Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum.

Her yere yürüyerek gidiliyor tabi, çünkü gidilecek yer yok gitmen gereken yerlere ise araç şart.
Alışveriş merkezi pazarı hastanesi var mış daha ne olsun ayol istanbul gibi havası bile zehir olan büyük şehirlerden çok daha iyi .ı
ne güzel işte kalın çamlıcada.

Almanyada yaşıyorum bilen bilir Berlin i

Küçük yerler kasaba gibi hep yaşamak istemisimdir ev alacam inşallah çorluda hastane alışveriş merkezi yeter bana

Merhaba arkadaşlar . Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkdaşım yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Ben İstanbul’dan önce tekirdağ merkez oradan Çorlu tarafına taşındım Tekirdağ merkez iyiydi ama Çorlu hiç hemde hiç alışamadım insanı bir değişik ısınamadım kesinlikle

Tıktok cekenlerın sıze ne zararı varkı?

+1000000000000

Evet bahanem çok. Ailemi özlüyorum. Çocukluğumun gençliğimin geçtiği yerleri özlüyorum. Çocuklarım da teyzelerini dayılarını ve dedelerini özlüyor. Benim birşey dememe gerek yok. Ama merak etmeyin maddiyati ben sağlayamasam da babam iki sene sonra bana düşecek hissesinden ev alacak. Sadece iki sene sabredicem.

Alışveriş merkezi pazarı hastanesi var mış daha ne olsun ayol istanbul gibi havası bile zehir olan büyük şehirlerden çok daha iyi .ı

Merak etme en fazla iki sene sabredicem. Sonra ordayım

Evet merak etmeyin. Burda iki senem var sadece

Hadi cnm hadi.... Benle uğraşacağına konu sahibine sevdir Çorlu'yu.

Eminim ki Çorlu'da siz mutlu olursunuz. Tam sizin kafa dengi burdakiler.

Benden bu kadar bys
Güzel benim kafa dengimse

Hadi cinim hadi nedir ya size İstanbul müstahak hatta çok bile .

Alisanadiginiz ne?
Evet İstanbul gibi büyük bir şehir değil.
Çok gezilecek yer yok ama medeni en azından.
Gerçi oraya da kirolar dolmustur da
En azından benim cocuklugumda öyleydi.
Zaten çoğu gocmendir Bulgar,arnavut vs.

Eriklice mesela çok güzel bir köy denize yakın ordan istiyorum bir ev almayı inşallah bayılıyorum sahil kasabalarına köylerine millet komşu olmasa bile insan tek başına huzuru bulur ayol düşününce bile gaza geldim.

Büyük şehirler berbat yerler .

Siz bu yorumu nasıl yazabiliyorsun.
Aaaa kendinize gelin.
Bir sürü insan vardır oturan ve gayette alınırlar.
Varoş yerinde oturduysan sana hitap etmiş olabilir.
Emlak konutları bölgesinde, önerlerde otur bakalım.
Nasıl bi yer görürsünüz.

Ben gayet iyi biliyorum o bölgeleri…

İstanbul'da hiç tık tok çeken yok sanki
Bir kere insanı medenidir herşeyden önce.
Zaten nüfusunun çoğunu dediğim gibi Avrupa dan göçen göçmenler oluşturur.
Istedigini giy çık kimse karışmaz .
Türkiye'de yaşayan yabancılar bile Trakyayi görenler en çok orayi seviyor.
Ispanyol bir adam vardı mesela o demişti kendimi evimde hissettim Edirne'de diye.
Kimse sevmek zorunda değil tabi.

Trakya bölgesi bambaşka ya

Doyumsuz insanlar küçük ve sakin yerlerde sıkılırlar normal

Aslında sevmiyorum demek direnmektir yaşama ve insan bu durumda en çok da kendine zarar verir.
Oysa ki akışına bırakmayı bir denesek ne kadar farklı olmaya başlayacak herşey...
Akışına bırakmaktan kastım yap bir kahve gökyüzüne bak gökyüzü heryerde aynı değil mi?
Küçük bir takı al bir şans bilekliği mesela sorunlar aklına geldikçe bak bileğine.. Sevdiğin bir kitabı al sevdiğin bir elbiseyi vaktin varsa bir film izle.. Bırak artık yaşadığın sehri yada başka şeyleri sorgulamayı heryerde aynı nefes ayni su Allah ise her an heryerde heran yanında
dua et yada sana uygun değilse meditasyon gibi yoga gibi aktivitelere yönel sevgilerimle

Trakya bölgesi bambaşka ya

Doyumsuz insanlar küçük ve sakin yerlerde sıkılırlar normal

Nasılda küçümseyip insanları aşşalayarak yorum yazmış.
Sinir oldum.
Bu nasıl egodur böyle.
Medeni Trakya insanı eleştiren üyeye kötü gelmiş anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…