Eşimin isteği... :(

O zaman ne yani cinsellik ömür boyu misyoner mi ben kadın olarak sıkılırım ya neyse bana neyse

Şimdi cis yapilan yeri ağza mi sokuyorsunuzcular gelir

Öyle de şeyimize sokuyoruz ya ama tabi orası ona göre yaratilmiş. Ağız ona göre yaratılmamış. Sağlıksız olabilir bilemiyorum.

Kendimi kadınlık yönünden eksik hissettirdiği için denemeye çalıştım ama çok tedirgin oldum. Ya hep isterse diye korktuğum için reddetmek zorunda kalıyorum...

O zaman ne yani cinsellik ömür boyu misyoner mi ben kadın olarak sıkılırım ya neyse bana neyse

Şimdi cis yapilan yeri ağza mi sokuyorsunuzcular gelir
Ya inanılmaz konu dışı ama bişey sorcam bu pro üyelik olunca ne değişiyor bende istiyorum ama artıları neler

Ya inanılmaz konu dışı ama bişey sorcam bu pro üyelik olunca ne değişiyor bende istiyorum ama artıları neler

Önceden Pro özel bölümü vardi
Şimdi konudan üyeleri engellemek gibi yeni özellikleri getirmişler yani benim konuma istemediğim yazamaz gibi

Bunu ben de okumuştum. Peygamberimiz s.a.v ne güzel diyor, aslında cevap ortada ama erkeklerin işine gelmiyor bu malesef...

Kendimi kadınlık yönünden eksik hissettirdiği için denemeye çalıştım ama çok tedirgin oldum. Ya hep isterse diye korktuğum için reddetmek zorunda kalıyorum...
Hiç eksiklik hissetmeyin lütfen siz eksik değilsiniz muhtemelen o farklı bir deneyim yaşamak istediği için kanırtıyo ama üzülmeyin düzgün bir dille anlatın tekrar seks iki taraflı bir şey birinden biri kendini kötü hissettiğinde bir anlamı yok kaldı ki bu sizi ondan bile soğutabilir ısrarla olan şey başka şey bile olsa daha çok olmamasına iter fikriniz değişirse yapmak isterseniz yaparsınız belki o zaman kendinizi hazır hissettiğiniz için sizi bile memnun eder

Herkesin fikri kendine tabiki. Herkes istediğini yapmakta özgür. Valla için rahat etmiyorsa yapmayacaksın napacaksın. Zorlan da olmaz ki. Istemeye istemeye. Saygı duyması lazım eşinin.

Kendi isteğimle yapmadığım için bi anlamı olmuyor işte benim için, bunu anlamak istemiyor. Sizinle aynı fikirdeyim..

Herkes aynı düşüncede olamayabiliyor işte.. tiksinmenin ötesinde benim anlatmak istediğim . Dinen doğru olmadığını düşündüğüm için reddediyorum.
Dinsel açıdan belli bişey yokmuş ama baksanıza eğer ki tiksinmekten ziyade dediğiniz gibi sadece dinselse içten içe sizde istiyorsanız yapın anal gibi kesin kaideleri yok oralın belli ki

Cinsel ilişkinin başlangıcında, şehvetlenmeden ötürü gelebilecek akıntı ve mezi dil ve dudaklara bulaştırılmadan yapılacak ve rûhî bunalım doğurmayacak oral ilişki ruhsat olarak onaylanabilir. Ancak fıtrî bir duygu ile veya rûhî ve kültürel gelişim sebebiyle oral ilişkiye ilgi duymayan, hatta ona karşı olumsuz tavır alan eşi buna zorlamak, ruhsal bunalıma ve cinsel mutsuzluğa sebep olacağı cihetle zulüm olur. Sadizm gibi bu tür zulüm de şüphesiz haramdır. Harama yöneltici değinilen davranışlardan kaçınılsa da, tabiî bir sevişme tarzı olmadığı için, oral ilişkinin bir süre sonra nefretimsi duygulara sebep olabileceği ve dolaylı olarak cinsel mutluluğu olumsuz yönde etkileyebileceği gerçeğini de hatırlatarak, oral ilişkinin onay verilebilecek bu kısmından da kaçınılmasını öğütleriz.
Özetle böyle bir yöntem necaset (mezi ve ya meni) agiza degmedigi müddetçe haram degildir. Fakat kadin bunu zorla yapiyorsa zulum olur bu da haramdir.

Dinsel açıdan belli bişey yokmuş ama baksanıza eğer ki tiksinmekten ziyade dediğiniz gibi sadece dinselse içten içe sizde istiyorsanız yapın anal gibi kesin kaideleri yok oralın belli ki
Aşırı bir istek yok bende o konuda. Sırf eşimi memnun etmek amaçlı denemek zorunda kaldım diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…