• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ısrarı

sen aksama dogru esine mustehcen davran kulagina bisiler fisilda bak anne ben yorgunum eve gidiyorum diyor mu demiyor mu :33:

ama cidden 20 dklik mesafede kalmanin ne geregi varmis kahvaltiyi da beraber yapmak istiyor herhalde kvn. yine de daha yeni evlisiniz bu zamanlarda esinle zitlasmazsan evliliginiz ilerledikce kendi evini daha cok benimseyip orda kalmak istemeyecektir heralde.

canım kolayı var dersin ki madem iyi niyetimi böyle suiistimal edeceksin bundan sonra benden bu tarz teklifler dahi duyamazsın buyur kendin gider gelirsin:9:
işin espirisi ama hakkatten bunu anımsatan cümleler kurabilirsin çünkü sen kibarlık etmiş kayınvalidene gitme teklifinde bulunmuşsun üstüne birde orda kalırız diye diretmeyle karşılaşıyorsun..evin uzak olsa haksızsın bak ama çok yakın oturuyorsunuz bence gereksiz ve samimiyetsiz bir hareket sana ait bir çatı var ne diye rahatsız edesin insanları dimi...:ssz:

sen bir adım atmışsın eşin koşmuş :1:
insanı da pişman eder dediğine diyeceğine yani :31:

şu kalma muhabbetleri beni de hiç sarmaz..
çok uzaktan gelse neyse, hadi çektiğim trafiğe değsin der insan da
burnunun dibindekilerle yatılı misafirlik hiç güzel değil ya..

canım kolayı var dersin ki madem iyi niyetimi böyle suiistimal edeceksin bundan sonra benden bu tarz teklifler dahi duyamazsın buyur kendin gider gelirsin:9:
işin espirisi ama hakkatten bunu anımsatan cümleler kurabilirsin çünkü sen kibarlık etmiş kayınvalidene gitme teklifinde bulunmuşsun üstüne birde orda kalırız diye diretmeyle karşılaşıyorsun..evin uzak olsa haksızsın bak ama çok yakın oturuyorsunuz bence gereksiz ve samimiyetsiz bir hareket sana ait bir çatı var ne diye rahatsız edesin insanları dimi...:ssz:

aynen öyle.. iyi niyetim suistimal ediliyor :20:

sen bir adım atmışsın eşin koşmuş :1:
insanı da pişman eder dediğine diyeceğine yani :31:

şu kalma muhabbetleri beni de hiç sarmaz..
çok uzaktan gelse neyse, hadi çektiğim trafiğe değsin der insan da
burnunun dibindekilerle yatılı misafirlik hiç güzel değil ya..

ya gerçekten pişman oldum böyle bişey yaptığım için. ama dedim ki eşimde mutlu olur gidersek bi gidip ziyaret ederiz. ama kalma fikri hiç hoşuma gitmiyor. :50:

aiesi mutlu olurmuş :17:

Aslında ailesini de mutlu etmek adına ben olsaydım tamam kalalım diyebilirdim ama siz ailesinden hiç hoşlanmadığınızı söylüyorsunuz o yüzden kalın aman ne olacak diyemeyeceğim.

Sabaha kadar oturup sohbet edecekseniz tamam yine kalın ama gece atıyorum 12 oldu mu herkes yatağında uyuyup sabah birbirini görmeden işine gidecekse ne anlamı var? Eşinizi aralarına alıp yatmayacaklar heralde :) Başka bir tahmin de onlar için ego tatmini gibi bir durum da olabilir :44:

Son düzenleme:
Aslında ailesini de mutlu etmek adına ben olsaydım tamam kalalım diyebilirdim ama siz ailesinden hiç hoşlanmadığınızı söylüyorsunuz o yüzden kalın aman ne olacak diyemeyeceğim.

