Eşimin işe aldığı eleman ve yorumları

Adamın pörsümüş olduğunu nasıl anladınız. Sonuçta tanımadığınız bi adam.

biz türk kadınları neden hep diğer kadınları şuçluyoruz hiç anlamıyorum. "benim kocamı o kadın baştan çıkardı" mantığı ile hareket eden tek toplum biziz heralde.
bizim kocalarımız melek diğer kadınlar hep kötü.

öncelikle kocanızın çalışanı ile ilgili yorumu hiç hoş değil. bu sözler ne bir aile babasına nede bir iş verene yakışan sözler değil.

bence siz kızın giyimi, kuşamını süzeceğinize kocanızı takipe alın.

o kızı işden çıkarmak ne işe yarayacak??
sizin kocanızın içi kötü ise bugün o "sarı bomba "gider yarın "esmer bomba" gelir.

faturayı kıza keseceğinize kocanızın eksikliklerini ve kendi eksiklerinizi gözden geçirin.

senin yerinde olsam akşama kadar dükkanda otururdum
kocamın agzından girer burnundan çıkardım
artı yanımda sarışın bomba şu bu diyecek o dilini koparır eline verir farklı fantaziler uygulardım

aksine ebisin yorumları beni çileden çıkartıo çoğu zaman...

sarışın bomba ne demek ya kocan seninle nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor sen bu adamın söylediği sözü burnundan fitil fitil getir

bu ne seviyesizliktir? Bu ne iğrençliktir?

insan eşine iş yerindeki çalışan için sarışın bomba der mi?

sevgi yeterli değil evlilikte belli.

seviye ve saygı da önemli...

bu sözünün üstünde durmanız bence eşinizi iyice havaya sokar. erkekler ilgi görmekten hoşlanıyorlar, hele bide evdeki kadında kıskanıyorsa tamam. dünyanın en yakışıklısı olurlar. ben olsam şakayla karışık ' bombalardan hoşlanıyorsan benim için hiç sorun değil, tutmayım seni git elinde patlasın' der güler geçerdim. erkeklere vazgeçilmez, çok kıskanılan kişiler olduklarını göstermek bence iyi değil. şu da var ki zaten olması gereken bu, kimse bulunmaz hint kumaşı değil. bunu eşlere anlatmak lazım. ama biz napıyoruz ' canım sensiz ben yaşayamam', ' senden başka kimseyle evlenemem'. hiçte öyle değil. Allah tabiki hiç bir yuvayı bozmasın ama bunun için eşlerinde saygılı olması şart.

ayrıca bakımlı, alımlı olmak kızın suçu değil ya. o kız işten çıksa, sokakta milyon tane var. yapmak isteyen zaten yapar. Allah yardımcın olsun

Oyle mlsf guzel arkadasım; bu erkek mılletı cok nankor evlenınceye kdr kapısında kul kole sonrasındaysa hemen artık cantada keklıgız ya degerımız dusuverıyor...ama tabı kendımızı agırdan satmayı da basaramamısız evlılıklerımızde...tam tersıne bu kısılıgı oturusmamıs, komplekslı adamlara hep layık olduklarından daha fazla deger verıp sımartmısız.....sonucta ne oldu ılıskıde samımı davranıp; haddınden cok sevıp, okkalayarak, allayıp pullayarak bu kart zamparaları burnu kaf dagında 1 vazıyette elın kadınlarına postalasmıs olduk aslında ....bızım sayemızde adam sınıfına gırmıslerdıde beyzadeler ama tabi hıc bır zmn farkına varamadılar ne yazık ki...neyse umarım 1 gun o koca burunları surtulurde ahımız yerde kalmaz....bu saatten sonra tek dılegım bu acıkcası...

Son düzenleme:
konu sahibesi diyor : bir giydigini bir daha giymiyor ise ihtiyaci yok

gelen yorum: zengin koca ariyordur ve konu sahibesi begeniyor yorumu

önce kocanin yorumu tepki aliyor sonra o "guzel alimli" kizcagiz o... muamelesi goruyor
efendilerinize ne kadar kul olmussunuz
muhtesem yuzyilda suleyman icin dort dolanan cariyelere benzettim bir an

bir gercek var bir patron genelde guzel gosterisli eleman ister
ama kocaniz gibi kiro tipler "sarisin bomba, afet yakaladim" tarzinda konusunca
gorgusuz sevimsiz kaciyor ve dogal olarak sizinde hosunuza gitmiyor

iyide o kiz fast food gibi bir yerde yag et kokusu olan bir yerde ihtiyaci olmadan calisirmi?
cok guzel olmasi alimli olmasi kendine bakmasi yakistirip giyinmesi sizin potansiyel dusmaniniz
konumuna dusmesine yeterlimi gercekten
siz o genc kizdan cok esinize bakin kimsenin namusunada laf uzatmayin bilmeden

O kıza gerçekten üzüldüm, ekmek parasının peşinde bir işe girmiş, patronu eşine bile sarışın bomba diye bahsediyorsa kimbilir içinden neler geçiriyordur
Biri uyarsa da kendine daha düzgün işvereni olan bir iş bulsa...

