eşimin isteği

Tamam da eğlenmekten kastı kadınlarla oturup içip onlarla fingirdemek mi? Yani bir bara gitse içki içebilir gazinonun farkı ortam da kadın olması, bunu sana teklif etmesi çok iğrenç o gerizekalı arkadaşı da pislikmiş

Icki icmem, gazino pavyona gitmem, Allah korusun zaten.. Ama siz ne kadar asagiliyorsunuz orda calisan kadinlari! Esiniz pavyonda eglenmek istiyor ve siz yuksek kalite, gazino pavyonda calismak durumunda kalmış kadinlar 'pörsümüş ve varoş'..

çok lüks bi kulube filan gitse sorun etmeyecektin sanki pembesu :)

yok daha önce beraber gittiğimiz bi kaç yer var o bi kaç kez arkadaşlarıyla da gitti oralara gitse inanki bişey demezdim.
ama gittikten sonra bahçemde daha rahatıp deyip hep buradalarda toplandılar yada arkadaşının evinin bahçesinde.
şimdi gazino ile o yerler arasında uçurum var ve aşırı mantıksız geliyor birde karakterine ters gibi.

Bir kereden bir sey olmaz diyerek baslanir once, (her seyin basi merak) insanin basina ne gelirse meraktan gibi sozler geldi aklima.
Daha sonra da eger guncel ise Ankara da mi oturuyorsunuz diye baktim ki oyleymis. Malum pavyon gazino kulturu orada daha yaygin ve maalesef ki porsumus kadinlardan ziyade fenomen olmus kadinlarla kalkip sahnede oynamak, oynayan adamlari izlemek icin eski para ile milyarlari dokenler var. Oyun deyince akliniza ciftetelli gibi bir seyler gelmesin bariz on sevisme tadinda, arama motoruna ankara sari yazin size hemen ulasabileceginiz videolari, yorumlari siralar. Aile birliginiz boyle bir seyden sarsilmazsa gitsin bakalim, bir kereden neler olur!?

işte bende bundan bahsediyorum. o tarz yerler olsa bişey demeyeceksin ama gazino olunca sorun olması saçma geldi. hani kocanın kulube vs gitmesi okey ama gazinoya gidince wow woww woww durumu.

İyi de güzelim Emel ablam hala çıkıyor mu sahneye?
Ya da hangi düzgün sanatçı gazinoda sahne alıyor diye sorayım?

canım ben gazino kültüründen bihaberim.
sadece bir kaç yıl önce mehmet aslan sanırım eski gazino kültürünü yeni,den canlandıracağım diyerek bir girişim projesini anlatmıştı.
yaptı mı bilmiyorum.

Mizah yapmadım sadece ben burda kendimin ve sülalelim mesafeli olduğu köylü sınıfını en az bi şekide aşağılasam herkes eleştirecekken aynen öyle bir sosyal sınıf olan varoşluğun açıkça aşağılanabilmesine karşı hassasiyetim var biraz ona patladım gibi oldu. Neyse kusura bakmayın.

dışarıdan öyle gözüküyorlar ne yapabilirim.
gidip bi fabrikada çalışabilecek kadar eli ayağı tutan kadınların öyle ortamlarda ömür çürütmesi benim problemim değil.

Alttan alttan dalga geç,varoş,kıro vs gibi ,gitme sakın vırt zırt deme.tatlı tatlı kocam artık gömleği açıp kılları pörtletip kumaş pantolon altı beyaz çorap da giyecek de
Kalın sesli ablaların (pavyon şarkıcıları genelde öyle olurmuş,tvden gördüğüm kadarıyla) şarkılarını istek şarkısı olarak ona gönder falan.Tepkiye bak bakalım
Aa kendim yazdım kendim eğlendim ayol.

Kocaniz, sizin varos bulduğunuz o gazinoya gidebilmek icin hevesle gun sayiyor, ne kadar ironik...
Artik o eski maksimler falan kalmadi gazinolarin cok buyuk bolumu pavyon-muzikhol havasinda yerler. Bana gore boyle bir yere gitmek istemesi teklif dahi edilemez ama sizin iliskinizin dinamigini bilemeyiz.

Gazino diye bişey kaldı mı canım ya artık .onlar pavyona gidecek masalarında bikaç kadın olucak tahminim.bşr kere izin verirsen arkasını tutamazsın ben diyim .erkek bu .ne kadar titiz v.s desen de oranın tadını aldı mı bide o arkadaşları oldukça alışkanlık haline gelir.İZİN VERME

gazino ve pavyon aynı tip yerler değil ki..
gazinoda konsmatris falan olmaz ..

aynı tarzda yerler olup olmadığını bilmiyorum gazino da pavyonda sanki aynıymıs isim farklıymıs gibi yazdım.

dışarıdan öyle gözüküyorlar ne yapabilirim.
gidip bi fabrikada çalışabilecek kadar eli ayağı tutan kadınların öyle ortamlarda ömür çürütmesi benim problemim değil.
Ben de onaylamiyorum orda calisilmasini.. Bu apayri bi konu.. Dedim ya, ben içkiyi de normal karsilamam.. Ama bu kimseyi asagilama hakkini vermiyo sana veya baskasina..
Esinin gozu bu 'varos' mekanlardaysa ve uzaya gidecek gibi merak ve heyecan icindeyse, kusura bakma ama yuksek kalite goremedim..

aynı tarzda yerler olup olmadığını bilmiyorum gazino da pavyonda sanki aynıymıs isim farklıymıs gibi yazdım.

ee gideceği yerin ismini bilmiyor musunuz netten yazın bakın nasıl bir yer diye ?

gazino ailecek gidilen bir mekandır ..
pavyonun ne olduğu belli zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…