandığı için ve senden olumlu sinyaller almadığı için sorun yaşıyorsunuz muhtemelen ama eşinin huyuna giden erkek iyidir.

Eşiniz çok hoş bi adammis açıkçası :)))))) Benden de kiskanmayin şimdi böyle dedim diye aman ha :) Şimdi çok alakasız olucak ama,yaziniz resmen bi anlamda bana umut oldu yüzüm güldü. Erkek arkadaşımı bende çok kiskanirdim.KiskanirDIM diyorum çünkü ne zaman kiskanclik yüzünden tartışma cikarsam sonunda hep ben zararlı çıkardım.Demedigini bırakmaz sacmalidigimi ve bundan çok sıkıldığını ugrasamicagini filan söylerdi.Baya baya üzülürdüm bende,içimi rahatlatmak için bişey yapmayı sindan dolayı. Sonra sonra sıkıldım zaten halden de anlamiyo dedim içimde soğudu zaten sonuç olarak ilişkide uzatmalari oynuyoruz. Her neyse,toparlamak gerekirse,bazen dusunurdum öyle biri acaba kiskancliklarimda benim içimi rahatlatmak için uğraşır mi insan olur mu acaba diye :)))) Olabilirmis varmış böyle insanlar demek ki,konunuz bana bunu hissettirdi. Ek olarak kiskancliginiz olsa da sorun yok,hem esiniz insanliktan nasibini almış O yüzden sanslisiniz, hemde siz de esiniz bişey olmadığını bu kadar net size de karşı tarafada gösterdiği için uzatmadiginizi düşünüyorum. Demem o ki sorun yok esiniz bile kadına agzinin payını veriyor dert etmeyin :))))

image.webp

Ne buldumcuk bir cift !

Eşiniz çok hoş bi adammis açıkçası :)))))) Benden de kiskanmayin şimdi böyle dedim diye aman ha :) Şimdi çok alakasız olucak ama,yaziniz resmen bi anlamda bana umut oldu yüzüm güldü. Erkek arkadaşımı bende çok kiskanirdim.KiskanirDIM diyorum çünkü ne zaman kiskanclik yüzünden tartışma cikarsam sonunda hep ben zararlı çıkardım.Demedigini bırakmaz sacmalidigimi ve bundan çok sıkıldığını ugrasamicagini filan söylerdi.Baya baya üzülürdüm bende,içimi rahatlatmak için bişey yapmayı sindan dolayı. Sonra sonra sıkıldım zaten halden de anlamiyo dedim içimde soğudu zaten sonuç olarak ilişkide uzatmalari oynuyoruz. Her neyse,toparlamak gerekirse,bazen dusunurdum öyle biri acaba kiskancliklarimda benim içimi rahatlatmak için uğraşır mi insan olur mu acaba diye :)))) Olabilirmis varmış böyle insanlar demek ki,konunuz bana bunu hissettirdi. Ek olarak kiskancliginiz olsa da sorun yok,hem esiniz insanliktan nasibini almış O yüzden sanslisiniz, hemde siz de esiniz bişey olmadığını bu kadar net size de karşı tarafada gösterdiği için uzatmadiginizi düşünüyorum. Demem o ki sorun yok esiniz bile kadına agzinin payını veriyor dert etmeyin :))))
Kendisine kahve getiren zumresine ben esimin yaptığı kahveden baskasini icmem diyerek birde ustune karisi kahkaha patlatarak mi almis adam nasibini insanliktan merak ettim karisi olmadigi zamanlarda muhtemelen kendisi de yapip ikram ediyordur boyle adamlara heves etmeyin bence

arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.
Bunları hepsi sizin hüsnü kuruntunuz, dünyadaki tek erkek eşiniz değil. Hasta ruhlusunuz. Allah eşinize sabır versin

Back
X