Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum.

Evet uzağım emlaklarda oturuyorum, çevrem olmadığı için alışamadım sanırım kimseyi tanımıyorum :)

Belli yaştan sonra bir işte çalışmadıkça çevre edinmek zor özellikle de metropol bir şehir değilse. Çünkü sosyal aktivite olmuyor. İşe girin mutlaka, nasılsa çorluda çok yoğun iş koşulları yoktur

Evet haklısınız taşınalı 9 ay oldu ama hala çevre edinemedim , eşim çok kıskanç bir insan kesinlikle iş konusunu açtırmıyor bile çalışmama izin vermiyor bu konuda hep tartıştık, ve şuanda 8 haftalık hamileyim ve bundan sonda kolay kolay çalışmama onay vericeğini sanmıyorum.

Çalışmak ayıp veya kıskanılacak bir şeyse eşinizin de çalışmaması gerekirdi. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır ve belli yaşa getirdikten sonra iş konusunu tekrar düşünürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu mevsimde ne böceği onlar? Bende ist da
Yim

Bu mevsimde ne böceği onlar? Bende ist da
Yim
Bayan Ağustos ayında yazmış o yorumu dediği doğruydu bu yaz camları açamadık minik minik böcekler sürü halinde kapalı camlardan bile girdiler perdelerde koltuklarda yatakların içinde bile çok çektik bu yaz . İnşallah her yaz böyle değildir burası yoksa yandık

Aa pardon tarihe dikkat etmemisim

Çorluya yakin bir ilcede yaşiyorum çorlu guzel yer gezmesini seviyorsaniz gezilecek çok yeri var,hastaneleri güzel randevu sorunu pek yaşanmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…