Pavyon ve gazino çok farklı kavramlar.
Ayrıca madem varoşluğa gelemiyorsunuz eşiniz whitehall sarayında baloya gitsin.
Allah başka dert vermesin.
Tamam da eğlenmekten kastı kadınlarla oturup içip onlarla fingirdemek mi? Yani bir bara gitse içki içebilir gazinonun farkı ortam da kadın olması, bunu sana teklif etmesi çok iğrenç o gerizekalı arkadaşı da pislikmişkızlar günaydın..
öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.
normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.
dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.
dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.
şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.
ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.
nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için
ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım
Icki icmem, gazino pavyona gitmem, Allah korusun zaten.. Ama siz ne kadar asagiliyorsunuz orda calisan kadinlari! Esiniz pavyonda eglenmek istiyor ve siz yuksek kalite, gazino pavyonda calismak durumunda kalmış kadinlar 'pörsümüş ve varoş'..eşim gittiğimiz cafe restoranttaki kızların ellerine bakıp gelen yemeği ona göre yer mekanda masada en ufak bi pislik olsa rezillik çıkartır kaç kere tartıştı garsonlarla mekan sahibiyle şimdi öyle bi yerde ona pörsümüş kadınların cazip geleceğini sanmıyorum.
ama belliki merak ediyor arkadaşları nasıl anlattıysa artık.
çok lüks bi kulube filan gitse sorun etmeyecektin sanki pembesu :)
yok daha önce beraber gittiğimiz bi kaç yer var o bi kaç kez arkadaşlarıyla da gitti oralara gitse inanki bişey demezdim.
ama gittikten sonra bahçemde daha rahatıp deyip hep buradalarda toplandılar yada arkadaşının evinin bahçesinde.
şimdi gazino ile o yerler arasında uçurum var ve aşırı mantıksız geliyor birde karakterine ters gibi.
İyi de güzelim Emel ablam hala çıkıyor mu sahneye?
Ya da hangi düzgün sanatçı gazinoda sahne alıyor diye sorayım?
Mizah yapmadım sadece ben burda kendimin ve sülalelim mesafeli olduğu köylü sınıfını en az bi şekide aşağılasam herkes eleştirecekken aynen öyle bir sosyal sınıf olan varoşluğun açıkça aşağılanabilmesine karşı hassasiyetim var biraz ona patladım gibi oldu. Neyse kusura bakmayın.mizahşör seni
Icki icmem, gazino pavyona gitmem, Allah korusun zaten.. Ama siz ne kadar asagiliyorsunuz orda calisan kadinlari! Esiniz pavyonda eglenmek istiyor ve siz yuksek kalite, gazino pavyonda calismak durumunda kalmış kadinlar 'pörsümüş ve varoş'..
Alttan alttan dalga geç,varoş,kıro vs gibi ,gitme sakın vırt zırt deme.tatlı tatlı kocam artık gömleği açıp kılları pörtletip kumaş pantolon altı beyaz çorap da giyecek dekızlar günaydın..
öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.
normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.
dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.
dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.
şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.
ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.
nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için
ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım
Demek ki gormemis hic
Gitsin bakalim ellesme, begenecek mi?
gazino ve pavyon aynı tip yerler değil ki..
gazinoda konsmatris falan olmaz ..
Ben de onaylamiyorum orda calisilmasini.. Bu apayri bi konu.. Dedim ya, ben içkiyi de normal karsilamam.. Ama bu kimseyi asagilama hakkini vermiyo sana veya baskasina..dışarıdan öyle gözüküyorlar ne yapabilirim.
gidip bi fabrikada çalışabilecek kadar eli ayağı tutan kadınların öyle ortamlarda ömür çürütmesi benim problemim değil.
aynı tarzda yerler olup olmadığını bilmiyorum gazino da pavyonda sanki aynıymıs isim farklıymıs gibi yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?