eşimin isteği

yok bir heyecan içinde değil zaten normal bi şekilde konuştuk merak ettiği bariz belli ama.

e bu eğlence nasıl bitecekmiş peki gazino emektarlarından biri ile mi ulaşılmaz mulaşılmaz neyse dilime gelenleri klavyeme dökmeyim..inşallah çözüm bulursunuz.

Bizim şehirde gazinolar var bir zaman popstar yarışmaları vardı ya onların birincileri gelir sahne alırdı sen nerden biliyorsun dersen bilboard asarlar işime yakın

Eşime bir ara git nasıl bir yer bak dedim ama hesabı ödeyecek birini bul seni götürecek güldük

Harmanı kaldırıp tüm parayı böyle harcayan çok kişi var

Konsomatris olan pavyon da çok eşimin müşterisi de var konsomatris arada kocası ile kavga edip gelir geçen kulağını çınlattık gelmiyor diye

Bir de meyhaneler var giderler bazı kişiler ile yer içer gelirler birîni çok beğenmiş ama kadın almıyorlar

Ne yapayım ben gitmezsem sen de gitme mi diyelim

Bırakın baksın nasıl bir yer

Övmüşler işte merak etmiş

Bizim kızlar gitmişti yıllar önce ayy 80li yıllar şarkıları var çilli bom falan çalıyor eller havaya eğlendik demişlerdi belki öyle bir yerdir

ben de aynısını düşünmüştüm kuzum
hatta içimden dedim ki sen de bir gün pörsümeyecek misin

e bu eğlence nasıl bitecekmiş peki gazino emektarlarından biri ile mi ulaşılmaz mulaşılmaz neyse dilime gelenleri klavyeme dökmeyim..inşallah çözüm bulursunuz.

o kadar detay konuşmadık zaten ya sadece söyledi geçti yani tam anlattığım kadarı oldu hani araba nasıl kullanacak gidip içmeyecek mi kim kim gitmek istiyor ben mi giidp alcam onu yani kendininde çok düşündüğünü sanmıyorum bu kadarını sanki öyle ortaya atılmış bişey gibi şimdilik.

Hiç meraklanma, eğer eşin anlattığın gibi biriyse inan bana bir daha gitmek istemeyecek. Bundan 1 sene önce, eşim de bu teklifle geldi bana. İnan dumur oldum, kelime dahi bulamadım. Sadece sonra konuşalım dedim. Ve evet gitti, ben onu gece geç saat gelir diye beklerken ,o akşam saat 11'de evdeydi. Daha sonra anlattığına göre , erkekler aralarında saçma bir sohbet yapmışlar. Gelirsin ,gelemezsin, senin hanımdan izin çıkmaz vs gibi. Tabi eşimde de biraz merak var, nasıl bir yer diye. İçin için merak ediyor, diğer taraftan da erkeklik gururu "hanımdan izin alamadım" demek istemiyor. Sonuç olarak , bir daha adını dahi anmadı. Yine arkadaşlarıyla çıkar ama tercihlerini daha iyi yerlerden yana kullanır.

Eşini sen tanıyorsun, bırak merakını gidersin.Dürüstçe söylemiş olması bile yeterli bence.

duruma yaklaşım tarzınız gerçekten mükemmel. benim de başıma böyle bir durum gelse aynı sizin gibi davranırdım. bazen erkeklerin de arkadaş arasında kendini ispat etme gibi durumları oluyor galiba. bu kararı eşinize bırakmakla çok iyi yapmışsınız. en kötü ihtimal giderse zaten ne kadar rezil bir yer olduğunu kendi görüp bi daha gitmek istemez. çünkü zaten özel yaşamında daha kaliteli yerleri görmüş bir insan erkek ya da kadın fark etmez o yeri kendine yakıştıramayacaktır.

Bu arafa herkes aynı şeyi yazmış ama kadınların olduğu yer pavyondur arkadaşlar, gazino insanların aileleriyle çocuklarıyla bile gidebileceği bir yerdir. Ben çocukken babam bizi de götürürdü.
işte sen çocukken ki gazinolarla şimdiki gazinolar aynı değil bir gazinoya gitte ortamı gör bence şimdi milletin ailesiyle gittiği yerlere bar cafe bar cafe bistro pub bar gibi isimlerle hitap ediyorlar

ben de pavyon=gazino zannederdim ama buradaki konularda hep aynı değil diyorlar
açıkçası ben de merak ettim
evli olsaydım ve eşim teklif etseydi gitmeyi ben de gelcem derdim meraksa seninki de merak ne var yani
bence sen de git

Ayrıca eşiniz gibiler olduğu sürece o kadınlar pavyonda çalıştırılmaya devam edecekler. Bir çok kadın oralarda zindanlara kapatılıyor zorla alıkoyuluyor. Ve eşiniz gibi pavyonu "merak edenler" oralara para kazandırmaya devam ettikçe bence suçlanması gerekenler o kadınlar değil.

ya elimden dökülüyor ne bileyim özellikle şu kelimeleri seçeyimde birini aşağılayayım diye yazmıyorum.

ooo ankaraysa kadınlar hiçte pörsümüş değil bi kere

işte bende eğer onu tanıyorsam koşarak döner eve hatta eğer gazino hayalimde ki yada filmlerdeki gibi bi yerse kapısından bile girmez.

evet maalesef ki pavyona giden kadınlar için bu durum geçerli.
eşimde pavyona kadınlara gitmiyor yalnız o yüzden eşiniz gibiler kısmını üzerime alınmıyorum.

zorla alıkoyulanlarla ilgili bi kaç yazı okumuştum ama bana nedense hikaye gibi geliyor bilemiyorum kızlar kendi isteğiyle o piyasanın içine girmiş gibiler bilmiyorum Allah kurtarsın ne diyim.

Hani senin eşindi di mi titizlik hastası olan?
Sanırım adamın içinde kalan ukteler var.
Zaten bir insanın bu kadar temizliğe takması da normal değildi benim gözümde.
Oradaki kadınların hijyen durumunu bilemem de inan onların ,orada o durumda olmalarının tek sebebi senin eşin ve eşinin arkadaşları gibilerinin oraya gitmesi. Onların patronlarına rant sağlaması.
Yoksa o kadınlar da emin ol fabrikada asgari ücretle çalışmayı tercih ederlerdi...
Bir çoğu evlatlarıyla,sevdikleriyle tehdit edildiği için orada çalışmak zorunda kalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…