- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi Ipsizkuklaa
-
O zaman ne yani cinsellik ömür boyu misyoner mi ben kadın olarak sıkılırım ya neyse bana neyse
Şimdi cis yapilan yeri ağza mi sokuyorsunuzcular gelir
Yaaani orası öyle.Bilmem onu yapma bunu yapma ben olsam sıkılırim Bi de sevdiğim adamın hiç bir şeyinden tiksinmem
Kendimi kadınlık yönünden eksik hissettirdiği için denemeye çalıştım ama çok tedirgin oldum. Ya hep isterse diye korktuğum için reddetmek zorunda kalıyorum...Bu tür şeyler iki kişininde isteğiyle olabilecek şeyler bence istemiyorsanız ısrar etmemeli. Dinin yada tinsinç bulma olarak farketmez. Eğer mutsuzsanız sırf o mutlu olsun diyede yapmayın derim. Kesin tavrınızı koyun açık kapı bırakırsanız sürekli konuyu açacaktır.
Ya inanılmaz konu dışı ama bişey sorcam bu pro üyelik olunca ne değişiyor bende istiyorum ama artıları nelerO zaman ne yani cinsellik ömür boyu misyoner mi ben kadın olarak sıkılırım ya neyse bana neyse
Şimdi cis yapilan yeri ağza mi sokuyorsunuzcular gelir
Öyle de şeyimize sokuyoruz yaama tabi orası ona göre yaratilmiş. Ağız ona göre yaratılmamış. Sağlıksız olabilir bilemiyorum.
Ahaha baya konu dışıYa inanılmaz konu dışı ama bişey sorcam bu pro üyelik olunca ne değişiyor bende istiyorum ama artıları neler
Ya inanılmaz konu dışı ama bişey sorcam bu pro üyelik olunca ne değişiyor bende istiyorum ama artıları neler
Neden bu kadar istiyorlar ki.
Bunu ben de okumuştum. Peygamberimiz s.a.v ne güzel diyor, aslında cevap ortada ama erkeklerin işine gelmiyor bu malesef...Oral ilişkinin olabileceği ya da olamayacağı konusunda Kur'ân-ı Kerim’de ve sünnette açık bir delil yoktur. Buradan hareketle bazı fıkıhçılar ve tefsirciler; madem ki karı kocanın her yerleri birbirlerine helaldir ve madem ki, eşyada aslolan mubah/helal olmaklıktır, çünkü her şey insan için yaratılmıştır, öyleyse karı kocanın oral ilişkileri de helal olmalıdır, diye bir sonuç çıkarmışlardır. Bunu çeşitli tefsir ve fıkıh kitaplarında bulmak mümkündür. Bunun yanlış olduğunu söyleyecek değiliz, ancak bunun hem dinen hem tıbben bir takım çekincelerinini olduğunu da bilmeliyiz.
Öncelikle böyle bir davranış onurlu ve kişilikli olmaya aykırı bir davranıştır, tiksindiricidir. İkinci olarak, cinsel organlardan sürekli olarak bir takım maddeler çıkmaktadır ve bunlar pis olan akıntılardır. Böyle bir durumda kişi, Hz. Peygamber (asm)’in:
Sanırım yapmamak çok daha iyi ben de öğrenmis oldum iyice.
Ona katılıyorum da erkekler oralı neden bu kadar istiyor. Daha mı zevkliBen cinsellikte sık sık pozisyon değiştirmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Kadın orgazmı açısından da artıları oluyor.
Dimi amaaBunu ben de okumuştum. Peygamberimiz s.a.v ne güzel diyor, aslında cevap ortada ama erkeklerin işine gelmiyor bu malesef...
Hiç eksiklik hissetmeyin lütfen siz eksik değilsiniz muhtemelen o farklı bir deneyim yaşamak istediği için kanırtıyo ama üzülmeyin düzgün bir dille anlatın tekrar seks iki taraflı bir şey birinden biri kendini kötü hissettiğinde bir anlamı yok kaldı ki bu sizi ondan bile soğutabilir ısrarla olan şey başka şey bile olsa daha çok olmamasına iter fikriniz değişirse yapmak isterseniz yaparsınız belki o zaman kendinizi hazır hissettiğiniz için sizi bile memnun ederKendimi kadınlık yönünden eksik hissettirdiği için denemeye çalıştım ama çok tedirgin oldum. Ya hep isterse diye korktuğum için reddetmek zorunda kalıyorum...
Teşekkür ederimÖnceden Pro özel bölümü vardi
Şimdi konudan üyeleri engellemek gibi yeni özellikleri getirmişler yani benim konuma istemediğim yazamaz gibi
Herkes aynı düşüncede olamayabiliyor işte.. tiksinmenin ötesinde benim anlatmak istediğim . Dinen doğru olmadığını düşündüğüm için reddediyorum.Bilmem onu yapma bunu yapma ben olsam sıkılırim Bi de sevdiğim adamın hiç bir şeyinden tiksinmem
Kendi isteğimle yapmadığım için bi anlamı olmuyor işte benim için, bunu anlamak istemiyor. Sizinle aynı fikirdeyim..Oral seks aslında çok yaygın bir şey zaten,ama yapmak istemiyorsanız yapmayın.Farklı istekleri de olabilirdi,hepsini o istiyor diye yapmak zorunda değilsiniz,o iyi hissedip siz kendinizi kötü hissettikten sonra ne anlamı kalır ki ? Bunun yerine bence farklı şeyler denemeye çalışın,belki o düşünceden biraz uzaklaşır.
Dinsel açıdan belli bişey yokmuş ama baksanıza eğer ki tiksinmekten ziyade dediğiniz gibi sadece dinselse içten içe sizde istiyorsanız yapın anal gibi kesin kaideleri yok oralın belli kiHerkes aynı düşüncede olamayabiliyor işte.. tiksinmenin ötesinde benim anlatmak istediğim . Dinen doğru olmadığını düşündüğüm için reddediyorum.
Aşırı bir istek yok bende o konuda. Sırf eşimi memnun etmek amaçlı denemek zorunda kaldım diyebilirim..Dinsel açıdan belli bişey yokmuş ama baksanıza eğer ki tiksinmekten ziyade dediğiniz gibi sadece dinselse içten içe sizde istiyorsanız yapın anal gibi kesin kaideleri yok oralın belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?