Eşimin isteği... :(

Ipsizkuklaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
123
81
13
Merhaba, 2.5 senelik evliyim. Eşim çok sık olmasa da arada bir bana oral seks yapmak istediğini söylüyor ve ben de yapamayacağımı bunu dinen de doğru bulmadığımı söyleyerek teklifini reddetmek zorunda kalıyorum...çok bozuluyor ama napabilirim özür dileyerek belirtiyorum bunu birkaç kez denedim ama çok rahatsız oldum. En çok da vicdanen... ( helali olmama rağmen bu tarz durumlar bana çok ters geliyor. Harama yönelmiş günaha girmiş gibi hissediyorum kendimi. Eşim en son dün gece açtı bu konuyu. Benim yapmak istemediğimi anlayınca da tavır yaptı hemen. Evlilikte temel yatak odası der durur hep. Hak veriyorum ama çiftler, birlikte yapmaktan zevk aldıkları bir cinsel hayatla mutlu olmazlar mı. O mutlu olabilir bunu yaparken ama ben daha çok dinen doğru olmayan birşeyi yapıyormuş gibi suçluluk duygusuna kapılıyorum hemen... ve bu psikolojimi de etkiliyor bir zaman sonra. Sizce ne yapmam lazım bana bi yol gösterin lütfen...eşimi bu konuda kırmadan nasıl ikna edebilirim, bunu doğru bulmadığımı nasıl bir yaklaşımla anlatmalıyım ?.. :/

Eşiniz de sizin kadar inancına bağlıysa bence bu konudan gidebilirsiniz.
Denedim ama bunun neyi günah sen benim karımsın diyerek kestirip atıyor. Çok köşeye sıkışırsa da hemen hesap verecek olan benim, günahsa da benim günahım diyor. Sanki tek başına işliyor o günahı .

Ben evlenmeden önce iyice bi araştırdım. Ne günah ne değil diye. Işte anal vs oral. Anal kesinlikle günah bunu biliyoruz. Ama oralın günah olmadığını okudum ben. Bilemiyorum belki de yanlış bilgidir ama sanmıyorum. Yalnız günah olan asıl şey şu başka bir organı cinsellik için kullanmak günahmış. Yani ağıza boşalma durumu günah doğru değilmiş. Benim ögrendigim bu. Ha hiç yapmadım ben öyle bir isteği de olmadı.

Bu tür şeyler iki kişininde isteğiyle olabilecek şeyler bence istemiyorsanız ısrar etmemeli. Dinin yada tinsinç bulma olarak farketmez. Eğer mutsuzsanız sırf o mutlu olsun diyede yapmayın derim. Kesin tavrınızı koyun açık kapı bırakırsanız sürekli konuyu açacaktır.

Dini açıdan hiçbir bilgim yok,üzgünüm.Ama sizi vicdanen kötü hissettirmeye hakkı yok.Eğer içinize sinmiyorsa söyleyin,üzülür belki ama yapacak bir şey yok,cinsellik tek taraflı bir şey değil sonuçta.

Bende arkadan yanaşmayın onun dışında istediğiniz yerden yanaşabilinir helal diye bir şey okumuştum ama emin değilim

Benim araştırdığım kadarıyla öğrendiğim de şöyle; ağzı cinsel organ gibi görmek ve bu düşünceyle oral seks yapmak günahmış.... bilmiyorum ya çok arada kaldım. heryerde farklı yazıyor:/

Oral ilişkinin olabileceği ya da olamayacağı konusunda Kur'ân-ı Kerim’de ve sünnette açık bir delil yoktur. Buradan hareketle bazı fıkıhçılar ve tefsirciler; madem ki karı kocanın her yerleri birbirlerine helaldir ve madem ki, eşyada aslolan mubah/helal olmaklıktır, çünkü her şey insan için yaratılmıştır, öyleyse karı kocanın oral ilişkileri de helal olmalıdır, diye bir sonuç çıkarmışlardır. Bunu çeşitli tefsir ve fıkıh kitaplarında bulmak mümkündür. Bunun yanlış olduğunu söyleyecek değiliz, ancak bunun hem dinen hem tıbben bir takım çekincelerinini olduğunu da bilmeliyiz.
Öncelikle böyle bir davranış onurlu ve kişilikli olmaya aykırı bir davranıştır, tiksindiricidir. İkinci olarak, cinsel organlardan sürekli olarak bir takım maddeler çıkmaktadır ve bunlar pis olan akıntılardır. Böyle bir durumda kişi, Hz. Peygamber (asm)’in:
"Ağızlarınızı tertemiz yapın, çünkü onlar Kur'an yoludur.”
Sanırım yapmamak çok daha iyi ben de öğrenmis oldum iyice.

Evet kur'anda asla yapilmamali demiyor. Ama caiz de degil.

Erkek olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama cinsellik konusunda özellikle de bu oral konusunda bencillik yapıyor.. sanki onu yapmayınca kadınlık görevimi eksik yapıyormuşum gibi hissettiriyor..

Erkek olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama cinsellik konusunda özellikle de bu oral konusunda bencillik yapıyor.. sanki onu yapmayınca kadınlık görevimi eksik yapıyormuşum gibi hissettiriyor..

Oral seks aslında çok yaygın bir şey zaten,ama yapmak istemiyorsanız yapmayın.Farklı istekleri de olabilirdi,hepsini o istiyor diye yapmak zorunda değilsiniz,o iyi hissedip siz kendinizi kötü hissettikten sonra ne anlamı kalır ki ? Bunun yerine bence farklı şeyler denemeye çalışın,belki o düşünceden biraz uzaklaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…