Eşimin işe aldığı eleman ve yorumları

eşinizin zihniyeti çok fena gerçekten
bence siz bu zihniyetin sadece ufak kısmına şahit olunuz

Sanki karisi degilsiniz de , erkek arkadasisiniz. Bu nasil konusma tarzi.

Siz de bir bahcivan alin , soyle filmlerdeki gibi.

Son düzenleme:
farkederim bişey olursada hissederim kızın tavırlarından falan ama dedıgınız gıbı bu neyın kafası

iyide eşinizin ne cesaretle size sarışın bomba gibi bir kız diyor. sanki sekreter değilde sevgili yapmış gibi.
tabiki normal değil.

o sekreter benim diye çıkacak şimdi ebis_01 korkuyorum

eşine 'sen nasıl müşteri çekmek için böyle bir şey yaparsın' diye sorsan normal mi karşılar ki :26:
ya da empati kurmaya zorlasan onu ben böyle birşey yapsam rahatsız olmaz mısın gibisinden?

Bir insan eşiyle nasıl böyle konuşabilir, asla izin vermeyin. Yanında çalışan kişiye de afet, bomba diyen bir adam çok itici geliyor bana. Herkes işine baksın. Makyajı, her gün başka şey giymesi onu ilgilendirir. Kocanızın suratına osmanlı tokadını basasım geldi. Evli barklı adamsın işine gücüne bak, sen evdeki afetle ilgilen, sana ne başkasından

ve sunuda ekleyeyım esimin kızı ıse alıs amacı musterılerı cektırmek ıcınmıs

Bunda tuhaflık yok aslında.
Yani stantlarda,fuarlarda ve bazı markaların tanıtımlarında-satışlarında fiziğe önem verilir.
İllaki markanın yüzü,firmayı temsil edecek filan diye süslemeye gerek yok :)

bişeyin kafası değil aslında olay basit eşin gibi güzel bir kız görünce neredeyse dibi düşen çok erkek var civarda eh eşin de bunu bildiğinden müşteri çekmek için hoş bir kız almış dükkana olay bu.

Dikkat çekmek için yazıldı bu galiba? Değiştirmek zorundayım, başlık ve icerik uyumlu olmalı.

konu sahibi; sana daha çok yardımcı olunması açısından söyleyebilirmisin acaba eşin normaldedemi böyledir?
yani tvde güzel bir kadın görüdğünde veya hoş bir bayan gördüğünde benzer tepkiler verirmi?

seni kıskandırmak için demiştir belki...
erkekler sever insanın asasbını bozmayı...

karınızı doyurmaya gideceksiniz ve 'gel abi şurdaki eleman güzel ordan yiyelim' der mi insan ya

konunun tamamını pek okuyamadım ama bence eşinizin o kızı işe alma amacı müşteri çekmek olabilir..genelde fast food yerlerde ve kuaförlerde :)) daha güzel bayanlar calısıyor..tabi ipleri elden bırakmamak gerekir.ben de aşırı kıskanç biriyimdir:)) bu sekilde bir durumla karsılaşsam valla o kocanın dilini kopartırdım heralde..ne olursa olsun söylenecek bi laf değil bu..ister kızdırmak amaclı olsun ister kıskandırmak amaclı olsun olmaz yani söylenmemeli..kocanızın bu kadar rahat konusmasının amacı birazda siz olabilir misiniz acaba?? bu rahatlıgı vermeyin onlara ki söyleyemesinler... yada kısasa kısas yapın..hiç ummadıgı bir anda dışardayken yada bi arkadasınız eşiyle size geldiklerinde ne yakısıklı adam ya falan deyiverin yeterli olacaktır bence :))

karınızı doyurmaya gideceksiniz ve 'gel abi şurdaki eleman güzel ordan yiyelim' der mi insan ya

evet derler, hiç erkek ortamında bulunmadınızmı? ben uzun bir süre erkeklerin çok olduğu bir ortamda hatta tek bayanın olduğu bir ortamda çalıştımi aralarında neler konuşurlar kimlere nasıl ne niyetle bakarlar hepsini biliyorum o yüzden
aslında böyle bir ortamda çalışmak çok iyi erkekleri anlamak açısından

Eşin seninle nasıl böyle konuşabiliyor ben o kısma takıldım en çok
İçinden geçen bütün iğrençlikleri nasıl seninle bu kadar rahat paylaşmış :44:

Sarışın bomba Bomba Bombacı mülayimm mi acaba bu

Kızcağız gelmiş çalışmaya adam ya saçma bir espiri yada cidden böyle patavatsız şekilde konuşmuş

Ay şaşırdım sen keşke bir bomba eşliğinde elinin tersini vursaydın ağzına bakalım bombacı kimmiş...

Kız güzel olabilir de yani eşin neden bu şekilde hitap ederek sana anlatıyor? Kendine hakim olamıyor mu bu konuda yoksa seni mi kıskandırmaya çalışıyor. Patronu sonuçta iş verirken o yönü mü ele alarak aldı kızı işe. Çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…