1 kere birak gitsin bakalim. Tepkisi ne olacak? 2.yi isteyecek mi?kızlar günaydın..
öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.
normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.
dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.
dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.
şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.
ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.
nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için
ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım
1 kere birak gitsin bakalim. Tepkisi ne olacak? 2.yi isteyecek mi?
Gazino mu?
Kaldı mı cidden o kekomaçi yerler?
Bu işin arkadaşla ilgisi yok bence kendisi merak ediyor...
Günaydın bu arada...
siz hayır dedikçe daha çok gitmek isteyecek ,demekki öyle yerlerden hoşlanıyor bırak gitsin ,kaliteli mi değilmi kendi karar versin,erkekler kalitesine mi bakıyor sanki oradaki eğlence ortamı cazip geliyordur
Gazino diyince benim aklıma direk konstramatris veya malum kadınlar geliyor. Ben acaba onlar için mi gidiyor diye suphelenirdim şahsen. Eğlenmek için daha kaliteli yerler varken niye ısrarla gazino ?
İyi de güzelim Emel ablam hala çıkıyor mu sahneye?gazino tam olarak nasıl bir yer, ben bilemiyorum.
benim hayalimde eski filmlerdeki sahneler geliyor da, işte canlı müzik, yemek ve içki.
çok da kötü değil gibi.
emel sayın ablam çıkmış neticede ne kadar varoş olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?