Sabaha kadar oturup sohbet edecekseniz tamam yine kalın ama gece atıyorum 12 oldu mu herkes yatağında uyuyup sabah birbirini görmeden işine gidecekse ne anlamı var? Eşinizi aralarına alıp yatmayacaklar heralde :) Başka bir tahmin de onlar için ego tatmini gibi bir durum da olabilir :44:

yarın zaten tatil iş yok, ama ben akşam evimde olup dinlenmek istiyorum. maalesef sabahlayıp muhabbet edebileceğim kimseler değiller. bundan önce eşimin ailesinden çok duydum kalın gitmeyin diye, eşim kalmak istemediğimi bildiği için kalmadık. fakat bugün eşim kalmak istemediğimi bildiği halde kalalım diyor. :20: dediğiniz gibi ego tatmini bence de ailesi için

yarın zaten tatil iş yok, ama ben akşam evimde olup dinlenmek istiyorum. maalesef sabahlayıp muhabbet edebileceğim kimseler değiller. bundan önce eşimin ailesinden çok duydum kalın gitmeyin diye, eşim kalmak istemediğimi bildiği için kalmadık. fakat bugün eşim kalmak istemediğimi bildiği halde kalalım diyor. :20: dediğiniz gibi ego tatmini bence de ailesi için

Aslında sizin onlarla muhabbet etmekten hoşlanmayacağınızı tahmin ettim de eşiniz belki de vakit geçirmek istiyordur diye söylemiştim.

Eşinizin bu konudaki ısrarı da ailesi bu gelişinizde kalın demiştir de ondan olabilir :44:

merhabalar,
eşimin ailesinden hiç hoşnut değilim, hep onun hatrı için katlanıyorum ailesine. boş boş konuşmaları beni rahatsız ediyor. ciddi konularda bile umursamaz tepki gösterirler. ve bu umursamaz tavırları yüzünden kendi ailemle nişanlılık dönemimde çok sorunlar yaşadım.. açıkcası hiçbirini sevmem ama saygımı gösteririm. mesafeliyimdir, eşim görüşsün hiçbir şey demem hakkımda yok ailesi çünkü. sürekli gidip gelmem, eşimde bilir neden gitmek istemediğimi. uzun zamandır gitmediğimiz için dün eşimi aradım, yarın annenlere gidelim istersen uzun zamandır gitmiyoruz dedim. evlerimiz 20 dk yürüme mesafesinde..
bugün işteyken aradı gidecekmiyiz dedi, evet dedim gidelim ama kendi evimize geri dönelim yemekten sonra dedim. eşimin cevabı ise belki kalırız gece orda oldu. hayır dedim ben kalmak istemiyorum, evimiz yakın, ki bunu dün de söylemiştim eve geri dönmek şartı ile gidelim diye. şimdi eşim ne yapmaya çalışıyor sizce. ben baştan kalmak istemediğimi söyledim ve öyle karar vermiştik. eşim oraya gitmeme şükretmiyor, bir de kalalım benim hatrım hiç yok mu diyor.. uzak olsa evimiz tamam kalalım diycem ama yakın mesafede.. ben mi yanlış düşünüyorum sizce? :18:

Sen şimdi gidelim dedin ya,bu sefer fazlasını istedi kalalım dedi.Klasan,başka birşey ister.Yani aranız iyi dahi olsa kalmak ne.Hem de 20 dk.yürüme mesafesinde.Boşver kalma.

Ayy nefret ediyorum şu kalma olayından, yahu ben niye milletin evinde kalayım mis gibi evim varken..
Kayınvalidemde illa kalın der durur, üüff ne gereksiz düşünce ya il dışı olsa neyse..

Güzelce anlatın sadece orada değil hiç bir yerde kalmaktan hoşlanmadığınızı belirtin, ters söylerseniz daha çok kalası gelir eşinizin..

Kalacaksak ben hic gitmiyorum deyin ne bu ya kalmakta neyin nesi

merhabalar,
eşimin ailesinden hiç hoşnut değilim, hep onun hatrı için katlanıyorum ailesine. boş boş konuşmaları beni rahatsız ediyor. ciddi konularda bile umursamaz tepki gösterirler. ve bu umursamaz tavırları yüzünden kendi ailemle nişanlılık dönemimde çok sorunlar yaşadım.. açıkcası hiçbirini sevmem ama saygımı gösteririm. mesafeliyimdir, eşim görüşsün hiçbir şey demem hakkımda yok ailesi çünkü. sürekli gidip gelmem, eşimde bilir neden gitmek istemediğimi. uzun zamandır gitmediğimiz için dün eşimi aradım, yarın annenlere gidelim istersen uzun zamandır gitmiyoruz dedim. evlerimiz 20 dk yürüme mesafesinde..
bugün işteyken aradı gidecekmiyiz dedi, evet dedim gidelim ama kendi evimize geri dönelim yemekten sonra dedim. eşimin cevabı ise belki kalırız gece orda oldu. hayır dedim ben kalmak istemiyorum, evimiz yakın, ki bunu dün de söylemiştim eve geri dönmek şartı ile gidelim diye. şimdi eşim ne yapmaya çalışıyor sizce. ben baştan kalmak istemediğimi söyledim ve öyle karar vermiştik. eşim oraya gitmeme şükretmiyor, bir de kalalım benim hatrım hiç yok mu diyor.. uzak olsa evimiz tamam kalalım diycem ama yakın mesafede.. ben mi yanlış düşünüyorum sizce? :18:

ona ben kendi yatağımdan başka yatakta yatamam uyuyamam de..

