- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.782
- 248
- Konu Sahibi korkmazzzz
-
Alışveriş merkezi pazarı hastanesi var mış daha ne olsun ayol istanbul gibi havası bile zehir olan büyük şehirlerden çok daha iyi .ıHer yere yürüyerek gidiliyor tabi, çünkü gidilecek yer yokgitmen gereken yerlere ise araç şart.
ne güzel işte kalın çamlıcada.Alışveriş merkezi, pazar ve hastane... Kistaslariniz bu mu?
Gelgelelim havası zehir dediğiniz yerde güldüm. Instagram'da Çorlu'da yaşam diye bir sayfa var. Orda millet fabrikaların verdiği gazlardan öksürüp duruyoruz, cigerlerimiz yanıyor diye kan ağlıyor. Ve burdaki fabrika sayısını bir araştır derim
Üstelik ben büyük camlicaliyim... Oranın havasini bilen bilir.
Almanyada yaşıyorum bilen bilir Berlin iAlışveriş merkezi, pazar ve hastane... Kistaslariniz bu mu?
Gelgelelim havası zehir dediğiniz yerde güldüm. Instagram'da Çorlu'da yaşam diye bir sayfa var. Orda millet fabrikaların verdiği gazlardan öksürüp duruyoruz, cigerlerimiz yanıyor diye kan ağlıyor. Ve burdaki fabrika sayısını bir araştır derim
Üstelik ben büyük camlicaliyim... Oranın havasini bilen bilir.
Ben İstanbul’dan önce tekirdağ merkez oradan Çorlu tarafına taşındım Tekirdağ merkez iyiydi ama Çorlu hiç hemde hiç alışamadım insanı bir değişik ısınamadım kesinlikleMerhaba arkadaşlar . Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkdaşım yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Tıktok cekenlerın sıze ne zararı varkı?Kimse alınmasın ama berbat biryer kendim yaşadım.tekirdaga bağlı ama alakası bile yok tekirdagin t sini almamış salak saçma fenomenlerin yasaidgi her köşe başında tıktık videosu çekenlere dolu ne havası hava ne suyu su
+1000000000000Böyle bir ruh haliyle kendinizi çok yorarsınız. Istanbul da da her şehirden hatta milletten insan var çorlu ile kıyaslayınca bir fark yok bence. Istanbuldaki imkanlardan yararlanabilmek için de maddiyata ihtiyacınız var bence. Istanbul da olsanız dahi şuan özlemini duyduğunuz çoğu şeyi yapabileceginizi sanmıyorum. Siz sevmediğiniz için bahaneniz çok. Hiçbir şeyden memnun olmazsınız. Çocuklarımızda sizin soylemlerin8zden etkilenip mutsuz ölüylelerdir bence.
Evet bahanem çok. Ailemi özlüyorum. Çocukluğumun gençliğimin geçtiği yerleri özlüyorum. Çocuklarım da teyzelerini dayılarını ve dedelerini özlüyor. Benim birşey dememe gerek yok. Ama merak etmeyin maddiyati ben sağlayamasam da babam iki sene sonra bana düşecek hissesinden ev alacak. Sadece iki sene sabredicem.Böyle bir ruh haliyle kendinizi çok yorarsınız. Istanbul da da her şehirden hatta milletten insan var çorlu ile kıyaslayınca bir fark yok bence. Istanbuldaki imkanlardan yararlanabilmek için de maddiyata ihtiyacınız var bence. Istanbul da olsanız dahi şuan özlemini duyduğunuz çoğu şeyi yapabileceginizi sanmıyorum. Siz sevmediğiniz için bahaneniz çok. Hiçbir şeyden memnun olmazsınız. Çocuklarımızda sizin soylemlerin8zden etkilenip mutsuz ölüylelerdir bence.
Güle güle alın oturunAlmanyada yaşıyorum bilen bilir Berlin i
Küçük yerler kasaba gibi hep yaşamak istemisimdir ev alacam inşallah çorludahastane alışveriş merkezi yeter bana
Merak etme en fazla iki sene sabredicem. Sonra ordayımAlışveriş merkezi pazarı hastanesi var mış daha ne olsun ayol istanbul gibi havası bile zehir olan büyük şehirlerden çok daha iyi .ı
ne güzel işte kalın çamlıcada.
Evet merak etmeyin. Burda iki senem var sadeceAlışveriş merkezi pazarı hastanesi var mış daha ne olsun ayol istanbul gibi havası bile zehir olan büyük şehirlerden çok daha iyi .ı
ne güzel işte kalın çamlıcada.
Aynen...Ben İstanbul’dan önce tekirdağ merkez oradan Çorlu tarafına taşındım Tekirdağ merkez iyiydi ama Çorlu hiç hemde hiç alışamadım insanı bir değişik ısınamadım kesinlikle
Thanks sizede Alaska’yı öneririm havası temiz diyorlarGüle güle alın oturun
Hadi cnm hadi.... Benle uğraşacağına konu sahibine sevdir Çorlu'yu.Thanks sizede Alaska’yı öneririm havası temiz diyorlar
Güzel benim kafa dengimseHadi cnm hadi.... Benle uğraşacağına konu sahibine sevdir Çorlu'yu.
Eminim ki Çorlu'da siz mutlu olursunuz. Tam sizin kafa dengi burdakiler.
Benden bu kadar bys
Eriklice mesela çok güzel bir köy denize yakın ordan istiyorum bir ev almayı inşallahAlisanadiginiz ne?
Evet İstanbul gibi büyük bir şehir değil.
Çok gezilecek yer yok ama medeni en azından.
Gerçi oraya da kirolar dolmustur da
En azından benim cocuklugumda öyleydi.
Zaten çoğu gocmendir Bulgar,arnavut vs.
Siz bu yorumu nasıl yazabiliyorsun.Kimse alınmasın ama berbat biryer kendim yaşadım.tekirdaga bağlı ama alakası bile yok tekirdagin t sini almamış salak saçma fenomenlerin yasaidgi her köşe başında tıktık videosu çekenlere dolu ne havası hava ne suyu su
İstanbul'da hiç tık tok çeken yok sankiEriklice mesela çok güzel bir köy denize yakın ordan istiyorum bir ev almayı inşallahbayılıyorum sahil kasabalarına köylerine millet komşu olmasa bile insan tek başına huzuru bulur ayol düşününce bile gaza geldim.
Büyük şehirler berbat yerler .
Trakya bölgesi bambaşka yaİstanbul'da hiç tık tok çeken yok sanki
Bir kere insanı medenidir herşeyden önce.
Zaten nüfusunun çoğunu dediğim gibi Avrupa dan göçen göçmenler oluşturur.
Istedigini giy çık kimse karışmaz .
Türkiye'de yaşayan yabancılar bile Trakyayi görenler en çok orayi seviyor.
Ispanyol bir adam vardı mesela o demişti kendimi evimde hissettim Edirne'de diye.
Kimse sevmek zorunda değil tabi.
Trakya bölgesi bambaşka ya
Doyumsuz insanlar küçük ve sakin yerlerde sıkılırlar normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?