Ben de onaylamiyorum orda calisilmasini.. Bu apayri bi konu.. Dedim ya, ben içkiyi bile normal karsilamam.. Ama bu kimseyi asagilama hakkini vermiyo sana veya baskasina..
Esinin gozu bu 'varos' mekanlardaysa ve uzaya gidecek gibi merak ve heyecan icindeyse, kusura bakma ama yuksek kalite goremedim..
e bu eğlence nasıl bitecekmiş peki gazino emektarlarından biri ile mikızlar günaydın..
öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.
normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.
dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.
dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.
şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.
ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.
nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için
ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım
ee gideceği yerin ismini bilmiyor musunuz netten yazın bakın nasıl bir yer diye ?
gazino ailecek gidilen bir mekandır ..
pavyonun ne olduğu belli zaten..
ben de aynısını düşünmüştüm kuzumIcki icmem, gazino pavyona gitmem, Allah korusun zaten.. Ama siz ne kadar asagiliyorsunuz orda calisan kadinlari! Esiniz pavyonda eglenmek istiyor ve siz yuksek kalite, gazino pavyonda calismak durumunda kalmış kadinlar 'pörsümüş ve varoş'..
e bu eğlence nasıl bitecekmiş peki gazino emektarlarından biri ile miulaşılmaz mulaşılmaz neyse dilime gelenleri klavyeme dökmeyim..inşallah çözüm bulursunuz.
kızlar günaydın..
öyle şaşkınım ki eşimden hiç beklemediğim bişey duydum.
normalde arkadaşlarıyla içer dışarda evin bahçesinde falan ama hep bellidir arkadaş grubu.onlar dışında pek dışarı çıktığını görmedim üstelik içkili bir kere bile araba kullanmadı sırf bu yüzden bile sürekli evin bahçesinde içer.
dün gece biz serkanla gazinoya gitcez dedi. sene olmuş 2016 gazino ne ya dedim güldüm geçtim oda ya evet atalarımızın geleneği hala var işte falan dedi şaka yapıyor sandım daha üstüne bişey demedim.
sabah işe gelirken serkan orada bekarlığa vedasını yapmış güzel bi yermiş dedi bende sen ciddi misin dedim evet ne var ki arkadaşımla eğlenmeye gitcez dedi.
bende sen varoş musun eğlenecek başka yer mi bulamadın dedim herkes gidiyor bende gitmek istiyorum dedi bende hiç cevap vermedim git de demedim gitme de demedim.
dışarıda eğlenmesi beni rahatsız etmez arkadaşlarıyle içkili mekana gidebilir fakat pavyon gazino gibi yerler bana acayip itici ve kalitesiz geliyor.
hiç yakıştıramadım böyle bişeyi istemesi beni müthiş rahatsız etti. kaldı ki kendisi bu tarz yerlerden hoşlanabilecek bir adamda değil. acayip şaşırdım orada bi bardak bişey bile içebileceğini sanmıyorum zira ortalık leş gibi.
şimdi büyük büyük tepkiler verirsem aklında orasını çok ulaşılmaz kılarım onun yerine kararı ona bırakmak istiyorum. yada eğlenmek istiyorsan daha önce gittimiz yada arkadaşlarınla gittiğin eğlence yerlerine gitsene gazinolar çok tekin yerler değil mi desem.
çünkü varoşluk bi tarafa gerçekten başına bişey gelebilir.
ayrıca şunu çok net anladım ki arkadaşlar insanlara herşeyi yaptırabiliyor.