eğer çok kalmak istiyorsa "tamam hayatım sen burda kal ben ewe gideyim olur mu" de..

hala ısrar ediyorsa kalın ama sabaha kadar uyuma kocanı rahatsız et "yaaa uyuyamıyorum kalk cnm sıkıldı de, uyanmazsa aç lambaları aç televizyon izle, rahatsız et kocanı" o zaman bi daha kalıyor mu kalmıyor mu görürsün :52: :52:

Son düzenleme:
merhabalar,

Bende zamaninda ayni dertten muzdariptim. Hatta arada soylerler bizde hic kalmiyorsunuz diye. Bizde yuruyerek 25 30 dakikalik mesafemiz var. Ha kayinvalidemler cok iyi insanlardir sayarim severim ama bu kalma isini hic sevmiyorum baslarda bide yeni evliyken hep kaliyorduk. Sonra kalmak istemedigimi esime soyledim karsi taraf teklif etse bile esim yok anne biz evimize gidelm size rahatsizlik vermeyelim diyor. Bence hersey eş de bitiyor guzellikle soyleyin belki sizi anlayacaktir..

Çok iyi anlıyorum sizi bizde kv lere arabayla 10-15 dk uzaklıktayız ama ne zaman gitsek gitmeyin kalın işte sözünü duymaktan gına geldi. Ya hayır şehirler arası olur, çoook uzak mesafe olur anlarım kalırsın ama 10 dk 15 dk mesafede ki birde ertesi günü iş var kalmak neyin nesi anlamıyorum :19: Artık duymazdan geliyorum :36: onlar öyle söylediklerinde eşim yok gidelim diyor aksi olsa zaten gitmem bile :ssz:

Uzak mesafeleri anlarım da 20 dakikalık mesafe için yatıya gitmek de neymiş.
Bence ısrara devam ederse sen kalıyorsan kal ben eve gidiyorum de kalk. Ben olsam öyle yaparım.

merhabalar,

aynı benim durumum gibi. Ben kv daha yakın oturuyorum aramızda 4 sok ancak vardır bu arada 8 aylık evliyim sabahları esim işe gittgnde her sabahın köründe kahvaltya cagrırdı bnde saati kurar karga tulumba saatimi kurar kahvaltya giderdim snra baktım ki esim gece vardıyasna gittgnde hatta gece geldgi vardyada haydaaa kv burda yatın demeye basladı üstne esim geceye gttgnde esimin vardıysnı sorar o zaman bu hafta burda yat demeye basladı bnde naptım ilk kahvaltılara gitmemeye basladım uykuya düşkün oldugmu kv anladı hem şimdi uyumucam da ne zaman uyucam yarın öbür gün çocuk olcak istesemde uyuyamıcam
snra yemege gitmeleri azalttım gündz oturmaları azalttım geceleri orada kalmaları azalttım bide bnmde kv sevmegm gözüme batan huyları var özünde iyi ama daraltıyo cogu zaman. Şimdi günüz oturmalarna da gitmiyorum aöf üni okuorum dersim var diyorum sunu yapcm bunu yapcam diyorum esime de bahaneler buluyorum ki esimde artık eve alıstı ilk zamanlar kv ye tamam derdi bn yönetmeye basladım esimi. böyle astık sayılır. ipi elinde tut canım istedkçe isterler bir bakmıssın yönetiliyosun kv yönetmeye bayılırlar ve hiçbir yer evin gibi olamaz bn ki artık kendi annemlerde kendi evimi özlüyorum . çok alıstım evime. güzellikle anlat su işim var de sunu yapmam lazım de işve yap cilve yap yatagmdan ayrı uyuyamıorum de olabildgnce azalt esinde bir süre snra alısır esinle zıt gitme sakın önerebileceklerim bu kdar :-)

Back
X