kızlar esim iş yerıne unıversteden cok guzel bı kız almıs ve bana dedıkı sarısın bomba kız dedı kızı gordum cok rahat alımlı ve guzel sımdı bu durumda ben nasıl bır yol ızlemelıyım esim kızı cok ovuyor sızce bu normalmı
kusura bakmayında kızın suçu ne burda şarışın olmakmı ? güzel olmakmı?
neden işinden edilmek isteniyorki ?
ayrıca işten atılmasının kendi ellerinde olduğunuda düşünmüyorum
bagırdım cagırdım tabı dogal olaraktan pis pis sırıtıyor dahada sınırlendım annem hayırlı olsun eleman almıssın dedı esım ne dese begenırsınız yakaladım bı tane afet dedı ama bu fast fod tarzı bı yer sekreter yanlıs olsu eleman dıyeyım
kızlar esim iş yerıne unıversteden cok guzel bı kız almıs ve bana dedıkı sarısın bomba kız dedı kızı gordum cok rahat alımlı ve guzel sımdı bu durumda ben nasıl bır yol ızlemelıyım esim kızı cok ovuyor sızce bu normalmı
ekmek parası ıcın dıyosun ama bı gıydıgını bıdaha gıymıyor full makyaj ıseıhtıyacı olan unıverstelı kız bu kadar olabılırmı
iyi niyetli değilim kübra kocası asılsa bile kızın tersleyeceğine eminim öyle alımlı hoş kızlar pörsümüş erkeklerle ancak para için birlikte olurlar eh bu kızın da öyle paraya ihtiyacı yok gibi
bagırdım cagırdım tabı dogal olaraktan pis pis sırıtıyor dahada sınırlendım annem hayırlı olsun eleman almıssın dedı esım ne dese begenırsınız yakaladım bı tane afet dedı ama bu fast fod tarzı bı yer sekreter yanlıs olsu eleman dıyeyım
tarzı öyledir,giyinmeyi süslenmeyi seviyordur olamazmı..siz her gün eşinizin işyerinemi gidiyorsunuz bir giydiğini bir daha giymiyor diye yazdınız da?? evet her gün gidiyorum diyorsanız korkmayın eşiniz istesede yanlış bi şey yapmaz..
ve sunuda ekleyeyım esimin kızı ıse alıs amacı musterılerı cektırmek ıcınmıs
ve sunuda ekleyeyım esimin kızı ıse alıs amacı musterılerı cektırmek ıcınmıs
:26:
kızın haline acıdım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?