- 1 Ocak 2019
- 123
- 81
- 13
- Konu Sahibi Ipsizkuklaa
-
Ben istemeyerek denediğim için haram oluyor işte. Bunu anlamak istemiyor malesef...Cinsel ilişkinin başlangıcında, şehvetlenmeden ötürü gelebilecek akıntı ve mezi dil ve dudaklara bulaştırılmadan yapılacak ve rûhî bunalım doğurmayacak oral ilişki ruhsat olarak onaylanabilir. Ancak fıtrî bir duygu ile veya rûhî ve kültürel gelişim sebebiyle oral ilişkiye ilgi duymayan, hatta ona karşı olumsuz tavır alan eşi buna zorlamak, ruhsal bunalıma ve cinsel mutsuzluğa sebep olacağı cihetle zulüm olur. Sadizm gibi bu tür zulüm de şüphesiz haramdır. Harama yöneltici değinilen davranışlardan kaçınılsa da, tabiî bir sevişme tarzı olmadığı için, oral ilişkinin bir süre sonra nefretimsi duygulara sebep olabileceği ve dolaylı olarak cinsel mutluluğu olumsuz yönde etkileyebileceği gerçeğini de hatırlatarak, oral ilişkinin onay verilebilecek bu kısmından da kaçınılmasını öğütleriz.
Özetle böyle bir yöntem necaset (mezi ve ya meni) agiza degmedigi müddetçe haram degildir. Fakat kadin bunu zorla yapiyorsa zulum olur bu da haramdir.
Şimdi bişey sorcam yanlış anlarsınız diye korkuyorum siz ondan böyle bir talepte bulundunuz mu ? Kendinize yapılmasını yani o ne tepki verdi kabul etmediyse sizde verdiği cevabı kendisine verin benceAşırı bir istek yok bende o konuda. Sırf eşimi memnun etmek amaçlı denemek zorunda kaldım diyebilirim..
Kadınlık görevi?Erkek olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama cinsellik konusunda özellikle de bu oral konusunda bencillik yapıyor.. sanki onu yapmayınca kadınlık görevimi eksik yapıyormuşum gibi hissettiriyor..
Uyarı için çok teşekkür ederim. Tamamen aklımdan çıkmış bu kural...Dini hassasiyetlerinize bir şey diyemem ama oral seks sadece erkeğin keyif aldığı ya da sadece erkeğe yapılan bir şey değil. Aynı şeyi siz de talep edebilirsiniz.
Yapmak istiyorsanız ve sadece inanç yönünden sıkıntı duyuyorsanız iyice araştırın madem.
Kafanızı bu konuda rahatlatırsanız daha keyifli bir cinsel hayatınız olabilir.
Konularda dini yorum yapmak yasak bu arada, dikkat edin banlanmayın.
Sorun da orda işte... o gayet rahat. Istediği zaman yapıyor ama ben ondan da rahatsız oluyorum, çünkü kendi yapınca benden de bekliyor haliyle. :/Şimdi bişey sorcam yanlış anlarsınız diye korkuyorum siz ondan böyle bir talepte bulundunuz mu ? Kendinize yapılmasını yani o ne tepki verdi kabul etmediyse sizde verdiği cevabı kendisine verin bence
Karşılıklı birbirimizi tatmin etme anlamında ..Kadınlık görevi?
Ben biz hiç yapmadık mesela.. istese canımı alsın yine yapamam bagsurum var bnm büyük abdestimi yapamıyorum bile.Oral seks yapmayan kadınlar olduğunu öğrenince şaşırıyorum
Neyse gideyim ben
Onun size değil sizin ona yapmanızdan bahsediyor sevgiliBen biz hiç yapmadık mesela.. istese canımı alsın yine yapamam bagsurum var bnm büyük abdestimi yapamıyorum bile.
Senin dediğin oral değil anal arkadaşımBen biz hiç yapmadık mesela.. istese canımı alsın yine yapamam bagsurum var bnm büyük abdestimi yapamıyorum bile.
Teşekkürler yorum için. Ama ya alışkanlık olur da sürekli isterse kaygısı var bende malesef...Öncelikle dinen hiç bir sakıncası olmadığını öğrenerek başlayabilirsiniz.
Eşler arasında yasak olan tek şey ters ilişki yani anal ilişkidir. Ve bu Yüce Kuran'da açıkça belirtilmiştir.
Geriye kalan herşey birbirinin helali olan eşler arasında serbesttir.
Helal ve haram tayin etme gücüde yalnız Allah'a aittir.
Asıl kul haram olmayan bir şeyi dinen uygun değil diyerek en büyük günahı işler.
Elin yobazlarına kalsa çıplak banyo yapmak, üstünde yorgan olmadan ve ışık açık şekilde ilişkiye girmekte haram. Uydurdukça uydurmuşlar.... İnsanların yatak odalarına kadar girmiş utanmazlar.
Velhasıl dinen hiçbir sakıncası yok.
Keyfinize bakın
Ya insan oral seksten rahatsiz olur mu ama yaaaSorun da orda işte... o gayet rahat. Istediği zaman yapıyor ama ben ondan da rahatsız oluyorum, çünkü kendi yapınca benden de bekliyor haliyle. :/
Sizin acaba istememe sebebiniz dini konular degil de aliskanlik olmasindan endise etmeniz mi?Teşekkürler yorum için. Ama ya alışkanlık olur da sürekli isterse kaygısı var bende malesef...
Evet yaaa sonra dan farkettim Aral orallar karıştıSenin dediğin oral değil anal arkadaşım
Bağlantılı...Sizin acaba istememe sebebiniz dini konular degil de aliskanlik olmasindan endise etmeniz mi?
Seks işi biraz karşılık işi ama orda hak veriyorum kendi yapıyorsa istemeye hakkı var bence tek taraflı olmamalı hayat gibi yatakta müşterek mental açıdan kendinizi rahatlatıp deneyin tekrar yine aynı şekilde hissederseniz yapcak bişey yok demektir anlayış göstermesi gerekiyoSorun da orda işte... o gayet rahat. Istediği zaman yapıyor ama ben ondan da rahatsız oluyorum, çünkü kendi yapınca benden de bekliyor haliyle. :/
Evet ya sonradan çözdüm olayı baya dini söylemler olmuş ikisi hakkın da sonra düzenlicektim bildirim gelmiş bileOnun size değil sizin ona yapmanızdan bahsediyor sevgiliVelvette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?