• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iş yerindeki yılışık bayan

eger kizda esinizi bu kadar kiskandiginizi fark ediyorsa(kotu niyetliyse) zaten istedigini basariyor olmanin keyfini yasiyordur...

eşin için başka bir yerde iş bulunamaz mı canım? öğrenciler o kızdan memnun mu deği
o kızı yolmayı çok istiyorum da işte eşimi düşünüyorum dershanede kötü olmasın diye
El insaf, başkasının ekmeğine yoktan yere mani olmaktır bu..
dikkat ettin mi bilmiyorum git attir demedim ogrenciler memnun degilse dedim surda yazilanlari baska tarafinizla okumayin

başkasının ekmeğiyle oynamak!!!o bayan öğretmenin yaptığı yanlış evet ama sizin tavsiyenizde yanlış!
Bir baskasinada ayni seyi soyledim ogrenciler memnun degilse atilsin dedim kocasiyla ilgili memnuniyetsizliginden bahsetmedim. Bende ogrenci oldum ve isini iyi yapmayanlarin kovulmasi taraftariyim sonucta orda harcanan bir emek var burdada ekmegi dusuncek degilim. Simdi bunada vicdansiz yorumu yaparsiniz ama is sizin cocugunuza gelince nerde bu yetkililer diye en basta bagiran siz olursunuz

eşin için başka bir yerde iş bulunamaz mı canım? öğrenciler o kızdan memnun mu deği

dikkat ettin mi bilmiyorum git attir demedim ogrenciler memnun degilse dedim surda yazilanlari baska tarafinizla okumayin

Bir size yazdigim cevaba bakin birde sizin bana yazdiginiza.. Cevabi hak etmiyorsunuz aslinda da yinede yazayim. Ogrenciler memnun olmasa zaten simdiye kadar sikayet eder, ogretmenle ilgili memnuniyetsizliklerini dile getirirlerdi. Kilifini hazirla minareni oyle cal demek sizinki.

Konunun öğretmenin işini nasıl yaptıgı ile ne alakası var?
Bir öğretmenin orada çalısmayan eşi diğer öğretmenin nasıl çalıstıgını nereden bilip hangi gerekceyle kovdurtmak için basvurabilir ki?

asıl siz konuyu yanlıs okumussunuz:)

Bir baskasinada ayni seyi soyledim ogrenciler memnun degilse atilsin dedim kocasiyla ilgili memnuniyetsizliginden bahsetmedim. Bende ogrenci oldum ve isini iyi yapmayanlarin kovulmasi taraftariyim sonucta orda harcanan bir emek var burdada ekmegi dusuncek degilim. Simdi bunada vicdansiz yorumu yaparsiniz ama is sizin cocugunuza gelince nerde bu yetkililer diye en basta bagiran siz olursunuz
Allah aşkınıza şu an konunun o öğretmen kızın meslek performansı ile ne ilgisi var? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Ne diye durup dururken böyle bir konuya gelip de kızın eğitmenlik performansı düşükse kovulmasını dileyesiniz ki? Gayet kız konu sahibesinin kocasını "ayartmasın(!)" diye verdiniz o kızın kovulmasını sağlama tavsiyesini.

Bana hiç normal gelmedi hal ve hareketleriniz belki kadın iyi niyetli siz sinirli olduğunuz için kızın her yaptığı gzünüze batıyor.Dışarıdan nasıl göründüğünüzü hayal edin eminim bir sürü kişi arkanızdan gülüyordur bu çocukça hareketleriniz karşısında.

Benim patronumun eşide böyleydi adam bıkmıştı illallah etmiştide karısına gösstermiyordu.Sürekli bize laf çarpıtmalar kocaama bakanı oyarım sözlü ortaya laf atmalar hepimiz işten aayrıldık ssonrada istifa ettiler zaten.Karısının kısskançlığı adamı işinden etti şimdi kocasına baka baka doyuyordur artık..

Nasıl bir üslup bu ?

Ayrıca konudan tamamiyle alakasız söyledikleriniz.Konu sahibinin kocası,kadını kendisine asıldığı (!) için şikayet etmiş.Öğrencilerin memnuniyeti falan değil mevzu.Öğrencilerin adı bile geçmiyor hatta.

arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.

Bu konu neden 24 sayfa oldu yahu, bu kadar önemli ne vardı?

Konu sahibi size gelince, sizin de eşinizin de davranışlarınız çok tuhaf. 14 yaşında çocuklar yapar yaptıklarınızı. Seviyenizi bu kadar düşürmeyin.. Benim eşim başka bir kadının yüzüne "kahven kötü olmuş" dese kahkaha atmak yerine ne biçim konuşuyorsun sen diye azarlarım. Bir kadına -kim olursa olsun- nasıl davranacağını bilmeyen bir adam yarın öbür gün karısınıza da aynı ayarsızlıkta davranabilir..
Ayrıca bir kadının eşini/sevgilisini benden kıskandığını hissetsem, kadına da uyuz olmuşsam ben de o diğer öğretmenin davrandığı gibi davranarak iyice uyuz ederim karşımdaki insanı. Kendine güven önemli tabi ama herkeste olmuyor malesef...

Bu konuda yapılan bildirimler değerlendirilecektir.

Konu sahibesi,
topipinizde tüm Yorumları okumadım ama siz fazla tepki veriyorsunuz bence, eşinizin iş arkadaşı iddia ettiğiniz gibi başka gözle bakıyor olsa dahi, eşiniz 15'lik tüyü yeni bitmiş delikanlı değil, koca insan, karşısındakine dur demeyi becerebilir, dur demek kahven ne kötü, ben eşimin kahvesinden başka kahve içmem diye Yanıt vermek değildir, bu kabalıktır, sizin kahkaha atmanızda ayıp, ayrıca kıskandığınızı aşırı belli etmişsiniz kahkaha atarak.

