Eşimin işe aldığı eleman ve yorumları

Arkadaslar uzun sure gectikten sonra gunlerdir kafami kurcalayan ve beni yiyip bitiren bir sorunu sizlerle paylasmak istiyorum. Umarim okur ve yorumlarsiniz. Simdiden tesekkur ediyorum.

Ben yurtdisinda kaliyorum ve 6 senedir oturdugum bu mahallede iki cocuklu bir bayan var. Alti senelik sure zarfinda gorustuk merhabalastik fakat hic bir zaman bir samimiyetlik kurmadik. Son bes aydir bu bayan beni surekli ariyor ve bir iki defa evime geldi ve tabii bunun sonrasinda bende sevindim bir arkadasim ve bir komsum olacak diye. Ama artik pis kokular geldi burnuma. Benmi paranoyakim yoksa cidden uzak durup gozlerimimi acmam lazim bilemiyorum artik.

Komsum artik siklikla mesajlar atip ve hatta gece 23.30 larda bile mesajlar gønderiri oldu. Ve tuhafima giden gece gec vakitde yazdigi mesajlarda kac defa kocamin gelip gelmedigini ve nerde oldugunu sordu. Bende en son kizarak Sana ne deyip bir daha kendisine yazmadim.

Araya bir kac gun girdi ve bu komsum ust uste ben cevap vermedigim halde bana mesah gønderiyordu. Kusmuyuz yok bilmem sesin solugun kesildi gibisinden. Beni davet etti evine ve ben esimle sorunlu oldugumu azda olsa paylasmistim kendisiyle. Ne bileyim bazen esimin sevmedigini dusunuyorum beni dedim. Gerci sevmese katlanmaz heralde dedim. Bana verdigi cevap ya bazi insanlar sirf cocuk var diye katlaniyorlar dedi ve ben ne diyecegimi sasirdim. Cunku kendisi evlendigine pismandi. Evlenmeseydim olurdu. Keske kayinpederim beni dugunde gormeseydi beni begenip istemeselerdi gibi laflar. Ki esi o kadar deger veriyorki kendisine ben bunu kendim gordum ve duydum.

Tabii bu laflar uzerine ben artik iyice mesafe aldim ve aradan bir kac mesajsiz gun gcerken bir gece saat 24.00 bir baktim telefonum caldi ve mesaj. Evet bayan komsumdan. Sok oldum. Isin enteresan tarafi esim hic rahatsiz olmuyordu ve bana bir kac defa aylar ønce bu bayanin arabanin icine dikkatlice baktigini ve suzdugunu soylemisti. Ve esiminde onunla karsilastigimiz yerde surekli onun oldugu tarafa ikidebir dønup baktigini fark ettim ve en sonunda buyuk bir tartisma. Esim bana kizdi ve cok agir kufurler etti ki esyalarimi toplayip artik yoruldugumu soylemisken gelip gonlumu aldi. Sen niye mesafe koymuyorsun bosver oyle insanlari felan diye. Ama kendisi suclu biri gibi dolaniyor ortalikta. Acaba birseyler oldumu veya varmi. Neden bu denli tuhaf davraniyorlar. Hem esim ve hemde komsum.

Umarim yanlis dusunmuyordumdur. Ki bu kadin evli. Yardim edin arkadaslar.

Eşiniz ne söylediğinin farkında değil.Şakasına söylemiş olsada sizin daha sonra bunun sorun haline geleceğini düşünmeliydi.önleminizi alın derim.

kesin ilişkiyi, sebep olarak da "eşim seninle görüşmemi istemiyor" deyin. hatta mümkünse taşının.. hiçbir şey ailenizden daha önemli olamaz. komşuluk ilişkileri ne hale geldi yahu!!

belki eşniz sizi kıskandırmak için söylemiştir.sarısınların adı var nasılsa öyle derler.nedensede her sarısına genelde asılabiliriz mantıgıyla bakarlar ne kadar kötü bi düşünce yapısı.kız belki cok güzel ama güzel diye bu yakıstırmayı haketmıyor.bir giydigini bir daha giymemesi ise kimseyi ilgilendrmez belki kız calıstıgı maasıyla eksiklerini alıyor üstünede begendıgı kıyafetlerı alıyor aylardırda calıstıysa bı sürü kıyafetı olmustur degısık degısık gıyıyordur sizene begenmıyorsanız eşinize güveniniz yoksa cıkarın kızı işten olsun bitsin.

Tek kelimeyle eşiniz de iş yok. Bırak eşi sevgilim gelip bana bir başka kadın hakkında sarışın bomba diyecek yemin ediyorum o an ağzının ortasına çakardım bir tane o zaman görürdü bomba etkisini.

Siz ayrı bir topik açın, topik sahibinin konusu çorba olmasın....

şimdi sana birşey soracağım eşinin hattının operotörü ne diğer arkadaşta dediğimi yapsın. trkcellse türkclle vodafne vodafn aveaysa avea sitesine gireceksiniz eşinizin hattını alın bi günlüğüne onun haberi olmasın orda online self mi ne var ordan giriş yapıcaksınız. şifre isteyecek yanda şifreyi nasıl alacağınız yazar. neyse girdiğinizde yan taraflarda kurcalayın orda güncel fatura detayı yada lira detayı gibi şeyler yazar ona tıklayın şimdiye kadar o hatla hangi numarayı aradıysa hangi numaraya mesaj attıysa çıkar yanda saniyeleri yazar lütfen arkadaşlar bunu yapın. keşke 3 buçuk senedr hergün yapsaydım bunu diyorum çünkü bana yalanları oldu. şu 2 aydır internetim bitmediği sürece hergün ben sevgilimi takip ediyorum bu şekilde kimi aramış kime mesaj atmış diye. isimler yazmaz sadece numaralar gözükür

yanda şu şekilde yazıyor:
Anasayfa
Fatura İşlemlerim
Fatura Görüntüleme
Fatura Ödeme
Güncel Görüşme Detayı
Kullanım Analizi
Fatura Gönderim Tercihleri
Yasal E-Fatura
Ayrıntılı Fatura
Tarife İşlemlerim
Paketlerim
Mesaj Servislerim
Hat ve Telefon İşlemlerim
Kampanya İşlemlerim
Şifre İşlemlerim
Son İşlemlerim
unutmayın güncel görüşme detayına tıklıyoruz bunu şüphelenen herkez için ayrı biyer açıp önerirseniz sevinirim..

