iyi niyetli değilim kübra kocası asılsa bile kızın tersleyeceğine eminim öyle alımlı hoş kızlar pörsümüş erkeklerle ancak para için birlikte olurlar eh bu kızın da öyle paraya ihtiyacı yok gibi
o sekreter benim diye çıkacak şimdi ebis_01 korkuyorum
ebis ' in yorumlarına bayılıyorum ya :) konu sahibi de güzel güzel yazıyor benim kocam pörsümüş değil 28 yaşında diye
canım arkadaşlar da yazmış adam açıkça seni kıskandırıp sinirlendirmeye çalışıyor sen sinirlendikçe de mutlu oluyor var böyle tipler takma kafaya :) o sarışın bomba dedikçe sen de ebis' in dediği gibi olayı biskolata adamlarına bağla empati yapmış olur henüz pörsümemiş kocan
kızlar esim iş yerıne unıversteden cok guzel bı kız almıs ve bana dedıkı sarısın bomba kız dedı kızı gordum cok rahat alımlı ve guzel sımdı bu durumda ben nasıl bır yol ızlemelıyım esim kızı cok ovuyor sızce bu normalmı
Hiç lafı dolandırmadan nokta atışlar bunlar iste.......yani en kötü ihtimal sonun başlangıcı.......bende de vardı böyle bir tane........evlenmek için ölüp ölüp dirilen adam meğer hiç sevmiyormuş......sevgi yok anladık saygî da yok
kızlar esim iş yerıne unıversteden cok guzel bı kız almıs ve bana dedıkı sarısın bomba kız dedı kızı gordum cok rahat alımlı ve guzel sımdı bu durumda ben nasıl bır yol ızlemelıyım esim kızı cok ovuyor sızce bu normalmı
yok canım 2yıl oldu ben cok kıskancım sureklı herseyı sorguluyorum sanırım oda artık bıktı benden
Sanki karisi degilsiniz de , erkek arkadasisiniz. Bu nasil konusma tarzi.
Siz de bir bahcivan alin , soyle filmlerdeki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?