Eşimin işe aldığı eleman ve yorumları

Kızı yolup,iş yerini dağıtmışken kocayı da boşamak gerekir elbette. Diyelim ki kız namussuz,hatta daha ileri gidelim hayat kadını. Hayat kadını ile birlikte olan eş mi suçlu olur,kadın mı?
Niye el-alemi yoluyorsunuz ki kocayı parçalayın öyle bir durumda.

Gözünüzle görmeden kulaktan dolma bilgilerle kimsenin günahına girmeyin.
Eşiniz terbiyesizlik yapmış. Eminim gereğini yapmışsınızdır.
Ama bir hadis vardır "Duyduğuna inanma, Gördüğünün de yarısına inan".
Küçük yerlerde alımlı güzel hele birde üniversite öğrencisi bir bayan varsa hakkında çirkin dedikodular çıkması çok muhtemeldir. Bizde yaşadık bunları. Bazı kesimler üniversite öğrencilerine hayat kadını gözü ile bakıyorlar. Esefle kınıyorum onları

Tamam kız diyelim ki iyi biri değil. Ama kocanız o iyi olmayan kıza bayılıyor. Onunla müşteri çekmeye çalışıyor. O kızın orada bulunmasının sebebi eşiniz. Belki sırf görünüşünü beğenmediği için kaç kişiyi işi hakettiği halde geri çevirdi (gerçi eşiniz gibi biriyle çalışmaktan her zaman iyidir, Allah korusun). Kızı yolduğunuzda eşinizin elemanına o gözle bakabildiği gerçeğini değiştirecek mi? Cevabınız evetse hiç durmayın...

neden kizin hakkinda arastirma geregi duydunuz,esiniz kizi güzel buldugu icin demi yoksa umrunuzda bile olmayicakti

sunu belirteyim kiz esinizi begenmiyor esiniz kizi begeniyor

yoluncak biri varsa ortada oda esiniz okadar cesaretiniz varsa gidin esinizi yolunuz,sarisin bomba afed diyen kendisi,kiz degil

kizin hic birseyden haberi yok ama suclu kiz oluyor

Eşiniz basbayağı sapık bence, çalışmak zorunda olan üniversiteli bir genç kıza sarkıntılık ediyor, hakkında fantaziler kuruyor... Ben de üniversitede çalıştım, böyle insanlara dek gelmediğim için simdi halime şükrettim.

bence hiç kıskanmana gerek yok,normalde bende kıskancım ama bunda bir şey yok çünkü gerçek duyguları olsa bunu sana söylemezdi ,başına gelicekleri bilirdi. seni kıskandırmak içinmi söyledi acaba.bu kadar rahatlıkla sarışın bomba cümlesini kuruyorsada fazla rahat bırakmışsınız suç sizde. sizn yanınızda diyorsa başkasının yanındada kesin söyler. kız için kötü bir durum

eşin aldatıcak olsa sana neden 'sarışın bomba bir kız' diye bahsetsin ki seni kıskandırmaya mı çalışıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…