Son düzenleme:
arkadaslar hepımıze ayrı ayrı tesekkur edrım allah razı olsun ben ızlemedeyım su saatden sonra herhangı en ufak bırsey hıssedersem sozlere haber verıcem

arkadaslar hepımıze ayrı ayrı tesekkur edrım allah razı olsun ben ızlemedeyım su saatden sonra herhangı en ufak bırsey hıssedersem sozlere haber verıcem
dediğimi yapmayı unutma :) mutlaka bir bak en çok hangi numarayla haşır neşir olmuş araştır :) iyi geceler...

Evet; bence kocanızın bu denlı kustah ve curetkar konusabılmesının altında hem bıraz sızden yuz bulması, sıze kadın&es olarak saygısının azalması hem de nasıl dıyım erkek olarak sıze doyması ve hovarda ruhunun harekete gecıp gozunun dısarı kayması yatıyor....mlsf nıyetı coktan bozmus ve yenı hevesler aramayabaslamıs gıbı... sarferttıgı soz hıc de es gecılecek, yutulacak cınsten degıl...sopanızı gostermenın zamanı coktan gelmıs gecıyor bıle....ona karsı gardınızı alıp agırlıgınızı ve karılıgınızı hıssettırın kı ayagını denk alsın....

Eşinizdeki de ne yüzsüzlükmüş. Ben de bu durumda çıkartırdım sopamı. Evin patronunun siz olduğunuzu hatırlatmanız lazım.

Yalnız takıldığım bir nokta var. Bazı arkadaşlar kızın işten çıkartılmasını söylemişler. Kızın ihtiyacı olabilir, eğitimini kendisi karşılamak zorunda da olabilir. Bu kızı işten çıkarırsanız ne olacak? Mecbur yahu çalışmaya. Ama kıza düzgün, saati uyabilecek bir iş bulalım ya da bulmasına yardımcı olalım, zor durumda kalmasın, bizden öyle ayrılsın diyebiliyorsanız sıkıntı yok. Zaten üniversite öğrencilerinin fast-food tarzı yerlerde çalışmalarının tek sebebi çalışma saatlerini okul programına göre ayarlayabilmeleri. Üniversitelerde böyle insanlar hiç de az değil, hem okuyup hem de çalışmak zorunda olan. Kıza takmanın bir anlamı yok. Ve emin olun üniversiteli olup da çalışmak zorunda olmayan biri kesinlikle çalışmaz. İlle çalışacaksa da üniversite bünyesinde çalışır denk getirirse ve üniversite öğrenci için iş imkanı açarsa. Giysi ve makyaj işine gelince, arkadaşım ona takılma.Ben de üniversite okudum, yurtta da kaldım, arkadaşlar arasında giysiler, makyaj malzemeleri, parfüm, hatta saç şekillendiriciler bile paylaşılır. Bu kız için de giyinip süslenmek çok sorun olmamıştır böyle bir ortamı varsa.

Son düzenleme:
Kusura bakmayin da esiniz resmen sapik sizin.

Kizi ise alis sebebi, hakkindaki konusmalari... Hangimiz boyle bir isverenle guvende calismak isteriz ya da cocuklarimiz calissin isteriz ki? Kiz insallah isten kendi iyiligi icin cikar. Basina birsey gelir Allah korusun. Esiniz hic de saglam ayak degil. Allah islah etsin.

Siz de iyi bunun sohbetine katlanmissiniz. Dikkat edin esinize, aldatiliyor bile olabilirsiniz.

eşiniz hem sapık hem de ahlaki değerleri sıfır.
ne demek ya müşterileri çeksin diye işe aldım,
genelev mi çalıştırıyor tövbe tövbe!
mide bulandı gerçekten,siz bu adamı nasıl seviyorsunuz hayret ettim.

Hiç lafı dolandırmadan nokta atışlar bunlar iste.......yani en kötü ihtimal sonun başlangıcı.......bende de vardı böyle bir tane........evlenmek için ölüp ölüp dirilen adam meğer hiç sevmiyormuş......sevgi yok anladık saygî da yok

kocaya bak....

ben öle kocanın dilini keserim...bu ne rahatlık...nasıl öyle konuşur senle...

Katiliyorum. Hemen disardaki kadinlar tu kaka. Ya biz de calistik eminim bize de bu gözle bakan is arkadaslari, patronlar oldu. Heves ettik sacimizi sariya boyattik, röfle yaptirdik. Ne münasebet patronu calisani hakkinda esine böyle konusabiliyor. Sacinin rengine göre mi yoksa fizigine göre mi ise almis bu kizi. Kiz gercekten isini yapip ekmek parasi pesindeyse yazik günah. Esiniz gibiler yüzünden arkalarindan böyle konusuluyor iste. Onun bunun degil de esinizin tavrindan rahatsiz olun bence.

Ayrica bu kadar tahrik edici bir konuya herkesin hararetle cevap yazacagindan, sahte konu olabilecegini de düsünmedim degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…