Kıskançlık yerine göre yapılabilir ama sizin yaptığınız aşırı kıskançlık ve ne yazık ki bu bir hastalıktır, mutlaka bir uzmana gidin, ilerde hem kendinize hem eşinize hem çevrenize zarar verirsiniz.

Size bu aşırı Kıskançlığın getirdiği noktayı anlatmak için bir tanıdıktan örnek vereyim, bir ablamız vardı, onunda eşi okul müdürüydü bir lisede, çok afedersiniz adam okula gitmek için evden çıkmadan önce eşi iç çamaşırlarına kadar kontrol eder, eşinin çamaşırından çorabına kadar kendince işaretler koyar öyle okula yollardı, adamın okulda tuvalete gitmesi bile yasaktı, ev yakın eve gel derdi eşi.

Ne oldu? Adamı okuldakilerden sakındı da ne oldu? Kimse dönüpte bakmıyordu o abiye ama Abinin gözler maşallah elektrik sayacı gibi dönüyordu yuvalarında, eşinin aşırı kıskançlığı işe yaramıyordu, adam resmen göz çapkınıydı, bir adamın içinde olsun yeter ki, eve dönerkende yapar yapacağını, işe mi götürüp getireceksiniz hergün, sokaktaki kaç kadını denetim gözetim altında tutabileceksiniz?

Insanlar çalışma hayatında, özel hayatında kadın erkek arkadaşlıkları kurabilir, adı üstünde arkadaşlık, arkadaş olarak gördüğünüz birinin cinsiyetine takılmazsınız.
Biri o arkadaşlık ilişkisini bozacak tavırlara giriyorsa da zaten arkadaşlık orda biter, herkes sınırı kendi koyar, sınır için eşe ihtiyaç duyulmaz, duyulmamalı.

Son düzenleme:
Kendisine kahve getiren zumresine ben esimin yaptığı kahveden baskasini icmem diyerek birde ustune karisi kahkaha patlatarak mi almis adam nasibini insanliktan merak ettim karisi olmadigi zamanlarda muhtemelen kendisi de yapip ikram ediyordur boyle adamlara heves etmeyin bence

Karısı uzulmesin diye gotunde gezen bir kadına tavır takınmasimi eşini kötü yapicak? Benim için doğru olan karsisindakinin hareketlerini göz ardı etmektense doğru yorumlayip karsiligini verebilendir. Nitekim bi erkekte eşinden bunu beklerdi. Karısı yanında yokken ki durumuna bişey diyemem,ama bu kadar eşine odaklı davranmaktan cekinmeyen birinin bahsettiginiz şekilde davranabilicegine de pek ihtimal vermiyorum.

Karısı uzulmesin diye gotunde gezen bir kadına tavır takınmasimi eşini kötü yapicak? Benim için doğru olan karsisindakinin hareketlerini göz ardı etmektense doğru yorumlayip karsiligini verebilendir. Nitekim bi erkekte eşinden bunu beklerdi. Karısı yanında yokken ki durumuna bişey diyemem,ama bu kadar eşine odaklı davranmaktan cekinmeyen birinin bahsettiginiz şekilde davranabilicegine de pek ihtimal vermiyorum.

Kahveyi nazikçe reddetmek yerine bir yudum alıp kusura bakma güzel olmamış karımdan başkasınınkini içmem demek basitliktir bence.. gecenin bir yarısı çalan telefonu açmamak yerine açıp karşıdaki kişi hocam bu soru yanlış dediğinde bu saatte aranmaz demek de terbiyesizliktir.. madem kocası da istemiyor iletişime geçmez olur biter. Zaten konu sahibi somut bir olay anlattı mı ki kızla ilgili. Yılışık yılışık baktı, yılışık yılışık kahve getirdi den başka dediği birşey yok. Bakarken yılışmak nasıl oluyor ki?? Kızcağız bir gün gereksiz bir mesaj mı atmış, bir yere mi davet etmiş nedir yani mesele??? Saçma sapan bir çift yeminle

aksıne esının yanında aynen böyle ama eşi yokken çok farklıdır hiç düşünmüyor musun o kız kahve getırecek cesaretı nerden buldu dıye ????

O bişiy diil de KK'daki bütün bu tarz hikayesi(!) olan kadınların,eşleri kendilerine ölüyor bitiyor,eşlerinin etrafında var mutlaka bi hadsiz,ve o hadsiz kızı kıskansam mı kıskanmasam mı çok mu takıntılıyım derdine düşüyorlar...
Bence bu uyduruk hikayeler üretebilen insanın daha büyük dertleri var,ona bi başlık açsın...
Ha gerçekten böyle bişi varsa,Matematik öğretmeni ve eşi birbirini bulmuş,mutluluklar ;)

Hanımlar,
lütfen ama, tamam üye eşini kıskandığını söylüyor zaten, bunda aşırıya kaçtığını da inkar etmiyor.
Biraz uygun bir dille kırmadan yazarsak iyi olur.
Herşeyi de adlı adınca söylemeyelim lütfen.

Ortalama insan hayatının 65-70 yıl olduğunu düşünürsek yaklaşık 45 yıl daha eşinizle evli kalma olasılığınız var. Bu süre boyunca eşinizi her karşılaştığınız insandan kıskanacak mısınız? Beyninize yazık ya :(

Back
X