Eşimin işe aldığı eleman ve yorumları

ethemim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
265
0
26
İzmir
kızlar esim iş yerıne unıversteden cok guzel bı kız almıs ve bana dedıkı sarısın bomba kız dedı kızı gordum cok rahat alımlı ve guzel sımdı bu durumda ben nasıl bır yol ızlemelıyım esim kızı cok ovuyor sızce bu normalmı

o alımlı ve güzel kız da emin ol çevresinde onlarca fit delikanlı genç varken kocana askıntı olacak.

ne kadar kıskançsınız yani kız işini yapıyor demek ki işinde iyi ki eşin çalışmasını beğeniyor.

eşinin çalışmasıyla ilgili bi yorumu olmamış ki
sarışın bomba demek çok amiyane bi tabir, kız bakar bakmaz orasını bilememde eşinin tabiri çirkin

kocaya bak....

ben öle kocanın dilini keserim...bu ne rahatlık...nasıl öyle konuşur senle...

ekmek parası için çalışan bir kıza,sarışın bomba diyecek kadar sapıkmış eşiniz...

ağzının payını ver otursun yerine...

aynen bende ona takıldım yoksa önemsemezdım sarısın bomba ne demek ya sanane evlı barklı adamsın

ekmek parası ıcın dıyosun ama bı gıydıgını bıdaha gıymıyor full makyaj ıseıhtıyacı olan unıverstelı kız bu kadar olabılırmı

sarışın bombamı lafa bak daha neler ya
ben kızın çalışmasını beğenip dediğini hiç düşünmüyorum
heralde kıza bakarken içi gidiyor sarışın bomba nedir yAA, çok sinirlendim eşineeee
bence eşin kıza daha fazla yazmadan kıza yol verin gitsin

dışarıda o sarışın bombalardan sürüyle var eşleriniz size söylemiyor diye içinden geçirmiyor zannediyorsanız yanılıyorsunuz ama sen de tv de gördüğün yakışıklı birine off ne seksi adam diyebilirsin böylece ödeşirsiniz.

eşin şaka olarak söylemeyediyse bu cesareti senden alıyor olmalı böyle konuşmasına daha önemlisi düşünmesine izin vermesen ii olur gibi geldi bana :)

Son düzenleme:

kusura bakmayında kızın suçu ne burda şarışın olmakmı ? güzel olmakmı?
neden işinden edilmek isteniyorki ?
ayrıca işten atılmasının kendi ellerinde olduğunuda düşünmüyorum

canım ya ne kadar iyi niyetlisin :)

Dikkat etsin de o sarışın bomba elinde infilak etmesin !

ekmek parası ıcın dıyosun ama bı gıydıgını bıdaha gıymıyor full makyaj ıseıhtıyacı olan unıverstelı kız bu kadar olabılırmı

tarzı öyledir,giyinmeyi süslenmeyi seviyordur olamazmı..siz her gün eşinizin işyerinemi gidiyorsunuz bir giydiğini bir daha giymiyor diye yazdınız da?? evet her gün gidiyorum diyorsanız korkmayın eşiniz istesede yanlış bi şey yapmaz..

siz ne dediniz peki o böyle deyince ?

bagırdım cagırdım tabı dogal olaraktan pis pis sırıtıyor dahada sınırlendım annem hayırlı olsun eleman almıssın dedı esım ne dese begenırsınız yakaladım bı tane afet dedı ama bu fast fod tarzı bı yer sekreter yanlıs olsu eleman dıyeyım

tamam içinden geçirsin...içinden kim neler geçirmiyor ki...

ama bunu açı açık karına demek abes değil mi?

saçmalı değil mi? saygısızlık değil mi?

iyi niyetli değilim kübra kocası asılsa bile kızın tersleyeceğine eminim öyle alımlı hoş kızlar pörsümüş erkeklerle ancak para için birlikte olurlar eh bu kızın da öyle paraya ihtiyacı yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…