eşiniz haddini fazlasıyla aşmış.
ihtiyacı olmadan kimse çalışmaz kız ünide okuyorsa belki arkadaşlarıyla ortak giyiniyor size ihtiyaı yokmuş gibi geliyordur.
bakımlı olmak suç galiba üzüldüm kıza

SARIŞIN BOMBA MI şaka bile olsa çok çirkin bir kelime

İşe aldığı kızın neler yaptığını bilemediğim için kıza söylenecek birşey yok bu durumda ama eşinizin şaka da olsa işe aldığı bir bayan hakkında bu şekilde yorum yapması hoş olmamış. O kızda birilerinin evladı birinin sevgilisi, birilerinin ablası kardeşi... İş başvuruları yaparken hakkımda oh sarışın bomba diyorlardır şimdi vs diye düşünerek işe başladığını sanmıyorum ama insanın niyeti nedir bilinmez. Bir arkadaş empati yöntemini kullandığını söylemiş bende aynı şekilde empati kurdururm hemen biraz düşündükten sonra hissettikleimi anlayıp şaka da yapmış olsa özür diler. Beyinlerinden ne geçtiğini bilmemiz zaten mümkün değil ama birde kelimeleri dökmeleri...
Bence eşinize empati yapmasını sağlatın, kıskandırmak için de olsa bir erkeğe yakışmadığını, ilerde bir kızınız olursa (şu anda varmı bilmiyorum ama) diğer erkerklerin kızı hakkında böyle düşüncelere sahip olması durumunda neler hissedeceğini vs düşündürün.
Ben şahsen kıskanç bir yapıya sahibim, sağolsun benim ki dişi sinek görse kafasını çevir bakmaz, çırılçıplak biri olsa kafasını çevirip yüzüme bakar o tarafa bakmamak için. ben yokken durumnedir bilmiyorum ama en azından ben varken elinden geleni yapıyor. ha eskiden böylemiydi :) Hayır tabii ki ama empati kurdurarak, neler hissettiğimi anlamasını sağlayarak bu şekilde olmasını sağladım. Şaka olarak birşey söylediğinde ağzına da ben şaka yollu sağlam sağlam yapışturuyorum o ayrı :) Kıskandığımı bildiği için bazen alakasız şeyler söyleyebiliyor ama aynı şaka yoluyla dayağını da yiyior :):):) Sonra da başlıyoruz empatiye falan böyle gidiyor. Benim bildiğim ve uygulayıp başarılı olduğum bir bu yöntem var sizde işe yarar mı bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim. Umarım denemeye gerek kalmadan birdaha buuveya buna benzer duurmlarla karşılaşmazsınız.

Son düzenleme:
Bir insan güzel olabilir, alımlı olabilir, bir giydiğini de bir daha giymiyordur... Hiç kimse sırf bu sebeplerden ötürü zengin koca avcısı gözüyle bakamaz. Bu kız güzel olduğu için kötüyse işyerinizde ne işi var? Zengin koca arayan birinin daha farklı yerlerde olması gerekir, fast food cuda ne işi var cidden? Hem kocanız nasıl bir insan ki işyerindeki elemanına bu gözle bakabiliyor? Kızı daha fazla para kazanmak için kullanıyorsa o işten daha ne hayır gelir? Bu şartlarda ancak kız ayan beyan kur yapsa, kocanızda bundan rahatsız olsa kızın suçlanması lazımdı ki bir işten çıkarmaya bakar... Ama sarışın afet ya hani... Kimsenin boş yere günahını almayın! Çok büyük vebaldir, kimi kaldıramaz bile...

Allah insanı düzgün kişilerle karşılaştırsın. Kimin iyi kiminin içinin leş gibi olduğunu anlayamıyor insan.

kızı; işi yönünden, karakteri yönünden övseydi amenna ama sarışın bomba demesi eşinizin kız hakkında kafasında kurduğu pozisyonları gayet ortaya koyuyor bence.. eğer eşiniz bu tarzda biriyse hemen tepkinizi koymalısınız, ne kadar kızın bu durumdan haberi olmasa, ekmek parası için orada çalışıyor da olsa eşiniz madem kızı bu kadar çok beğenmiş ateşle barut yan yana durmaz.. aklınız hep iş yerinde olacağına o kızın oradan çıkmasını sağlayın sonradan "ahh" dememek için.. aslında aldatmasına da gerek yok beyinde aldatmak diye bir şey de var bunu göz ardı etmemek lazım.. yok eğer eşinize güveniyor, beni aldatmaz diyorsanız da belki sizi kıskandırmak,kızdırmak için söylemiştir diye düşünebiliriz. tabii eşinizi en çok siz tanırsınız.

arkadaslar kımsenın namusuna dıl uzattıgım yok kusura bakmayın burası kucuk bı yer kız hakkında bıraz arastırma yaptım ve sonuclar hıc ıc acıcı değıl benım kımseyı ısten cıkarma gıbı bır nıyetım yok ama bırseyler gorursem o dukkanı dagıtırım o kızıda yolarım bılmem anlatabıldımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…