çünkü bana bizim şirkettekilerin karısı bişey demiyormuş hepsi gidiyor falan dedi hani dışardan biri duysa ben onu çok kısıtlıyorum sanar. bende kendi kararlarını verebilecek yaştasın kimseden izin almana gerek yok dedim.
başkasının aklıyla laflarıyla böyle bişey istemesine daha çok bozuldum diyebilirim.
nasıl davranayım ? daha önce tecrübe etmiş birileri var mı ? ben bir tek işe yaramaz dayımı biliyorum gazinoya giden o da malın teki.
e şimdi eşimi göz önüne alıyorum hayatında hiç gitmediği için muhtemelen çok farklı bişey var kafasında bi de kim bilir arkadaşları nasıl anlattı.
annesi duysa çıldırır benim annem hemen sansasyon yaratır ee kuzenlerime sorsam tüm sülale duyar yalan yanlış anlatılır yani kime danışabilirim bilmiyorum o yüzden en mantıklı yer yine burası oldu benim için
ve tipi görseniz bu mu gazinoya gitmek istiyor dersiniz.. şaşkınım
işte sen çocukken ki gazinolarla şimdiki gazinolar aynı değil bir gazinoya gitte ortamı gör benceBu arafa herkes aynı şeyi yazmış ama kadınların olduğu yer pavyondur arkadaşlar, gazino insanların aileleriyle çocuklarıyla bile gidebileceği bir yerdir. Ben çocukken babam bizi de götürürdü.
Çoğunlukla açtığın konuları okumamaya gayret ediyorum,sırf kendimi tutamam diye ama artık hekza;şu konuları açarken bu aşşağılayıcı tutumu bırak! gerçekten çok itici görünüyorsun....hep bir kibir ya,hep birilerini aşşağılamabunları yapmadan da anlatabilirsin derdini
ooo ankaraysa kadınlar hiçte pörsümüş değil bi kereBir kereden bir sey olmaz diyerek baslanir once, (her seyin basi merak) insanin basina ne gelirse meraktan gibi sozler geldi aklima.
Daha sonra da eger guncel ise Ankara da mi oturuyorsunuz diye baktim ki oyleymis. Malum pavyon gazino kulturu orada daha yaygin ve maalesef ki porsumus kadinlardan ziyade fenomen olmus kadinlarla kalkip sahnede oynamak, oynayan adamlari izlemek icin eski para ile milyarlari dokenler var. Oyun deyince akliniza ciftetelli gibi bir seyler gelmesin bariz on sevisme tadinda, arama motoruna ankara sari yazin size hemen ulasabileceginiz videolari, yorumlari siralar. Aile birliginiz boyle bir seyden sarsilmazsa gitsin bakalim, bir kereden neler olur!?
Hiç meraklanma, eğer eşin anlattığın gibi biriyse inan bana bir daha gitmek istemeyecek. Bundan 1 sene önce, eşim de bu teklifle geldi bana. İnan dumur oldum, kelime dahi bulamadım. Sadece sonra konuşalım dedim. Ve evet gitti, ben onu gece geç saat gelir diye beklerken ,o akşam saat 11'de evdeydi. Daha sonra anlattığına göre , erkekler aralarında saçma bir sohbet yapmışlar. Gelirsin ,gelemezsin, senin hanımdan izin çıkmaz vs gibi. Tabi eşimde de biraz merak var, nasıl bir yer diye. İçin için merak ediyor, diğer taraftan da erkeklik gururu "hanımdan izin alamadım" demek istemiyor. Sonuç olarak , bir daha adını dahi anmadı. Yine arkadaşlarıyla çıkar ama tercihlerini daha iyi yerlerden yana kullanır.
Eşini sen tanıyorsun, bırak merakını gidersin.Dürüstçe söylemiş olması bile yeterli bence.
Ayrıca eşiniz gibiler olduğu sürece o kadınlar pavyonda çalıştırılmaya devam edecekler. Bir çok kadın oralarda zindanlara kapatılıyor zorla alıkoyuluyor. Ve eşiniz gibi pavyonu "merak edenler" oralara para kazandırmaya devam ettikçe bence suçlanması gerekenler o kadınlar değil.
Aynen oyle hatta yerli-yabanci secenekleri olan mekanlar bile var.ooo ankaraysa kadınlar hiçte pörsümüş değil bi kere
ooo ankaraysa kadınlar hiçte pörsümüş değil bi kere
ya ben lisedeyken (evet evet Angara bebesiyim:) ) çıbıklı yaşarın cd lerini az seyretmediydik o zaman bile konu cinsi TAŞ isiAynen oyle hatta yerli-yabanci secenekleri olan mekanlar bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?